Închide meniul

Ovidiu Burcă a trăit periculos finalul din Metaloglobus – Dinamo 1-2: „Au fost şi aceste probleme: trei arcade sparte! Toţi vor să ne ia inimile!”

Publicat: 22 octombrie 2022, 15:10

Ovidiu Burcă a trăit periculos finalul din Metaloglobus – Dinamo 1-2: „Au fost şi aceste probleme: trei arcade sparte! Toţi vor să ne ia inimile!

Ovidiu Burcă a trăit periculos finalul meciului cu Metaloglobus

Ovidiu Burcă, la un antrenament al lui Dinamo / Hepta

  • Ovidiu Burcă a trăit pericolus finalul din Metaloglobus – Dinamo 1-2
  • Dinamo a ajuns la a 5-a victorie în Liga 2

Ovidiu Burcă a trăit periculos finalul din Metaloglobus – Dinamo 1-2. Dinamo s-a impus la limită prin golurile marcate de Larrucea şi Bani, în timp ce Metaloglobus a marcat în prelungiri prin Caramalău.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Aceasta a fost victoria cu numărul 5 pentru Dinamo în Liga 2. Burcă e convins că toţi adversarii se mobilizează la maximum în momentul în care joacă cu echipa sa.

Ovidiu Burcă a trăit periculos finalul din Metaloglobus – Dinamo 1-2

„Echipa arată total altfel. Am schimbat foarte multe lucruri. Etapa precedentă au pierdut în ultimul minut la Poli Iași, știam că nu ne așteaptă un joc ușor.

Reclamă

Eu cred că am controlat jocul în majoritatea timpului, așa cum ne dorim să facem de fiecare dată, chiar dacă gazonul… vedeți și dumneavoastră cum arată.

Ultimele minute au fost tensionate, pentru că au fost și aceste probleme pe care le-am întâmpinat: cap spart, trei arcade sparte… Dar n-avem ce să ne facem. Nu vrem să ne plângem.

Reclamă

Mă bucur că am rezistat până la final, chiar dacă pe final am avut și doi oameni mai puțin pe teren, inclusiv la faza golului.

Așa e când joci la Dinamo! Toți vor să ne bată. Și nu numai să ne bată. Vor să ne ia inimile din piept și să le pună pe masa de duminică și să le povestească nepoților cum a fost. Asta înseamnă să fii la Dinamo. În primul rând trebuie să răspunzi cu aceeași intensitate, pentru că altfel ai probleme”, a spus Ovidiu Burcă.

Veşti proaste pentru „câini”! S-a amânat demolarea stadionului Dinamo

„Câinii” au primit veşti proaste, după ce demolarea stadionului Dinamo s-a amânat. Lucrările sunt aşteptate să debuteze în primăvara lui 2023, după ce iniţial se anunţase că vor demara încă din primele luni ale acestui an.

Reclamă 4 / 0/3

Arena din Ştefan cel Mare a ajuns într-o stare deplorabilă. Dinamo nu a disputat niciun meci în actualul sezon în „Groapă”, „câinii” apelând la variantele Clinceni, Chiajna şi Giurgiu, pentru a-şi desfăşura meciurile din Liga a 2-a.

Deşi stadionul Dinamo ar fi trebuit demolat până la finalul anului, lucrările întârzie să debuteze. Motivul pentru care proiectul va demara anul viitor este reprezentat de faptul că au fost prioritizate alte proiecte, din alte domenii, precum cel sanitar.

Totodată, într-un anunţ postat pe pagina „Noul Stadion Dinamo”, se mai anunţă faptul că o decizie finală de la CNI va fi anunţată în luna decembrie.

„Deși era așteptată astăzi, 19 octombrie, o decizie a Comisiei de evaluare financiară a CNI cu privire la cele 6 oferte depuse, pentru desemnarea câștigatorului contractului de proiectare, întocmire studii fezabilitate și obținere avize a “Arenei Multifunctionale CS Dinamo”, am primit informația ca datorită aglomerației de proiecte cu solicitări de investiții și prioritizarii altor dosare din ariile sănătate, educație si social, aceasta decizie a fost amânată pentru luna Decembrie 2022…

Din păcate aceasta amânare va duce, în cascadă, la alte întârzieri în finalizarea proiectelor și studiilor și implicit în deciziile, hotărârile si procedurile ulterioare, urmând ca probabil sa vedem buldozerele la demolare în Ștefan cel Mare cel mai devreme în vara anului 2023″, se arată în anunţul postat pe pagina citată mai sus.

Lucrările la arena din Ştefan cel Mare vor dura între 18 şi 24 de luni. Astfel, dacă proiectul va demara în primăvara lui 2023, ar putea fi finalizat în 2025. Investiţia este estimată la aproximativ 100 de milioane de euro, iar stadionul ar urma să aibă o capacitate de 25.000 de locuri.

Reclamă

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
28
mart.
23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
28
mart.
23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
28
mart.
23:01
FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
28
mart.
23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
28
mart.
22:16
VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte
28
mart.
22:15
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
28
mart.
21:50
Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024
28
mart.
21:37
VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor
28
mart.
21:29
Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el”
28
mart.
20:30
Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune!
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo
Liga 1 • 28 mart., 20:30
Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune!
Stadionul pe care va juca Dinamo, după sancțiunea primită
Liga 1 • 28 mart., 15:42
Stadionul pe care va juca Dinamo, după sancțiunea primită! Anunț de ultim moment: „Îi ajutăm cu orice!”
Ionuț Lupescu, reacție categorică după pedeapsa uriașă primită de Dinamo
Liga 1 • 28 mart., 9:40
„O decizie proastă!” Ionuț Lupescu, reacție categorică după pedeapsa uriașă primită de Dinamo
Mircea Lucescu, reacţie vehementă după sancţiunea dură primită de Dinamo
Liga 1 • 27 mart., 21:41
„Asta le mai lipsea!” Mircea Lucescu, reacţie vehementă după sancţiunea dură primită de Dinamo: „Va fi un dezavantaj!”
Mihai Stoica a reacționat, după ce Dinamo a decis să plece din București. Ce a transmis oficialul rivalei FCSB.
Liga 1 • 27 mart., 21:25
Mihai Stoica a reacționat, după ce Dinamo a decis să plece din București: „În Ștefan cel Mare juca cu stadionul gol!”