Închide meniul

Marius Lăcătuş, „săgeţi” către conducerea CSA Steaua! De ce nu vrea să meargă la meciurile „roş-albaştrilor”

Reclamă

Bogdan Stănescu Publicat: 9 februarie 2024, 22:03

Marius Lăcătuş, „săgeţi către conducerea CSA Steaua! De ce nu vrea să meargă la meciurile „roş-albaştrilor

Marius Lăcătuş, "săgeţi" către conducerea CSA Steaua

Marius Lăcătuş, în timpul unui eveniment/ Hepta

Marius Lăcătuş a transmis „săgeţi” către conducerea CSA Steaua. „Fiara” a spus de ce nu vrea să meargă la meciurile echipei pentru care a scris istorie ca jucător.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Lăcătuş e deranjat de faptul că CSA Steaua nu a primit încă drept de promovare în Liga 1. Fostul mare fotbalist al „militarilor” a recunoscut că, din păcate, toate meciurile pe care le dispută CSA Steaua sunt amicale.

Marius Lăcătuş, „săgeţi” către conducerea CSA Steaua! De ce nu vrea să meargă la meciurile „roş-albaştrilor”

”Pe mine mă interesează, în primul rând, ce se întâmplă teren. Apoi, ce se întâmplă prin birouri, este greu de aflat. Pentru că, din păcate, comunicarea nu e punctul forte al celor de acolo. Sau a celor din Minister, care ar putea decide soarta acestei echipe. Mi-e dor să merg la meciuri, dar nu-mi plac meciurile amicale. Și toate sunt amicale, din păcate”, a declarat Marius Lăcătuş pentru digisport.ro.

Marius Lăcătuş a cerut, cu câteva luni în urmă, explicaţii din partea conducerii CSA Steaua. Echipa pregătită de Daniel Opriţa nu are drept de promovare în Liga 1 nici în acest sezon, fiind la al treilea sezon consecutiv în eşalonul secund.

Sunt doi ani de când nu au drept de promovare”

Marius Lăcătuş, fostul mare jucător al Stelei, s-a săturat de situaţia în care a ajuns clubul pentru care a scris istorie. „Fiara” a cerut ca cineva din conducerea clubului să iasă în faţă şi să îşi asume responsabilitatea pentru un nou sezon în care echipa nu are drept de promovare.

Reclamă

„Sunt doi ani de când nu au drept de promovare. Dacă nu au dat niciun răspuns în doi ani, crezi că vor da un răspuns anul acesta? Cineva ar trebui să iasă în față, să își asume responsabilitatea și să pună cărțile pe față!

’Dom-le, asta e situația, de asta nu vrem să facem o asociere, de asta ținem echipa asta’, ca să știe și suporterii, să știm și noi în ce ape ne scăldăm”, a declarat Marius Lăcătuş în luna septembrie a anului trecut, potrivit sursei citate.

CSA Steaua se află pe locul 7 în Liga a 2-a, cu 22 de puncte obţinute în 15 etape disputate. Sezonul trecut, CSA Steaua a terminat play-off-ul pe locul 2, loc care îi asigura din punct de vedere sportiv promovarea în Liga 1, dar „roş-albaştrii” nu pot evolua în prima ligă din pricina problemei juridice.

Reclamă 4 / 0/3

Marius Lăcătuş a dat verdictul după ce a văzut grupa României din Liga Naţiunilor: „Va fi principala contracandidată!”

Marius Lăcătuş a dat verdictul după ce a văzut grupa României din Liga Naţiunilor. Tricolorii lui Edi Iordănescu vor juca cu Kosovo, Cipru şi cu învingătoarea din Lituania şi Gibraltar.

Marius Lăcătuş e de părere că lupta pentru primul loc se va da cu naţionala celor din Kosovo. „Fiara” nu crede că Cipru sau învingătoarea dintre Lituania şi Gibraltar pot pune probleme.

N-am mai jucat demult cu Kosovo. E un avantaj pentru că e o echipă pe care o cunoști. Eu cred că putem terminăm pe primul loc. Kosovo va fi principala contracandidată. Va depinde foarte mult de rezultatele directe dintre România și Kosovo”, a spus Marius Lăcătuş la digisport.ro.

 

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
26
apr.
22:11
„V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid
26
apr.
22:05
Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia!
Vezi toate știrile
Citește și