Închide meniul

Lovitură pentru „câini”! Dinamo nu mai are dreptul de a folosi chipul lui Cătălin Hîldan pe echipament

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 26 octombrie 2022, 13:21

Lovitură pentru „câini! Dinamo nu mai are dreptul de a folosi chipul lui Cătălin Hîldan pe echipament

Cinci jucători pleacă de la Dinamo! Ovidiu Burcă i-a recut pe "lista neagră"

Jucătorii lui Dinamo, în timpul unui meci/ Facebook Dinamo

Dinamo nu mai are acceptul de a folosi chipul lui Cătălin Hîldan pe echipament. Anunţul a fost făcut de fratele fostului căpitan al grupării roş-albe, care susţine că trupa lui Nicolae Badea, ACS FC Dinamo, a primit acordul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Chipul lui Cătălin Hîldan apare pe tricourile echipei din Liga a 2-a, pregătită de Ovidiu Burcă, cât şi pe cele ale formaţiei lui Nicolae Badea, angrenată în Liga a 4-a.

Dinamo nu mai poate folosi chipul lui Cătălin Hîldan pe echipament

Cristi Hîldan a declarat că oficialii echipei din liga secundă nu au mai cerut acordul familiei, pentru a folosi emblema lui Cătălin Hîldan pe echipament. Singura dată când aceasta discuţie a avut loc între cele două părţi a fost în urmă cu aproape 10 ani, când la cârma echipei se afla Ionuţ Negoiţă.

Totodată, fratele lui Cătălin Hîldan a declarat că Nicolae Badea a ţinut legătura constant cu familia mijlocaşului decedat în 2002, şi ca urmare, echipa din Liga a 4-a poate folosi chipul său pe tricouri.

„Nicolae Badea a fost printre puținii care au rămas alături de familia mea. Da, i-am acordat dreptul pentru ca echipa din Liga a 4-a să folosească însemnele cu chipul fratelui meu. În ceea ce privește echipa din Liga 2, nu.

Reclamă

Este și o frustrare, însă lucrurile astea se pot rezolva printr-un dialog. Deocamdată nu a existat acest dialog. Singura dată când am vorbit pe problema asta a fost în 2013 sau 2014, cu domnul Negoiță. De atunci nu s-a mai discutat”, a declarat Cristi Hîldan, potrivit playsport.

În urma acestor declaraţii, Vlad Iacob a reacţionat prompt. Administratorul special al lui Dinamo susţine că va contacta familia lui Cătălin Hîldan, pentru ca echipa să păstreze pe echipamentul de joc chipul „Unicului Căpitan”.

„Cătălin Hîldan este o emblemă pentru mine și pentru toți dinamoviștii. O să încerc să iau legătura cu familia. O să mă interesez și sper că o să reușim să rezolvăm acest aspect”, a declarat Vlad Iacob, pentru aceeaşi sursă citată mai sus.

Reclamă 4 / 0/3

Ovidiu Burcă a trăit periculos finalul din Metaloglobus – Dinamo 1-2

Ovidiu Burcă a trăit periculos finalul din Metaloglobus – Dinamo 1-2. Dinamo s-a impus la limită prin golurile marcate de Larrucea şi Bani, în timp ce Metaloglobus a marcat în prelungiri prin Caramalău.

„Echipa arată total altfel. Am schimbat foarte multe lucruri. Etapa precedentă au pierdut în ultimul minut la Poli Iași, știam că nu ne așteaptă un joc ușor.

Eu cred că am controlat jocul în majoritatea timpului, așa cum ne dorim să facem de fiecare dată, chiar dacă gazonul… vedeți și dumneavoastră cum arată.

Ultimele minute au fost tensionate, pentru că au fost și aceste probleme pe care le-am întâmpinat: cap spart, trei arcade sparte… Dar n-avem ce să ne facem. Nu vrem să ne plângem.

Mă bucur că am rezistat până la final, chiar dacă pe final am avut și doi oameni mai puțin pe teren, inclusiv la faza golului.

Așa e când joci la Dinamo! Toți vor să ne bată. Și nu numai să ne bată. Vor să ne ia inimile din piept și să le pună pe masa de duminică și să le povestească nepoților cum a fost. Asta înseamnă să fii la Dinamo. În primul rând trebuie să răspunzi cu aceeași intensitate, pentru că altfel ai probleme”, a spus Ovidiu Burcă.

Reclamă
Recomandări
  • Dinamo nu mai are acceptul de a folosi chipul lui Cătălin Hîldan pe echipament
  • Anunţul făcut de Cristi Hîldan

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18:28 Sporting – Guimaraes este meciul etapei din Liga Portugal și e LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Programul rundei cu numărul 30 18:02 „Nu e normal!” LPF a explicat de ce FCSB nu poate sărbători titlul după derby-ul cu Rapid, dacă va deveni campioană! 17:24 Vlad Covaliu a devenit campion mondial la sabie la juniori! Performanţă uriaşă a românului în Arabia Saudită 17:22 „Plecăm cu prima șansă!” Ștefan Târnovanu, mesaj de luptă înaintea derby-ului cu Rapid! Verdict despre lupta pentru titlu 17:06 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 18 aprilie 2024 16:58 „Asta îi ajută!” Ioan Andone știe ce avantaj are Dinamo în lupta pentru salvarea de la retrogradare! 16:43 Dan Petrescu a început revoluția la CFR Cluj! Primul jucător care pleacă de la echipa lui Neluțu Varga 16:36 Gică Hagi, genial când a fost întrebat de Manchester City – Real Madrid: „M-ai prins în ofsaid! Am şi momente din astea!” 16:26 PAOK – Club Brugge LIVE SCORE (22:00). Răzvan Lucescu luptă pentru semifinalele Conference League! Meciurile serii din Europa 16:01 „Se rupe” Arena Naţională la derby-ul FCSB – Rapid! Câte bilete s-au vândut deja la meciul ce poate decide matematic titlul! Vezi toate știrile
Citește și