Închide meniul

Ionel Augustin i-a făcut praf pe jucătorii lui Dinamo: „Sunt lamentabili, varză! Cu atitudinea asta mergem în ‘C’!”

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 10 iulie 2022, 15:43

Ionel Augustin i-a făcut praf pe jucătorii lui Dinamo: „Sunt lamentabili, varză! Cu atitudinea asta mergem în C!

Ionel Augustin, tiradă după Unirea Slobozia – Dinamo 5-0

Ionel Augustin, în timpul unui meci / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Ionel Augustin i-a făcut praf pe jucătorii lui Dinamo, după umilința din amicalul cu Unirea Slobozia, scor 0-5. Antrenorul secund al „câinilor” a răbufnit la adresa echipei, spunând că unii fotbaliști au în minte „doar să plece de la Dinamo”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Legenda clubului din „Ștefan cel Mare” nu i-a menajat deloc pe jucătorii aflați la ora actuală la Dinamo. Augustin le-a transmis un mesaj clar și înfiorător: „Cu această atitudine, mergem în Liga a 3-a!”.

Ionel Augustin i-a făcut praf pe jucătorii lui Dinamo, după umilința cu Unirea Slobozia

În prezent, Ionel Augustin îl ajută pe Iulian Mihăescu pe banca lui Dinamo. „Câinii” se pregătesc pentru primul sezon de Liga a 2-a din istoria clubului, iar jocul echipei nu îi dă deloc speranțe fostului mare atacant.

Patriche, Ehman, Roșu au fost singurii jucători „iertați” de Augustin după partida de la Slobozia. „Secundul” le-a reproșat celorlalți jucători că se gândesc doar la salarii și că atitudinea lor este complet greșită:

„Cum ar fi să ajungi să joci în tricoul lui Dinamo și să nu îți dai interesul, să nu ai puțin entuziasm, să te pregătești superficial, să te simți supărat și chinuit și așa să-i chinui și pe antrenori și mai ales pe suporteri. (N.r. – Vă referiți la jucători?) La anumiți jucători. Fotbaliști care asta au în cap, să plece, să se ducă de la Dinamo… la bani. Lasă, bă, banii și joacă! Eu am venit să ajut Dinamo într-un moment în care toți fug. Sunt în concediu, neplătit, am înțeles, ce să fac, să nu mă bag? (…)

Reclamă

Când vezi așa ceva, când vezi că sunt lamentabili. Tot respectul pentru Patriche, Ehman, Roșu și care au mai tras de ei, au mai strigat, și-au dat interesul, însă ceilalți au fost sub orice critică, au un singur dor, să fugă de aici! (…)

Ne-au dat cinci și puteau să ne înscrie și șapte goluri, o echipă la fel ca noi, cu jucători tineri, însă care au avut ce le-am cerut eu elevilor mei. Jucătorii de la Dinamo au o idee în cap și asta cred, să plece, la clubul ăsta nu se mai poate face performanță, ei așa gândesc! (…)

Suntem varză. Și subțiri și fără să ne dăm interesul. Avem nevoie de 10 jucători, asta pe lângă cei de care am spus mai devreme, jucători care arată că te poți baza pe ei. Cu această atitudine, mergem în divizia C.”, a spus Ionel Augustin, pentru playsport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Ekolo (minutul 30), Golda (44), Silaghi (52), Rus (69) şi Afalna (87) au marcat în amicalul împotriva lui Dinamo, în faţa a aproape 400 de fani. Este al doilea eşec consecutiv pentru gruparea din Ştefan cel Mare, care se pregăteşte de Liga 2.

Nu vă e rușine? Nu săriți la cap?”, s-a enervat Ionel Augustin, omul care-l ajută pe Iulian Mihăescu în pregătirea jucătorilor de la Dinamo, de pe margine, potrivit gsp.ro. De asemenea, fanii prezenţi s-au enervat, iar în minutul 90 au strigat „Opriți măcelul!”.

Răzvan Zăvăleanu, sfătuit să declare falimentul după Unirea Slobozia – Dinamo 5-0

Răzvan Zăvăleanu este sfătuit să declare falimentul lui Dinamo după umilinţa suferită de „câini” cu Unirea Slobozia, scor 0-5. Administratorul judiciar al grupării din Ştefan cel Mare a primit un mesaj incredibil de la fostul conducător al clubului, Constantin Anghelache.

