Închide meniul

Gigi Becali face praf rivalele CSA Steaua şi Dinamo: „O echipă de amatori! Să umple Arena Naţională cu soldaţi!” / „Săracii nu au putere!”

Dragoș Vasile Publicat: 22 august 2022, 12:43

Reclamă
Gigi Becali face praf rivalele CSA Steaua şi Dinamo: „O echipă de amatori! Să umple Arena Naţională cu soldaţi! / „Săracii nu au putere!

Pavol Safranko, transferul de grupele Conference League, la FCSB

Gigi Becali, în timpul unei conferinţe de presă / Hepta

Gigi Becali face praf rivalele CSA Steaua şi Dinamo. Cele două echipe se vor întâlni în derby-ul din Liga 2, dar patronul FCSB se amuză de aşteptările pe care le au „militarii” şi „câinii”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

CSA Steaua şi Dinamo vor să aducă 30.000 de suporteri pe Arena Naţională la derby-ul din eşalonul secund. Întrebat despre planul celor două echipe, Gigi Becali a trimis „săgeţi” către cele două rivale.

Gigi Becali face praf rivalele CSA Steaua şi Dinamo

„Ce să mi se pară? Ei joacă peste tot unde vor ei în țara asta, fac ce vor ei. Pe ăla îl țin nu joacă nimeni, nu are voie să joace. Dacă ei sunt Securitatea României, ei fac, desfac, în Armată chiar nu ai ce să faci, mai ales că acum e și război. Ei fac tot, ei dezleagă. Mai multă Securitate că e Dinamo gazdă, dacă aveau săracii putere nu retrogradau, băga Securitatea banii și nu mai retrograda.

Dinamo nu are stadion, normal joacă pe Arenă, ei cred că se umple, iau bani din bilete. Se va umple peluza lui Dinamo, vor veni vreo 5.000 de la Dinamo, încă vreo 3.000, dar steliști, aia nu e Steaua, aia e o echipă de amatori care se mișunează pe la noi, care e echipa armatei.

Așa ar trebui să facă, să umple Arena cu soldați, e și război, să invoce că e o aplicație militară, să umple Arena Națională. Aia e Steaua? Steaua e unde se face performanță, nu ai văzut, sunt 1.500 de oameni la meciuri. Vor fi de la Dinamo, să zicem, 10.000, dar ce să vină și ăia, la un meci cu o echipă, maximum 15.000 vor fi, să vedeți dacă știu eu sau nu”, a declarat Gigi Becali, potrivit sport.ro.

Reclamă
Reclamă 4

Dinamo – CSA Steaua, pe Arena Naţională

Dinamo – CSA Steaua, derby-ul din Liga 2, are şanse mari să se joace pe Arena Naţională. Dacă confruntarea va avea loc pe cel mai mare stadion al ţării, „câinii” pot încasa o sumă uriaşă.

Dinamo are mari probleme financiare, dar poate încasa o sumă uriaşă după derby-ul cu CSA Steaua. „Câinii” sunt gata să dispute derby-ul pe Arena Naţională, potrivit prosport.ro.

La meci sunt aşteptaţi cel puţin 30.000 de suporteri, iar echipa lui Ovidiu Burcă poate încasa aproximativ 100.000 de euro. Până acum, Dinamo a disputat unicul meci de pe teren propriu la Clinceni.

Reclamă

CSA Steaua nu va avea drept de promovare nici în acest sezon

Fanii lui CSA Steaua au primit vestea că echipa nu va avea drept de promovare nici în acest sezon. Anunţul clar a fost făcut de Iulian Miu, oficial al echipei din Ghencea.

Fostul jucător de la Steaua a mărturisit că nu se mai poate face nimic în cazul dreptului de promovare. Singura şansă ar fi ca Legile Sportului să se schimbe, însă acest fapt este foarte puţin probabil.

„Ce se întâmplă acum? S-a făcut un grup de lucru. Nici eu nu știu prea multe lucruri. Să fim sinceri, lucrurile s-au închis în momentul de față (n.r. – în privința șanselor de promovare pentru actualul sezon). Există doar șansa să se schimbe legea sportului sau regulile manualului de licențiere.

Au fost promisiuni, eu am sperat că se poate face și pe la TAS (n.r. – sezonul trecut). N-a fost să fie, ni s-a respins dosarul. Apoi, am crezut că se poate face ceva până la începerea campionatului. Multă lume se aștepta la acest lucru (n.r. – ca echipa să aibă drept de promovare), fanii au fost dezamăgiți și au apărut aceste proteste”, a declarat Iulian Miu, pentru Orange Sport.

Ce rezultat obţine România cu Slovacia?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
8:31

România ştie toţi posibilii adversari din optimile EURO 2024! Cu cine ne putem duela pentru un loc în sferturi

8:27

„Meciul rușinii!” Belgienii se tem înainte de Slovacia – România! Reacția categorică: „Trebuie să avem grijă!”

0:15

Situaţie incredibilă la EURO 2024! Danemarca s-a calificat în optimi, după al nouălea criteriu de departajare

0:09

Anglia – Slovenia 0-0, Danemarca – Serbia 0-0! Clasament decis la ultimul criteriu de departajare în Grupa C! Cine s-a calificat

23:31 25 iun.

Slovacia – România, LIVE TEXT, ora 19:00! „Tricolorii”, la un pas de o calificare istorică în „optimile” EURO 2024

23:31 25 iun.

Edi Iordănescu ştie ce se va întâmpla la Ucraina – Belgia, meci de maxim interes pentru România! Pronosticul oferit

1 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 2 Belgia – România 2-0. „Tricolorii” au rămas pe primul loc în „grupa morţii” de la EURO 2024. Tielemans şi De Bruyne au marcat 3 VIDEODavid Popovici a câştigat medalia de aur în „proba regină” a nataţiei, la Campionatele Europene de nataţie. Cursă colosală 4 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu al Spaniei, în direct pe Antena 1 şi live stream în AntenaPLAY! Spectacol la Barcelona 5 VideoDavid Popovici şi ştafeta României, locul 5 în finala de 4×100 m liber de la Campionatele Europene de înot de la Belgrad 6 VideoDavid Popovici s-a calificat în finala la 200m liber de la Campionatele Europene de la Belgrad, în AntenaPLAY
Citește și