Închide meniul

Helmut Duckadam nu îşi explică de ce Gabi Torje a ales să joace în Liga 2: „Sunt atâtea turnee de old-boys. Are bani destui!”

Iulian Focșăneanu Publicat: 19 septembrie 2023, 19:07

Reclamă
Helmut Duckadam nu îşi explică de ce Gabi Torje a ales să joace în Liga 2: „Sunt atâtea turnee de old-boys. Are bani destui!

Helmut Duckadam nu îşi explică de ce Gabi Torje a ales să joace în Liga 2

Gabriel Torje, într-un meci în care juca pentru Dinamo / Hepta

Helmut Duckadam nu îşi explică de ce Gabi Torje a acceptat oferta Concordiei Chiajna şi a ales să joace în Liga 2. Legenda Stelei a avut o primă reacţie după anunţul oficial făcut de ilfoveni.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gabi Torje a revenit în România, dar va juca în liga secundă. Va fi din nou coechipier cu Gabi Tamaş şi îl va avea alături şi pe Adi Popa. Mijlocaşul în vârstă de 33 de ani a jucat ultima dată în Turcia, pentru Genclerbirligi.

Helmut Duckadam nu îşi explică de ce Gabi Torje a ales să joace în Liga 2

Vestea transferului lui Torje l-a luat prin surprindere pe Duckadam, care este sigur că fostul dinamovist nu a luat în calcul criteriul financiar.

Nu am înțeles jucători care au fost la un anumit nivel și ajung să-și încheie cariera la Liga 2. Nu cred că a venit pentru bani, cred că a strâns destui. Sunt atâtea turnee de old-boys, te poți duce acolo.

Viață liniștită poți avea și dacă te lași de fotbal, e greu să explic ce a gândit el. Nu aș mai face asta. Are suficienți bani, nu merge la Chiajna pentru 3.000-4.000 de euro„, a declarat Helmut Duckadam pentru playsport.ro.

Reclamă

Gabi Torje are de recuperat o sumă uriaşă de bani din perioada în care a îmbrăcat tricoul lui Karabuksport. Îşi caută dreptatea la UEFA, după ce nu a primit mai bine de jumătate de milion de euro.

Torje urmează să își înceapă o nouă aventură în cariera de fotbalist, și va juca în premieră în Liga a 2-a din România. Ar putea debuta pentru noul său club împotriva celor de la CSM Reșița, în deplasare, pe data de 24 septembrie.

Gabi Torje, prezentat oficial la Concordia Chiajna

Fostul internaţional român a parafat o înţelegere valabilă un an cu gruparea din Chiajna. A fost anunţat oficial.

Reclamă 4 / 0/3

BUN VENIT, GABRIEL TORJE!

Clubul Sportiv Concordia Chiajna si Gabriel Torje au semnat un contract valabil pana la data de 30.06.2024. Acesta a venit la clubul nostru din campionatul Turciei de la Genclerbirligi.

Gabriel Torje a bifat in CV echipe precum Politehnica Timisoara, Dinamo Bucuresti, Farul Constanta, Udinese, RCD Espanyol Barcelona, FC Granada, Konyaspor, Osmenlispor, Karabukspor, Sivasspor, Bandirmaspor si Ankaraspor.

Mijlocasul in varsta de 33 ani, a adunat in tricoul echipei nationale a Romaniei, 57 de selectii, reusind sa inscrie 12 goluri.
Clubul nostru ii ureaza BUN VENIT si ii doreste sa aiba parte de evolutii excelente in tricoul „vulturilor verzi”, alaturi de colegi si staff-ul tehnic!”, au postat oficialii clubului, pe contul de Facebook.

În sezonul trecut a jucat pentru Genclerbirligi, echipă din Liga a 2-a din Turcia. Pentru clubul respectiv a jucat 9 partide în care a reușit să marcheze de 2 ori. De asemenea, a oferit și o pasă decisivă pentru echipa din Ankara. În momentul de față, mijlocașul cu 57 de selecții în echipa națională a României este cotat la suma de 275.000 de euro, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:27 Cremonese – Pisa (13:30) şi Lecco – Sampdoria (19:00), LIVE VIDEO, în AntenaPLAY! Spectacol în Serie B 10:50 Dan Şucu anunţă „revoluţia” la Rapid! Mesaj categoric despre situaţia lui Bogdan Lobonţ: „Noi nu ne spălăm rufele în public!” 10:07 Zeljko Kopic a răbufnit, înaintea duelurilor decisive pentru Dinamo: „Ei nu ar trebui să mai facă parte din club!” 9:57 Moment emoţionant la Madrid! Rafael Nadal şi-a luat adio de la turneu şi l-a menţionat pe Ion Ţiriac în discursul de rămas-bun 9:33 Transferul lui Denis Drăguş a intrat în linie dreaptă! Standard şi-a dat acordul! Anunţul presei din Turcia 9:13 „Cristi Chivu, o variantă pentru Rapid?” Răspunsul dat imediat de Victor Angelescu! Mesaj şi despre Mircea Lucescu 8:39 Carlo Ancelotti, semnal de alarmă după Bayern Munchen – Real Madrid 2-2: „A fost momentul nostru de slăbiciune!” 8:39 Thomas Tuchel, mesaj acid către „galactici”, după Bayern Munchen – Real Madrid 2-2: „Au marcat două goluri din două ocazii” 8:26 „Să avem o seară magică acasă!” Reacţia lui Vinicius, după ce a fost „eroul” lui Real Madrid în duelul cu Bayern 8:02 30 de ani de la moartea lui Ayrton Senna. 1 mai, una dintre cele mai triste zile din istoria sportului mondial Vezi toate știrile
Citește și