Închide meniul

Gigi Becali, mesaj dur pentru Marius Lăcătuș și legendele care susțin CSA Steaua: ”E rușinos pentru ei”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 18 mai 2023, 9:03

Gigi Becali, mesaj dur pentru Marius Lăcătuș și legendele care susțin CSA Steaua: ”E rușinos pentru ei”

Gigi Becali, mesaj dur pentru Marius Lăcătuș și legendele care susțin CSA Steaua

Marius Lăcătuș și Gigi Becali / Hepta

Gigi Becali a avut un mesaj dur pentru Marius Lăcătuș și ceilalți oameni de legendă ai Stelei, care sunt alături de CSA Steaua. Patronul de la FCSB se simte trădat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Știi care e treaba? Oamenii care fac lucrurile astea și mai ales oameni care au lucrat la FCSB, e rușinos pentru ei! Nu e rușinos de fapt că au lucrat, ci pentru că ei știu cum am luat, cum s-a semnat, cu generalii, știu tot cum s-a făcut!

Gigi Becali, mesaj dur pentru Marius Lăcătuș și legendele care susțin CSA Steaua

Dacă ar avea dreptatea în ei, ar spune pe față: ‘Băi, eu n-am ce să caut acolo! Becali a dat bani, milioane și milioane și ne-a salvat. Acuma ce vreți?! Au semnat miniștri, generali, la revedere! Ce-s minciunile astea?!’. Așa ar fi

Dar nu vreau să vorbesc mai multe, că dup-aia iar intru în polemici și în ceartă cu ei. Nu mai vreau să intru în discuții! Numai că oamenii care se duc acolo și știu adevărul, e rușine pentru ei!

Și nu numai că e rușine, dar oricum vor fi înfrânți. Pierd timpul. Ce să cauți acolo? Că n-ai niciun fel de izbândă. Ce cauți?! Pentru ce faceți voi asta?!”, a spus Becali, citat de fanatik.ro.

Reclamă

Marius Lăcătuş se distanţează de Florin Talpan

Pe de altă parte, Marius Lăcătuș a ales să se distanțeze de Florin Talpan. „Fiara” a comentat scandalul momentului, dintre Daniel Opriţa şi juristul clubului CSA Steaua.

„Mi se pare normal, atât timp cât reprezinți un club de talia Stelei, să fii tras la răspundere pentru declarațiile pe care dai. Sunt curios să văd ce măsuri se vor lua. Poate să fie și un avertisment. E regretabil, i-a luat valul. Orice s-ar fi întâmplat între ei, totul trebuia să rămână în cadrul clubului, nu să apară public.

El a zis `dacă` (n.r.- dacă ar fi fost comandantul CSA l-ar fi dat afară pe Daniel Oprița). Nu e comandant și nu cred că va fi prea curând. Nu sunt ei în măsură să ia aceste decizii, nici Oprița în ceea ce-l privește pe Talpan, nici invers. Eu sunt colonel, ca domnul Talpan, deci nu poate să-mi ordone ceva. Nu-mi doresc să fie general, e bine și colonel”, a declarat Marius Lăcătuș pentru digisport.ro.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Gigi Becali, mesaj dur pentru Marius Lăcătuș și legendele care susțin CSA Steaua
  • Scandal uriaș la CSA Steaua

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
15:01 Zeljko Kopic a dezvăluit prin ce trece Homawoo, după accidentarea gravă suferită de Luca Mihai: „Nu se simte bine” 14:47 Daniel Niculae are o nouă funcție importantă la Rapid! Victor Angelescu a făcut anunțul oficial 14:44 „Jucătorii sunt înfometaţi!” Ce a observat Elias Charalambous la antrenamentul FCSB-ului, înaintea derby-ului cu Rapid 14:23 Răzvan Burleanu i-a fixat termenul limită lui Edi Iordănescu: „Acesta este obiectivul nostru” 14:14 „A suferit atât timp fără vină..” Ion Țiriac o cere pe Simona Halep la Jocurile Olimpice! A dat și un verdict despre „Simo” 13:45 „Recoltă bună, fermierii mei” Granzii din Premier League au fost făcuţi praf, după o săptămână europeană de coşmar 13:40 „Fără subiectivism!” Cristi Balaj, verdict sincer despre lupta pentru locul 2 din Liga 1! Ce a spus despre șansele CFR-ului 13:24 Veste de ultim moment despre Alexandru Băluţă! Ce se întâmplă cu mijlocaşul, înainte de FCSB – Rapid 13:09 Julian Nagelsmann rămâne selecționerul Germaniei! Federația a anunțat prelungirea contractului 12:58 Max Verstappen, despre condiţiile extreme din calificările pentru sprintul din MP al Chinei: „Ca şi cum ai conduce pe gheaţă” Vezi toate știrile
Citește și