Închide meniul
VIDEO

Imaginile bucuriei din Copou, după promovarea matematică a lui Poli Iaşi. S-a încins hora chiar pe teren

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 2 mai 2023, 21:05

Imaginile bucuriei din Copou, după promovarea matematică a lui Poli Iaşi. S-a încins hora chiar pe teren

Imaginile bucuriei din Copou, după promovarea matematică a lui Poli Iaşi

Bucuria jucătorilor lui Leo Grozavu, după victoria cu Oţelul Galaţi / Captură Facebook Poli Iaşi

Au apărut imaginile bucuriei din Copou, după promovarea matematică a lui Poli Iaşi. Jucătorii lui Leo Grozavu şi-au asigurat clasarea pe unul dintre primele două locuri din Liga 2 şi revin pe prima scenă a fotbalului din România.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Poli Iaşi a învins-o pe Oţelul Galaţi, scor 2-0, într-un meci din etapa a 6-a a play-off-ului Ligii 2. Imediat după fluierul final a fost nebunie pe teren. Fotbaliştii şi staff-ul tehnic au încins hora bucuriei promovării chiar pe teren.

Imaginile bucuriei din Copou, după promovarea matematică a lui Poli Iaşi

Clipul cu momentele speciale a fost postat pe contul oficial de Facebook al celor de la Poli Iaşi.

Şi fanii au reuşit să pătrundă în număr mare pe teren şi au sărbătorit alături de favoriţii lor.

Reclamă

Poli Iaşi nu a avut probleme în meciul de pe teren propriu cu Oţelul Galaţi. Gazdele au deschis scorul în minutul 45+1, prin Alin Roman. În partea secundă, Harrison a reuşit să majoreze scorul la 2-0, în minutul 58.

Leo Grozavu a oferit prima reacție după ce a promovat-o pe Poli Iași în Liga 1 şi a ţinut să îi felicite pe toţi cei care au contribuit la îndeplinirea obiectivului.

Încă nu realizăm. Felicitările le adresăm tuturor, celor care au fost la Poli Iași, de la jucători la staff, la conducerea administrativă, tuturor celor care au fost alături de noi în această încercare.

Reclamă 4 / 0/3

A fost un joc urât, dar a fost un joc foarte tacticizat, știam foarte bine jocul Oțelului, știam că nu trebuie să le dăm șanse, trebuia să-i blocăm în primul rând. Am avut și șansă pentru că a fost un joc urât de privit, dar rezultatul e cel care contează. Românul e suporter de rezultat, iar atunci când merge bine treaba, omul vine la stadion.

Ne dorim să terminăm cu fruntea sus campionatul. Fiecare meci trebuie să-l jucăm la victorie, vom vedea ce o să reușim. Am făcut o a doua parte a campionatului destul de bună. Mergem în continuare cu încredere, cu moral bun, acum nu mai avem presiunea promovării”, a declarat Leo Grozavu, potrivit digisport.ro.

În clasament Poli Iaşi ocupă primul loc al play-off-ului Ligii 2, cu 52 de puncte. Oţelul Galaţi are 45 de puncte şi este pe locul al treilea. Pe locurile de baraj se află Dinamo Bucureşti (39 de puncte) şi Gloria Buzău (38 de puncte). CSA Steaua Bucureşti, ocupanta locului al doilea, cu 48 de puncte, nu are drept de promovare în Superligă.

Poli Iaşi retrogradase în liga secundă la finalul sezonului 2020/2021. Anul trecut moldovenii nu au reuşit nici măcar să se califice în play-off. Leo Grozavu a dat lovitura, în cele din urmă, pe banca grupării din Copou.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:00 Rapid – Universitatea Craiova, 20:30, LIVE TEXT. Meci crucial pentru olteni în lupta pentru locul 2. Echipele de start 19:00 Arne Slot, înlocuitorul lui Jurgen Klopp la Liverpool, cale liberă spre Anfield! Anunţul făcut de Fabrizio Romano 18:43 Gigi Becali are concurenţă pentru semnătura jucătorului pe care îl doreşte la FCSB: „I-a făcut o ofertă concretă” 18:32 Statistica îi dă fiori lui Carlos Sainz! La ce scenariu se poate aştepta spaniolul, după plecarea de la Ferrari 18:08 Ronnie O’Sullivan, en-fanfare în sferturile de finală ale Campionatului Mondial! „Racheta” continuă cursa pentru recordul absolut 17:37 Decizia care a „îngropat-o” pe Liverpool! Ce s-a întâmplat de când Jurgen Klopp şi-a anunţat plecarea 16:55 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 29 aprilie 2024 16:48 Iga Swiatek – Sara Sorribes 6-1, 6-0! Liderul mondial, în sferturi la Madrid, după 67 de minute 16:41 Dennis Man a primit verdictul din partea medicilor! Cât va lipsi internaţionalul român 16:35 Dezastru pentru Dinamo! Aflaţi pe loc de retrogradare, „câinii” au mai primit o veste teribilă: „Nu vor mai putea folosi stema” Vezi toate știrile
Citește și