Închide meniul

Jandarmeria Capitalei anunţă că a găsit obiecte pirotehnice şi substanţe interzise la autocarele fanilor Oţelului

Publicat: 7 aprilie 2023, 23:35

Reclamă
Jandarmeria Capitalei anunţă că a găsit obiecte pirotehnice şi substanţe interzise la autocarele fanilor Oţelului

Fani Oţelul Galaţi la un meci al echipei lui Dorinel Munteanu

Hepta

Jandarmeria Capitalei anunţă că a găsit obiecte pirotehnice şi substanţe interzise la autocarele fanilor Oţelului. Direcţia Generală de Jandarmi a Municipiului Bucureşti a anunţat, vineri seară, că pe timpul controlului efectuat la autocarele suporterilor echipei Oţelul s-au depistat materiale pirotehnice şi substanţe interzise la deţinere. Oţelul a jucat cu Dinamo în Liga 2.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jandarmeria a precizat că pe timpul accesului în arena sportivă, în zona suporterilor oaspeţi, a fost găsită asupra unui bărbat o torţă.

Jandarmeria Capitalei anunţă că a găsit obiecte pirotehnice şi substanţe interzise la autocarele fanilos Oţelului

Materialele pirotehnice au fost ridicate în vederea confiscării şi predării către organele abilitate, în conformitate cu prevederile Legii nr. 126 din 1995 privind regimul materiilor explozive, cu modificările şi completările ulterioare.

De asemenea, au fost întocmite actele de sesizare în vederea înaintării către organele abilitate, în conformitate cu prevederile Legii nr. 143/2000 (republicată) privind prevenirea şi combaterea traficului şi consumului ilicit de droguri, cu modificările şi completările ulterioare.

Dinamo a învins vineri, pe teren propriu, scor 3-0, formaţia Oţelul Galaţi, în etapa a treia a play-off-ului din Liga 2.

Reclamă
Reclamă 4

Dorinel Munteanu, dezamăgit după Dinamo – Oțelul 3-0

Dorinel Munteanu este dezamăgit după Dinamo – Oțelul 3-0. Antrenorul moldovenilor a fost suspendat și a nu putut sta pe banca tehnică, iar prestația elevilor săi l-a înfuriat.

„Suntem la început, trebuie să discut cu jucătorii pentru că în acest ritm nu putem avea pretenții. Este clar că a fost o zi neagră pentru Oțelul. Am apreciat atitudinea jucătorilor de la Dinamo care și-au apărat culorile cu o intensitate foarte mare. Asta a făcut diferența în această seară, dorința de a câștiga.

Eu cred că a contat suspendarea mea, dar sper ca această noapte să-i trezească pe toți pentru că în ritmul ăsta nu prindem nici măcar locul 5. Sunt optimist până în ultima clipă că putem promova. Nu voi ceda și vom munci până la capăt. Obiectivul eu l-am propus pentru că am avut încredere și am în continuare încredere”, a declarat Dorinel Munteanu, potrivit digisport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Pe stadionul „Arcul de Triumf” Dinamo s-a impus cu 3-0, cu toate golurile marcate în repriza secundă, după un meci dominat de bucureşteni. Autorul primelor goluri a fost francezul Lamine Ghezzali, în minutele 62 şi 87, iar Cătălin Ţîră a stabilit scorul final în minutul 90+4.

În clasamentul play-off-ului din Liga 2 Dinamo este pe locul 4, cu 38 de puncte, iar Oţelul ocupă locul al treilea, cu 39 de puncte.

Cristian Sârghi, după Dinamo – Oţelul Galaţi 3-0: „Nu cred că a fost vorba de teamă!”

Cristian Sârghi a avut un discurs realist după Dinamo – Oţelul Galaţi 3-0. Cristian Sârghi a admis că echipa sa a făcut un joc extrem de modest. Oţelul Galaţi mai are un singur punct peste Dinamo.

Este o înfrângere usturătoare, nu avem mult timp să ne gândim. Trebuie să ne revenim foarte repede pentru că avem meciul cu Buzăul, care e foarte important. În prima repriză i-am lăsat deliberat să aibă posesia, am suferit foarte mult şi ne-am asumat.

Nu cred că a fost vorba de teamă pentru că şi la noi se umple stadionul. Nu cred că numele Dinamo ne-a făcut să jucăm cu teamă. Dorinel era un factor motivator. Dacă era în vestiar, reuşea să ne motiveze. Mai sunt multe meciuri, asta nu înseamnă că s-a terminat playoff-ul„, a spus Cristian Sârghi după Dinamo – Oţelul 3-0.

Recomandări
Citește și:

Va reuși Corvinul să intre în grupele Europa League?

Loading ... Loading ...
Reclamă
21:08

Gigi Becali caută un atacant pentru FCSB în America de Sud! Patronul campioanei, asalt total pentru Liga Campionilor

20:33

„Au fost dezbateri!” Oficialii lui U Cluj, anunțul momentului despre transferul lui Alex Chipciu la FCSB!

20:32

Video„Toată lumea în galben!” Edi Iordănescu şi „tricolorii”, îndemn pentru suporteri înainte de EURO 2024

19:55

LIVE TEXTCsikszereda – Dinamo 0-0. Gol anulat pentru „ciucani”! „Câinii” sunt la 90 de minute de menţinerea în Liga 1

19:50

Rafael Nadal, eliminat în primul tur la Roland Garros! Discurs emoţionant, după eşecul cu Zverev: „Sper să mă întorc!”

19:39

„Sportul românesc a rămas mai sărac” Mesajul postat de Elisabeta Lipă, după moartea lui Ștefan Birtalan

1 FotoIrina Deleanu, în extaz după Campionatele Europene: „Încă mai cred că este un vis! Mă ciupesc să văd dacă este real” 2 VIDEOCharles Leclerc va pleca din pole-position în Marele Premiu de la Monaco, duminică, live pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (15:45) 3 FotoCum a ajuns să arate Iulian Filipescu la 50 de ani! Declarații rare ale fostului internațional „de aur”, retras din viața publică 4 FotoRespect total pentru „Regele” Gică Hagi! Cum a apărut Denis Alibec la meciul de retragere al Generaţiei de Aur 5 FotoMilionară celebră, acuzată că a furat mobilă şi mai multe covoare persane. Femeia de 32 de ani este căutată şi de Fisc 6 Viitorul lui Dennis Politic a fost decis! Ce contract a semnat „eroul” lui Dinamo din turul barajului cu Csikszereda
Citește și