Formația din „Ștefan cel Mare” a retrogradat pentru prima dată în istoria sa de 74 de ani. Problemele de la club sunt uriaşe, iar rezultatul din amicalul cu Unirea Slobozia vorbeşte de la sine.

Eu îi transmit lui Zăvăleanu să înceteze să îi mai chinuie cu speranțe pe suporteri. El nu mai poate să gestioneze sub nicio formă nici planul de insolvență din cauza datoriilor acumulate în ultimele două-trei luni. În fața judecătorilor și-a asumat un plan. De unde o să scoată el și acele câteva sute de mii de euro de care ne vorbește acum? Cine este nebun să i le dea și să investească la Dinamo? Să nu se mai bată cu pumnul în piept că a plătit el din buzunarul lui salariile, că a plătit doar câteva mii de lei pe la copiii ăia cu salarii micuțe. I-a fost frică că îi va pierde și pe ei.

A făcut acest gest din disperare, iar alți bani de salarii și de performanță nu mai are de unde să scoată că nu o să îi dea nimeni. Ce ați văzut acum la Slobozia asta este realitatea sportivă și asta este valoarea actualului lot de la Dinamo. Aici nu mai e vorba de faliment, că oricum acolo se vor îndrepta sută la sută. Este vorba strict de valoarea sportivă a actualului lot. Zăvăleanu a făcut o generație, cea care a retrogradat în Liga 2, dar eu mă întreb dacă oare el vrea să facă o și altă generație care retrogradează și în Liga 3?

Nu poate să trimită Dinamo de azi pe stadioanele din Liga 2 cu lotul ăsta de jucători, că de la 5 în sus își vor lua prin toate meciurile. Dacă ține la numele Dinamo, ca să pună punct umilințelor, atunci să încheie activitatea că așa nu se mai poate.

Reclamă

Dinamo nu poate să fie umilită în Liga 2 de nu știu eu ce echipă de pe la țară. Suporterii vor veni după ei la meciuri, cum credeți că se vor simți când vor vedea că vor lua doar de la 5 în sus?

Pe plan sportiv o vor lua pe urma Astrei și vor retrograda în Liga 3 dacă vor continua activitatea. Nu au nimic, jucători buni nu pot aduce, iar un antrenor sănătos la cap nu are cum să se bage la un proiect sortit eșecului încă de la început”, a spus Constantin Anghelache pentru prosport.ro.

Recomandări
  • Ionel Augustin i-a făcut praf pe jucătorii lui Dinamo
  • „Sunt lamentabili, varză! Cu atitudinea asta mergem în ‘C’!”

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
22:18 LIVE SCOREPAOK – Club Brugge 0-0. Răzvan Lucescu luptă ACUM pentru semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în cupele europene 21:55 „Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB 21:25 „Cu Gigi Becali sau cu Adrian Mititelu e mai greu de lucrat?” Nicolae Dică a răspuns fără să stea pe gânduri 20:52 Echipa națională de handbal feminin și-a aflat grupa de la EURO 2024! Meciuri dificile pentru „tricolorele” lui Florentin Pera 20:43 LIVE TEXTOţelul Galaţi – U Cluj 1-1. Cisse, lovitură de cap perfectă! Dan Nistor a egalat din penalty 20:35 Programul complet al Marelui Premiu al Chinei. Calificările pentru sprint sunt Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY (vineri, ora 10:30) 20:35 „Antrenor nou! Mulți jucători pleacă!” Daniel Pancu, anunț despre revoluția de la Rapid! A vorbit despre planul lui Dan Șucu 20:33 FotoAnamaria Prodan a dat noi detalii despre împăcarea cu Gigi Becali: „Nu e vorba de năşit!” 20:17 FIA World Endurance Championship 2024 – cursa de 6 ore de la Imola e exclusiv în AntenaPLAY (19-21 aprilie). Programul complet 19:56 „Marius Șumudică la Rapid?” Cristi Săpunaru a dat răspunsul pe loc! Ce cred jucătorii despre cel mai mare vis al lui „Șumi” Vezi toate știrile
Citește și