Închide meniul

Daniel Opriţa ameninţă cu demisia înainte de CSA Steaua – Dinamo: „Nu pot să rezist la asemenea umilințe!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 16 aprilie 2023, 14:53

Reclamă
Daniel Opriţa ameninţă cu demisia înainte de CSA Steaua – Dinamo: „Nu pot să rezist la asemenea umilințe!

Daniel Opriţa ameninţă cu demisia

Mediafax Foto / George Filip

Daniel Opriţa ameninţă cu demisia înainte de CSA Steaua – Dinamo. Antrenor roş-albaştrilor le-a transmis jucătorilor că trebuie să nu mai facă greşeli în derby, aşa cum s-a întâmplat în alte partide.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

După partida de la Galaţi, pierdută în faţa Oţelului, scor 2-3, Opriţa a vorbit pentru prima dată despre posibilitatea de a pleca de la echipă. Opriţa a fost dezamăgit atât despre maniera de joc a echipei sale, dar şi de situaţia echipei, care nu poate promova din cauza problemelor administrative.

Daniel Opriţa ameninţă cu demisia înainte de CSA Steaua – Dinamo

„Le-am spus că dacă se prezintă îmi e și mie greu să mai continui. Nu pot să rezist la asemenea umilințe pentru că au fost greșeli cu care nu prea te întâlnești. Greșeli personale.

Am și vorbit cu ei și le-am zis ‘ce pot să antrenez când ai mingea și o dai la adversar’. Nu e ușor să joci la Steaua că e presiune, dar trebuie să reziste”, a spus Daniel Opriţa la digisport.ro.

Ovidiu Burcă atacă CSA Steaua înainte de derby: „Noi suntem Dinamo, la ei e un proces”

Ovidiu Burcă atacă CSA Steaua înainte de derby. Antrenorul lui Dinamo consideră că meciul aşteptat de toată lumea din Liga a 2-a e un derby.

Reclamă

„Noi suntem Dinamo, acolo e discuție, e un proces în justiție. Din perspectiva noastră, este un derby. Eu cred că ne va aștepta o atmosferă incendiară. Când am jucat în sezonul regulat, a fost o atmosferă foarte frumoasă pe Național Arena. Acum, cred că meciul capătă o dimensiune mai mare. Noi cred că ne-am redresat din toate punctele de vedere, iar apoi vine această veste care le dă și lor aripi”, a spus Ovidiu Burcă.

Adi Popa consideră că Dinamo e favorită

Jucătorul lui CSA Steaua, Adi Popa, consideră că Dinamo e favorită.

Dacă judecăm după ultimele rezultate trebuie să fim corecți și să admitem că Dinamo e favorită. Am avut niște sincope, iar ei vin pe un fond bun de rezultate. Sincer, eu nu mă așteptam ca ei să ajungă în iarnă din motive financiare. E o surpriză că au ajuns în play-off și că vor să se bată la promovare. Credeam că nu termină sezonul”, a declarat şi  Adi Popa.

Reclamă 4 / 0/3

Florin Talpan consideră că toţi jucătorii Stelei ar trebui să plece dacă pierd cu Dinamo

La meciul cu Dinamo trebuie să câştige clubul Steaua dacă este un club profesionist şi adevărat. Au toate condiţiile, banii plătiţi la zi, n-au niciun argument să piardă. Dacă pierd înseamnă că nu-şi merită locul în echipă şi trebuie să plece toţi”, declară Florin Talpan în exclusivitate pentru AS.ro.

Talpan consideră că CSA Steaua va primi drept de promovare încă de sezonul următor. El a mai susţinut că demersul de modificare a Legii Sportului îi aparţine.

Deci v-am zis, demersul ăsta l-am făcut încă de anul trecut. Faptul că s-a tras atâta de timp… oricum se poate, Legea Sportului nu ne interzice. Nu există niciun articol din Legea Sportului prin care ni se interzice să promovăm.

Lucrurile sunt foarte clare, nu ştiu de ce sunt atâtea întrebări. Bineînţeles că CSA Steaua poate să promoveze, vom termina pe locul întâi, vom avea multe argumente.

Federaţia nu poate să se opună. Oricum Federaţia este într-o mare culpă, ce au făcut cu noi nu e normal. Ei trebuia să elimine FCSB-ul încă din 2018, când şi-au schimbat denumirea în timpul campionatului.

Săptămâna viitoare fac o adresă către Federaţie să ne pună la dispoziţie data când s-a înregistrat această solicitare de schimbare a denumirii de către FCSB, în 2018. Dacă a depus-o în timpul campionatului este clar că trebuia retrogradată, iar la ora actuală evoluează în mod ilegal în Liga 1”, mai declara pentru AS.ro Florin Talpan.

CSA Steaua e în prezent pe locul 2 în Liga a 2-a, cu 44 de puncte. Dinamo e pe 4, cu 38 de puncte. Lider e CSMS Iaşi, cu 46 de puncte.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:20 Celebrul Tom Cruise, una dintre vedetele ceremoniei de închidere a Jocurilor Olimpice 2024 13:12 „Ar fi o lovitură colosală!” Mihai Stoica se teme de planul diabolic al lui Dan Şucu: „Rapid ar deveni o forţă!” 13:11 Christian Horner, anunţ incredibil despre rivalitatea dintre Red Bull şi Mercedes 12:50 EXCLUSIVReacţia jucătorilor din vestiarul FCSB după ce au aflat de transferul iminent al lui Florinel Coman 12:10 FotoIon Ţiriac a dat în judecată statul român. Suma uriaşă pusă la bătaie 11:13 Sorin Cârţu, veste devastatoare pentru Alexandru Mitriţă: „Nu cred că prinde lotul pentru EURO!” 10:33 Programul complet al meciurilor din grupele Campionatului Mondial de hochei 2024 (10-26 mai, AntenaPLAY) 10:13 Dan Şucu aruncă în aer negocierile cu Şumudică! Un fost antrenor de la Aston Villa şi Celtic, dorit pe banca Rapidului 9:44 Dan Petrescu îl vrea pe unul dintre golgheterii Ligii 1. Lovitura pregătită de CFR Cluj pe piaţa transferurilor 9:11 Edin Terzic, după calificarea Borussiei Dortmund în finala Ligii Campionilor: „Este bucurie pură şi o mândrie extremă” Vezi toate știrile
Citește și