Închide meniul

George Ogăraru, exasperat de situația de la CSA Steaua: „Ar fi dureros să nu primim drept de promovare!”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 3 august 2022, 17:09

George Ogăraru, exasperat de situația de la CSA Steaua: „Ar fi dureros să nu primim drept de promovare!

George Ogăraru a confirmat faptul că Bogdan Lobonţ e aproape de CSA Steaua

George Ogăraru, în timpul unei gale / Hepta

George Ogăraru i-a avertizat pe conducătorii clubului CSA Steaua că trebuie să obțină cu orice preț dreptul de promovare în Liga 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

CSA Steaua a terminat pe loc de baraj în precedentul sezon din Liga 2, dar nu și-a jucat șansa de a ajunge în primul eșalon pentru că este un club de drept public, care aparține de MApN.

George Ogăraru cere dreptul de promovare pentru CSA Steaua

George Ogăraru nu concepe ca echipa Armatei să mai joace încă un an „de umplutură” în Liga 2.

„Nu știu, este un lucru necunoscut în momentul de față. Ne interesează pe toți ce se va întâmpla cu prima echipă. Mai este puțin timp până când vom afla dacă se poate sau nu, suntem în ultimele zile. Așteptăm cu nerăbdare să se întâmple ceva. Ar fi dureros ca echipa să nu primească drept de promovare.

Dar trebuie să mergem mai departe, trebuie să credem în ceea ce trebuie făcut. Este foarte important ca acest club să existe mai departe și trebuie investit în el. Este foarte importantă vocea și prezența suporterilor. Extinderea bazinului de suporteri depinde de acest lucru.

Reclamă

Totuși, am avut o asistență peste media Ligii 2, comparabilă cu Liga 1. La nivel de galerie, de peluză, este una dintre cele mai importante din țară. Sigur că puteau să vină mai mulți spectatori, dar sunt conștient unde se află acum fotbalul românesc”, a spus George Ogăraru, conform playsport.ro.

CSA Steaua a reapărut în fotbalul românesc în 2017, după ce Clubul Sportiv al Armatei și-a redeschis secția de fotbal, odată cu recuperarea numelui și siglei „Steaua” de la FCSB și Gigi Becali.

Ultrașii CSA Steaua, protest masiv la sediul MApN

În cursul zilei de luni, mai mulți ultrași din Peluza Sud Steaua au „invadat” străzile din fața sediului MApN și au protestat la adresa generalilor.

Reclamă 4 / 0/3

Fanii steliști au pregătit mai multe scandări și bannere acide îndreptate către oficialii MApN, cărora le cer să rezolve cât mai repede problema cu dreptul de promovare.

„Faceți ceva pentru Steaua, altfel de noi nu veți scăpa!”, au scandat ultrașii CSA Steaua.

„Câtă răbdare să mai avem cu voi / Treceți la treabă sau vă mutați în Ghencea 22 (n.r. – cimitir)” și „Dacă odată cu echipa promovați și voi, dosarul era gata în secunda doi”, au fost mesajele afișate de suporterii „roș-albaștri” în fața sediului MApN.

Dumitru Dragomir i-a desființat pe conducătorii CSA Steaua

Dumitru Dragomir îi desfiinţează pe cei de la CSA Steaua, după ce echipa riscă să nu aibă drept de promovare nici în acest an. Fostul şef al LPF e de părere că ar trebui ca cei din conducere să fie schimbaţi.

„Ce se întâmplă în Ghencea este de noaptea minții. Nu am văzut atâta incompetență în viața mea. Oamenii ăia din conducere cred că nu realizează în ce situație se află.

Și-au mai bătut joc de suporteri încă un an, iar după părerea mea trebuie să cadă cât mai repede niște capete din conducere. Nu ai cum să nu-ți rezolvi nici acum formele pentru a obține dreptul de promovare. Dacă nu ai făcut asta până cum, atunci înseamnă că nu îți respecți suporterii. Li s-a spus mură în gură ce trebuie să facă! Dar ei ce au făcut? Au dormit în bocanci! Nu au pe unul care să se priceapă la fotbal. L-au avut pe Ogăraru, dar l-au trimis la copii și juniori. Nu vor mai avea timp să facă nimic.

Și uite așa le râde pe bună dreptate Gigi Becali în nas. Incompetența și prostia se plătesc scump de tot. Eu nu știu ce mai caută Daniel Oprița la ei. Vrea să se joace de-a antrenoratul și sezonul viitor? Că practic aia e o joacă, nu e o meserie profesionistă, atât timp cât tu antrenezi efectiv degeaba. Cum îți mai motivezi jucătorii? Ce le spui celor pe care i-ai adus în această vară, după ce le-ai zis că echipa o să aibă drept de promovare? E incredibil”, a spus Dumitru Dragomir pentru prosport.ro.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:50 Dinamo – Voluntari LIVE TEXT 20:00. Meci crucial pentru salvarea de la retrogradare! „Câinii” nu își mai permit niciun pas greșit 9:28 „Imediat îl condamnă lumea!” Mihai Stoica sare în apărarea lui Ștefan Târnovanu. Ce a spus despre greșeala portarului 8:52 Denis Alibec e la retrogradare și poate ajunge gratis la FCSB! Anunțul care îi dă speranțe lui Gigi Becali 8:35 Mihai Stoica, dezvăluiri cutremurătoare despre accidentarea lui Alexandru Pantea: „Nu va fi apt pentru pregătirea de vară!” 8:15 Florinel Coman va merge la vraciul Marijana! Mihai Stoica, dezvăluiri despre starea vedetei. Verdict despre participarea la EURO 8:11 Anunţ de ultim moment despre transferul dorit de Gigi Becali pentru Dream Team-ul de Liga Campionilor de la FCSB 7:40 Jucătorul de la CFR Cluj care l-a făcut praf pe Adi Mutu şi apoi şi-a anunţat plecarea: „Nu are caracter, a vrut să se salveze” 0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
Vezi toate știrile
Citește și