Închide meniul

Mihai Costea a vorbit despre noua aventură de la CS Mioveni: „Numele nu îți garantează postul de titular”

Reclamă

Alex Ioniță Publicat: 12 august 2023, 11:06

Mihai Costea a vorbit despre noua aventură de la CS Mioveni: Numele nu îți garantează postul de titular”

Mihai Costea a vorbit despre noua aventură de la CS Mioveni

Mihai Costea intervine în scandalul "FCSB în Ghencea" / Antena Sport

Mihai Costea a vorbit despre noua aventură de la CS Mioveni. Fotbalistul a semnat în această vară cu formația argeșeană, după ce în sezoanele precedente a jucat în ligile inferioare ale României.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Atacantul trecut și pe la FCSB a fost prezentat recent de CS Mioveni, împreună cu alte 10 achiziții. Pe lângă Mihai Costea, echipa din Argeș a mai transferat fotbaliști precum Marius Tomozei sau Claudiu Herea. De asemenea, Mihai Costea va fi coleg și cu Marco Dică, fiul antrenorului Nicolae Dică.

Mihai Costea a vorbit despre noua aventură de la CS Mioveni. Atacantul este motivat și vrea să își ajute echipa

Atacantul care a fost legitimat la Viitorul Dăești este de părere că își poate ajuta echipa în lupta pentru revenirea în prima ligă a României. Totuși, acesta a dezvăluit că nu va fi titular la Mioveni doar datorită numelui și a menționat că trebuie să se lupte pentru un loc în primul „11” cu alți fotbaliști.

„A început de o lună și ceva o nouă aventură, îmi doresc să îi ajut cât pot eu de mult, prin experiența mea și prin tot, să își îndeplinească obiectivele. M-au contactat și am fost deschis să vin, îmi era dor să mai joc la un nivel ridicat, în ultima perioadă am jucat la ligi inferioare și nu mai aveam de gând să joc. Am prins din nou încredere și dorința de a juca la un nivel mai mare.

Încerc să joc cât pot pentru că apoi o să îmi lipsească fotbalul și o să îmi fie dor. Am avut o perioadă înainte în care nu am activat, apoi am mers la Liga 4, Liga 3 și acum în Liga 2. S-au schimbat foarte mulți jucători, au venit mulți copii aici, am format un grup puternic și cred că oricărei echipe îi va fi greu.

Reclamă

Nu, nu sunt titular garantat. Îți garantează cineva postul? Numele… nu mai am nici 20 de ani, am 35, știu unde am venit. Meciul trecut nu am intrat, o să intru, ușor-ușor când va fi nevoie de mine”, a spus Mihai Costea, pentru sport.ro.

Mihai Costea și-a găsit echipă în Liga a 2-a. Atacantul a semnat cu CS Mioveni

Atacantul care a evoluat în utlima perioada în Liga a 3-a s-a înțeles cu cei de la CS Mioveni, echipă retrogratată în sezonul trecut în Liga a 2-a. Astfel, jucătorul se va lupa pentru promovarea în prima ligă alături de fotbaliștii pregătiți de Constantin Schumacher.

În cariera sa, Mihai Costea a jucat pentru: FC U Craiova 1948, FCSB, FC Voluntari, Ittihad Kalba, Fujairah, Al-Arabi, Chindia Târgoviște, Progresul, ARO Câmpulung și Viitorul Dăești. În anul 2011 era cumpărat din Bănie de către Gigi Becali pentru suma de 1,4 milioane de euro.

Reclamă 4 / 0/3

În perioada petrecută la FCSB, Costea a reușit să înscrie 13 goluri și să ofere 8 pase decisive în 55 de partide. A atins cea mai mare cotă de transfer în anul 2010. Atunci valora suma de 1,5 milioane de euro, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
26
apr.
22:11
„V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid
26
apr.
22:05
Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia!
Vezi toate știrile
Citește și