Închide meniul

Ovidiu Burcă, măsuri de urgenţă înainte de Gloria Buzău – Dinamo! Denis Oncescu, OUT din primul 11 al „câinilor”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 30 aprilie 2023, 15:48

Ovidiu Burcă, măsuri de urgenţă înainte de Gloria Buzău – Dinamo! Denis Oncescu, OUT din primul 11 al „câinilor

Ovidiu Burcă, dezvăluiri despre farsa istorică de la FCSB - Manchester City

Ovidiu Burcă la un meci al lui Dinamo / Facebook

Ovidiu Burcă a luat măsuri de urgenţă la Dinamo, înaintea meciului cu Gloria Buzău, din a şasea rundă din play-off-ul Ligii a 2-a. Se pare că tehnicianul „câinilor” nu se va mai baza pe portarul Denis Oncescu, la confruntarea contra trupei lui Adrian Mihalcea.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dinami se pregăteşte de duelul cu Gloria Buzău, care poate fi decisiv pentru locul 4 din play-off-ul Ligii a 2-a. Cele două formaţii sunt despărţite de un singur punct în clasament, înaintea meciului direct, care se va desfăşura luni, de la ora 17:30, în format live text, pe AS.ro.

Ovidiu Burcă, măsuri de urgenţă înainte de Gloria Buzău – Dinamo

Conform digisport.ro, Ovidiu Burcă a decis să facă o schimbare importantă pentru meciul cu Gloria Buzău. Mai exact, antrenorul „câinilor” a luat hotărârea de a nu-l mai titulariza pe portarul Denis Oncescu.

Se pare că greşelile goalkeeper-ului din ultimele meciuri l-au determinat pe Ovidiu Burcă sa ia o decizie drastică. În locul lui Denis Oncescu, tehnicianul trupei din Ştefan cel Mare va miza pe Alexandru Stoian.

Alexandru Stoian, în vârstă de 18 ani, nu a bifat niciun meci în acest sezon pentru Dinamo, iar Ovidiu Burcă a ales să-l trimită în luptă contra celor de la Gloria Buzău.

Reclamă

Denis Oncescu a comis o greşeală colosală în derby-ul cu CSA Steaua. Portarul lui Dinamo i-a pasat greşit lui Gorka Larrucea, în interiorul careului. Spaniolul era presat de Bogdan Chipirliu, şi a pierdut cu uşurinţă balonul.

Atacantul de la CSA Steaua a înscris astfel fără emoţii, în poarta lăsată goală de Denis Oncescu. Chipirliu a făcut astfel „dubla” în derby-ul din Liga a 2-a, câştigat de „militari”.

Florin Răducioiu şi Mihai Stoica, verdict dur pentru Dinamo

Florin Răducioiu şi Mihai Stoica au dat un verdict dur pentru Dinamo cu privire la şansele la promovare. Atât fostul jucător al dinamoviştilor, cât şi Mihai Stoica nu le acordă nicio şansă jucătorilor lui Ovidiu Burcă să promoveze.

Reclamă 4 / 0/3

Florin Răducioiu a avut un discurs dur la adresa jucătorilor, după ce Dinamo a pierdut meciul cu Poli Iaşi, scor 1-3. Acesta a spus că „sunt limitaţi” din puncte de vedere fotbalistic şi că la echipă sunt probleme mari în apărare.

”Au început foarte bine, prima repriză bună, dar sunt egalaţi la sfâşitul primei reprize. Văzusem deja anumite carenţe în jocul lor, această insistenţă de a ieşi cu mingea la picior din propriul teren nu poate să facă Dinamo.

La Dinamo nu sunt de ajuns suporterii, această luptă, această dârzenie pe care o arată, trebuie şi jucători cu anumit nivel tehnic. Jucătorii de acum sunt limitaţi.

O echipă a Iaşiului mai experimentată, a profitat de greşelile jucătorilor de la Dinamo. Merită să promoveze în Liga 1. Dinamo primeşte cinci goluri în două meciuri, asta spune multe despre carenţele din apărare„, a spus Florin Răducioiu la orangesport.ro.

Cu şanse mici de a prinde un loc direct de promovare, Dinamo va juca barajul pentru accederea în Liga 1. Oficialul de la FCSB spune că echipa lui Burcă nu ar avea nicio şansă.

„Zero șanse! Orice echipă din Liga 2, zero șanse la ce am văzut. Sunt două meciuri. Dacă era un singur meci, se putea întâmpla orice, mai apărea un Vidican la VAR, mai știu eu.. dar așa, nu cred.

Șanse minime pentru echipa din Liga 2. Cum am văzut mai tot timpul, anul trecut a fost excepția care întărește regula, dar Dinamo era într-o situație aproape fără ieșire„, a spus şi Mihai Stoica pentru sursa mai sus citată.

Reclamă
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
9:24 Ilie Dumitrescu, reacție furibundă după gestul făcut de Krasniqi la adresa lui Bogdan Lobonț: „Nu toți sunt Mbappe sau Vinicius!” 9:07 AS.ro LIVE | Titi Aur va fi invitatul lui Dan Pavel (10:30). Poveşti de senzaţie ale pilotului român 9:06 „Cum vrei să te respectăm?” Fatih Terim a cedat nervos, după umilința suferită de Panathinaikos! Scandal cu arbitrii în Grecia 8:34 Pierdere importantă pentru FCSB, înaintea meciului cu Farul! Un titular ratează meciul care poate decide titlul din Liga 1 8:26 Viorel Moldovan nu a mai avut răbdare cu o vedetă de la FCSB, după Sepsi – FCSB 2-2: „Bine măcar că ajunge la finalizare” 8:22 Gigi Becali și-a făcut toate calculele de titlu, în miez de noapte: „De ce să am emoții!” Ce primă oferă 0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” Vezi toate știrile
Citește și