Închide meniul

Ionuţ Lupescu, printre suporterii de pe Arena Naţională la derby-ul Dinamo – CSA Steaua: „Nu trebuie să trăim din amintiri”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 8 septembrie 2022, 17:39

Ionuţ Lupescu, printre suporterii de pe Arena Naţională la derby-ul Dinamo – CSA Steaua: „Nu trebuie să trăim din amintiri

Ionuţ Lupescu ştie cine este vedeta echipei naţionale

Ionuţ Lupescu revine la Dinamo / Hepta

Ionuţ Lupescu a declarat că va merge pe Arena Naţională pentru derby-ul din Liga a 2-a, Dinamo – CSA Steaua. Fostul internaţional român îşi va susţine favoriţii din tribunele celui mai mare stadion al ţării.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dinamo a închiriat Arena Naţională, pentru derby-ul cu trupa lui Daniel Opriţa. Fanii lui CSA şi ai „câinilor” vor umple Arena pentru meciul „de foc” din Liga a 2-a, unde sunt aşteptaţi peste 20.000 de oameni.

Ionuţ Lupescu, printre suporterii de pe Arena Naţională la Dinamo – CSA Steaua

Ionuţ Lupescu a dezvăluit faptul că suporterii trebuie să accepte realitate în care se află Dinamo, şi să îşi susţină favoriţii la meciul cu Steaua. Totodată, fostul jucător al trupei din Ştefan cel Mare a declarat că nu are mari speranţe în privinţa unui rezultat pozitiv reuşit de „câini”.

„Da, am planificat cu niște prieteni să merg la meci. Nu trebuie să trăim din amintiri, cu siguranță că pe timpul meu era altele datele problemei. Acum trebuie să vedem care e realitatea și cei care conduc clubul să facă în așa fel încât să promoveze. După cum am văzut și eu în ultimele luni, lucrurile nu merg așa cum trebuie.

Sunt mai degrabă pesimist decât optimist. Nu cred că numai pentru mine, ci și pentru mass-media, era meciul pe care îl așteptai cu mult timp înainte. De fiecare dată când jucam împotriva Stelei, toată lumea te împingea de la spate să faci mai mult decât ar trebui.

Reclamă

Niciodată nu m-am așteptat să merg la un Dinamo – Steaua în Liga 2. Asta este o problemă și pentru fotbalul românesc. Când cluburile mari sunt la nivel slab, atunci echipa națională a avut de suferit. Nu știu dacă mai e derby.

Pentru Dinamo mai e important dacă e derby sau nu? Ei trebuie să câștige puncte. Am văzut că Burcă a venit destul de târziu, nu știu dacă jucătorii aduși sunt buni. Sunt și problemele financiare cunoscute”, a declarat Ionuţ Lupescu, conform digisport.ro.

Ovidiu Burcă, înainte de Dinamo – CSA Steaua: „Originea FCSB şi CSA Steaua este aceeaşi”

Ovidiu Burcă a oferit o declaraţie care îi va enerva la culme pe cei de la CSA Steaua, chiar înainte de Dinamo – CSA Steaua, ce va avea loc vineri, de la ora 21:30, pe Arena Naţională.

Reclamă 4 / 0/3

„Originea FCSB şi CSA Steaua este aceeaşi şi într-un fel meciul de mâine rămâne un derbi. Nu avem primă specială, meciul e special prin ceea ce înseamnă el, poate prime speciale vom avea la alte meciuri”, susţine Burcă, într-o conferinţă de presă.

Ovidiu Burcă, înainte de Dinamo – CSA Steaua

Până miercuri seară, se vânduseră 10.000 de bilete online pentru Dinamo – CSA Steaua. Alte 8.000 de tichete le-au fost oferite suporterilor echipei din Ghencea.

„Întâlnim o echipă foarte bună, vom avea un meci dificil, dar şi noi am arătat că suntem pe un drum ascendent. Avem jucători cu experienţă care încep să se impună la nivel ierarhic. Suntem într-un moment mai bun decât săptămânile trecute.

Suntem motivaţi şi sper să aducem bucurie suporterilor noştri. O victorie ar însemna foarte mult pentru grupul ăsta de jucători, la nivel de încredere, iar pentru suporteri ar fi o mare bucurie. Cred că semnalul pe care îl va da este că clubul merge înainte. La astfel de meciuri nu este nevoie de o motivare suplimentară.

Jucătorii trebuie liniştiţi, echilibraţi. Eu sunt liniştit, pentru mine trei puncte sunt trei puncte, dar evident că ştim că le putem oferi o bucurie suporterilor şi de aceea presiunea este mai mare”, a mai spus Burcă.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
24
apr.
22:35
VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter
24
apr.
22:30
VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu
24
apr.
22:26
Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024
Vezi toate știrile
Citește și