Închide meniul

Marian Aliuță a răbufnit înainte de CSA Steaua – Dinamo: „Este o clonă a Stelei!”. Ce a putut spune despre Daniel Oprița

Iulian Focșăneanu Publicat: 16 aprilie 2023, 22:37

Reclamă
Marian Aliuță a răbufnit înainte de CSA Steaua – Dinamo: „Este o clonă a Stelei!. Ce a putut spune despre Daniel Oprița

Marian Aliuță a răbufnit înainte de CSA Steaua - Dinamo

Marian Aliuță, la AS.ro LIVE / Antena Sport

Marian Aliuță (45 de ani) a răbufnit înainte de derby-ul din Liga 2, CSA Steaua – Dinamo, care va fi marți, de la ora 19:00, în format LIVE TEXT pe AS.ro. Fostul jucător al roș-albaștrilor a dat de pământ cu echipa antrenată de Daniel Oprița.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Aliuță și-a început echipa la Steaua și a jucat la prima echipă între 2002 și 2004, înainte să ajungă la Rapid. Fostul fotbalist îi dă dreptate lui Gigi Becali în „războiul” cu Florin Talpan și își dorește ca FCSB să joace în Ghencea.

Marian Aliuță a răbufnit înainte de CSA Steaua – Dinamo

Nu prea înţeleg ceea ce se întâmplă cu FCSB, cu CSA. Trebuia să existe o singură echipă care să joace în Ghencea, iar aia era Steaua lui Gigi Becali. Nu am niciun interes cu Gigi Becali, nu mă plăteşte. Din contră, când am plecat de la Steaua (n.r. – FCSB), am plecat printr-un scandal cu el. Pentru unii este un derby (n.r. – CSA Steaua Bucureşti – Dinamo Bucureşti), dar pentru mine sincer nu este niciun derby. În primul rând, CSA-ul nu are suporterii în totaliate de partea ei, ceea ce s-a şi demonstrat. Am văzut meciul CSA-ului cu Poli Iaşi, iar stadionul era gol şi Steaua n-are ce căuta în liga a doua, Steaua n-a fost niciodată în liga a doua.

Derby este… Eu am jucat în derby Steaua – Dinamo în prima divizie. Că Dinamo a retrogradat, din păcate, dar va juca cu o clonă a Stelei, din punctul meu de vedere.

Ştiu că deranjez suporterii CSA-ului, dar şi ei sunt supăraţi pe Gigi, pe aroganţa lui, pe care a avut-o. Şi eu aş putea să fiu, pentru că am plecat de la Steaua (n.r. – FCSB) într-un conflict avut cu el, dar eu nu dau în el, pentru că omul chiar are dreptate. A venit într-un moment greu la Steaua, a băgat nişte bani, i s-a dat credibiliate şi a dus brandul mai departe. Steaua (n.r. – FCSB) a jucat ani la rând în cupele europene, dar n-a sesizat nimeni că acolo nu este Steaua, dar e Steaua!

Reclamă

Aveam aceeaşi siglă pe piept şi toate cele şi la un moment dat a venit domnul Talpan şi a zis că Gigi a furat Steaua şi că nu este Steaua la el. Este păcat ceea ce se întâmplă, că oricum avem un fotbal sărac şi ne mai şi contrăm între noi„, a declarat Marian Aliuță pentru orangesport.ro.

Opriţa a avut cândva o declaraţie în care a spus că FCSB este Steaua

Aliuță a amintit de o declarație mai veche a actualului antrenor de la CSA Steaua.

Dacă ne uităm în spate, şi Opriţa, până să vină (n.r. – antrenor la Steaua)… Este prietenul meu, nu sunt certat cu el, nici cu Boştină, că sunt fraţii mei. Ei mănâncă de acolo. Opriţa a avut cândva o declaraţie în care a spus că FCSB este Steaua.

Reclamă 4 / 0/3

Ogararu spune că el n-a jucat la FCSB şi atunci Gigi Becali pe cine a plătit sau înseamnă că acea semifinală (n.r. – de Cupa UEFA) de care el este mândru n-a avut-o la Steaua? A avut-o la FCSB. Ar trebui să se hotărască. E o mare minciună ceea ce se întâmplă şi este păcat. FCSB pentru mine rămâne Steaua„, a mai spus Aliuță.

Daniel Opriţa ameninţă cu demisia înainte de CSA Steaua – Dinamo

Daniel Opriţa ameninţă cu demisia înainte de CSA Steaua – Dinamo. Antrenor roş-albaştrilor le-a transmis jucătorilor că trebuie să nu mai facă greşeli în derby, aşa cum s-a întâmplat în alte partide.

Le-am spus că dacă se prezintă îmi e și mie greu să mai continui. Nu pot să rezist la asemenea umilințe pentru că au fost greșeli cu care nu prea te întâlnești. Greșeli personale.

Am și vorbit cu ei și le-am zis ‘ce pot să antrenez când ai mingea și o dai la adversar’. Nu e ușor să joci la Steaua că e presiune, dar trebuie să reziste”, a spus Daniel Opriţa la digisport.ro.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
4
mai
22:45
VIDEOMax Verstappen va pleca din pole position în Marele Premiu de Formula 1 de la Miami (Antena 3 CNN şi AntenaPLAY, 23:00)
4
mai
22:35
Promisiunea lui Kopic după ce Dinamo a ajuns într-o situaţie dramatică: „Vom lupta până la final, vom lupta pentru club!”
4
mai
22:20
Ahmed Bani, la pământ după ce Dinamo a fost egalată de U Cluj: „Trebuia să câștigăm cu orice preț!”
4
mai
22:02
Cum arată clasamentul în playout după U Cluj – Dinamo 3-3. Situaţie disperată pentru echipa lui Kopic
4
mai
21:31
NEWS ALERTReal Madrid e noua campioană a Spaniei! Echipa lui Ancelotti a câştigat titlul cu 4 etape înainte de final
4
mai
21:29
Erling Haaland, cifre fabuloase la Manchester City! Starul norvegian a făcut show și a marcat patru goluri
4
mai
21:00
VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abby Pulling a câștigat prima cursă, live în AntenaPLAY
4
mai
20:42
„S-au înțeles!” Mihai Stoica a anunțat transferul lui Florinel Coman! Ultimele detalii despre negocieri
4
mai
20:35
U Cluj – Dinamo 3-3! „Câinii”, egalați în minutul 90+1! Au nevoie de un miracol pentru a nu retrograda
4
mai
20:29
Motivul pentru care Ianis Hagi nu a revenit la Farul, înainte de EURO 2024: „Era huiduit de 200-300 de spectatori”
Vezi toate știrile
Citește și