Închide meniul

„Mă întrebi dacă se umple Arena Naţională?”. Mihai Stoica, „cascadă” de ironii înainte de Dinamo – CSA Steaua

Iulian Focșăneanu Publicat: 4 septembrie 2022, 23:14

Reclamă
„Mă întrebi dacă se umple Arena Naţională?. Mihai Stoica, „cascadă de ironii înainte de Dinamo – CSA Steaua

Mihai Stoica, "cascadă" de ironii înainte de Dinamo - CSA Steaua

Mihai Stoica, pe Arena Naţională / Profimediaimages

Mihai Stoica a venit cu o „cascadă” de ironii înainte de Dinamo – CSA Steaua, derby-ul din Liga 2 care e programat vineri, pe 9 septembrie, de la ora 21:30. Managerul general al lui FCSB a dat de pământ cu echipa Armatei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

MM a avut o primă reacţie după anunţul oficial că Dinamo – CSA Steaua se va disputa pe Arena Naţională. Oficialul vicecampioanei României e convins că nu există nicio şansă ca partida să fie sold-out.

Mihai Stoica, „cascadă” de ironii înainte de Dinamo – CSA Steaua

Ai avut buget de un milion şi te-a bătut Carmen Bucureşti în baraj. Adică bătaie de joc faţă de banul public a fost mereu, nu numai acum. Mă întrebi dacă se umple Arena Naţională? (n.r. râde) Nu ştiu câţi vor fi, dar să vorbim că se umple Arena Naţională… Deja e hilar. Au fost 30 de mii de spectatori atunci cu Rapid, dar asta pentru că era Rapidul.

Nici nu mă interesează, dar n-are cum să se umple stadionul. Nu m-am uitat în viaţa mea la un meci unde a jucat CSA, nici măcar secvenţe nu am văzut. Poate doar aşa din greşeală pe la ştiri. Cum să fie ăsta derby-ul României din moment ce la noi bubuia stadionul când jucam cu Dinamo? O echipă care s-a născut în 2017 şi a jucat cu Mostiştea Ulmu şi cu Carmen Silva Eforie nu poate să aibă derby, aşa ceva nu există. Derby este cursa cailor, de aici a pornit termenul acesta.

Cineva care are 70 de ani poate să iasă de mână cu un copil de 4 ani, dar nu se poate bate în ring cu un copil de 4 ani„, a declarat Mihai Stoica la orangesport.ro.

Reclamă
Reclamă 4

Dinamo a învins-o pe Concordia Chiajna şi a pus capăt unei serii de trei înfrângeri în liga secundă. „Câinii” au 6 puncte după primele 5 etape şi ocupă locul 12. CSA Steaua este pe loc de play-off. „Militarii” au 10 puncte şi sunt pe poziţia a 6-a.

Dinamo – CSA Steaua se joacă pe Arena Naţională

Duelul Dinamo – CSA Steaua se va disputa pe cel mai mare stadion din ţară. Anunţul a fost făcut de echipa lui Ovidiu Burcă, care a câştigat azi la limită duelul cu Concordia Chiajna, scor 1-0.

DINAMO 1948 vs CSA STEAUA pe Arena Națională

Reclamă

Meciul Dinamo 1948 vs CSA Steaua, contând pentru a șasea etapă în Liga 2, se va disputa vineri seară, la ora 21:30, pe cel mai mare stadion al țării, Arena Națională.

Biletele pentru cel mai așteptat duel în Liga 2 vor fi puse în vânzare de mâine, online, pe platforma partenerului de ticketing al clubului nostru”, a anunţat Dinamo pe Facebook.

Florin Prunea iese la atac înainte de Dinamo – CSA Steaua

Florin Prunea este de părere că Dinamo ar fi trebuit să evolueze în Liga 1 şi să o întâlnească pe rivala FCSB. Gruparea din Ştefan cel Mare a retrogradat la finalul sezonului trecut, după ce a pierdut barajul cu Universitatea Cluj.

„Nivelul e slab rău de tot! N-am avut Liga 2 niciodată atât de slabă. Dar felicitări lui Dinamo, e o victorie importantă. Acești suporteri sunt incredibili, vin după ei peste tot. Dar nivelul este unul jenant! Promovează cine nu vrea! Te chinui rău de tot!

Urmează derby-ul… impropriu spus, cu Steaua. Este un meci care nu trebuia să aibă loc. Dinamo trebuia să fie în Liga 1, să joace cu FCSB. Nu trebuia să aibă loc acest joc. Lumea îi ia ca pe un derby, dar nu cred că va fi un derby”, a declarat Florin Prunea după Concordia Chiajna – Dinamo 0-1.

Recomandări

Câte goluri va înscrie Cristiano Ronaldo la EURO 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
13:11

EXCLUSIVDecizia luată de Edi Iordănescu după ce România a fost învinsă cu 2-0 de Belgia la EURO 2024!

13:10

„Vă asigur!” Edi Iordănescu, mesaj pentru suporterii României, după înfrângerea cu Belgia: „Capătul nu e aici”

12:48

Florin Niţă, asaltat de oferte după meciurile naţionalei de la EURO 2024! Marius Şumudică: „Săptămâna asta semnează”

12:44

LIVE VIDEOCursa de Formula 2 de la Barcelona e ACUM în AntenaPLAY! Victor Martins s-a impus în cursa de sprint

11:58

Publicaţia L’Equipe, impresionată de suporterii României la meciul cu Belgia: „30.000 de fani entuziaşti şi dezlănţuiţi”

11:50

VIDEOArvid Lindblad a câştigat cursa de Formula 3 de la Barcelona, LIVE în AntenaPLAY! Mari Boya s-a impus în cursa de sprint

1 Foto„E un parastas al tău?” Replica fabuloasă pe care i-a dat-o Ilie Năstase lui Ion Ţiriac! 2 România – Ucraina 3-0! Nicolae Stanciu, Răzvan Marin şi Drăguş au scris istorie! „Tricolorii”, meci colosal la EURO 2024 3 FotoFCSB a plecat în cantonament în Olanda! Imagini de pe aeroport cu jucătorii „roş-albaştri” 4 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 5 VIDEODavid Popovici s-a calificat în finala probei 100 de metri liber, în direct pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY (miercuri, 19:52) 6 FotoAnunţul făcut de soţia lui Andriy Lunin, cu o zi înainte de România – Ucraina. Reacţie despre ultimatumul de la Real Madrid
Citește și