Închide meniul

Mihai Costea și-a găsit echipă în Liga a 2-a! Va juca alături de fiul lui Nicolae Dică

Reclamă

Alex Ioniță Publicat: 5 august 2023, 23:13

Mihai Costea și-a găsit echipă în Liga a 2-a! Va juca alături de fiul lui Nicolae Dică

Mihai Costea a vorbit despre noua aventură de la CS Mioveni

Mihai Costea intervine în scandalul "FCSB în Ghencea" / Antena Sport

Mihai Costea și-a găsit echipă în Liga a 2-a. Fostul fotbalist al celor de la FCSB se află la prima experiență în liga secundă, după ce a fost legitimat la Viitorul Dăești, echipă care evoluează în Liga a 3-a.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Atacantul a jucat ultima dată în prima ligă a României în anul 2021, atunci când a fost legitimat la Chindia Târgoviște. După această experiență, fotbalistul a evoluat doar în eșaloanele inferioare, la formații precum Progresul București, ARO Câmpulung sau Viitorul Dăești.

Mihai Costea și-a găsit echipă în Liga a 2-a. Atacantul a semnat cu CS Mioveni

Atacantul care a evoluat în utlima perioada în Liga a 3-a s-a înțeles cu cei de la CS Mioveni, echipă retrogratată în sezonul trecut în Liga a 2-a. Astfel, jucătorul se va lupa pentru promovarea în prima ligă alături de fotbaliștii pregătiți de Constantin Schumacher.

Mihai Costea a fost prezentat de oficialii gurpării argeșene alături de alți 10 jucători. Printre aceștia se numără și jucători cu meciuri în prima ligă, cum ar fi Marius Tomozei sau Claudiu Herea. De asemenea, printre noile achiziții ale celor de la Mioveni se numără și Marco Dică, fiul lui Nicolae Dică, antrenorul de la FC U Craiova 1948.

În cariera sa, Mihai Costea a jucat pentru: FC U Craiova 1948, FCSB, FC Voluntari, Ittihad Kalba, Fujairah, Al-Arabi, Chindia Târgoviște, Progresul, ARO Câmpulung și Viitorul Dăești. În anul 2011 era cumpărat din Bănie de către Gigi Becali pentru suma de 1,4 milioane de euro.

Reclamă

În perioada petrecută la FCSB, Costea a reușit să înscrie 13 goluri și să ofere 8 pase decisive în 55 de partide. A atins cea mai mare cotă de transfer în anul 2010. Atunci valora suma de 1,5 milioane de euro, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt.

Jucătorii achiziționați de Mioveni, până în momentul de față, în această perioadă de mercato sunt: Christo Bolohan, Ion Cărăuș, Marco Dică, Cătălin Gogor, Claudiu Herea, Claudiu Pleșea, Luca Tincău, Alin Văsălie, Marius Tomozei și Rafael Carutti.

Debutul celor de la Mioveni în noul sezon al Ligii secunde va avea loc pe 11 august, de la ora 18:30, împotriva celor de la FC Buzău.

Reclamă 4 / 0/3

Mihai Costea n-a stat deloc pe gânduri

Mihai Costea n-a stat deloc pe gânduri, când a fost întrebat care crede că sunt adevăratele Steaua și Universitatea Craiova. La finalul unui meci amical dintre CSA Steaua şi Viitorul Dăeşti, fostul atacant de la FC U Craiova 1948 și FCSB a vorbit despre două subiecte sensibile din fotbalul românesc.

Mihai Costea consideră că FCSB este adevărata Steaua și că echipa patronată de Gigi Becali ar trebui lăsată să joace pe stadionul Ghencea.

Cel poreclit „Nilă” de Gigi Becali, pe vremea când juca la FCSB, și-a dat cu părerea și în scandalul Craiovelor.

„Din păcate s-au despărțit și Craiova și Steaua și din această cauză are de pierdut doar fotbalul. (Reporter – Care sunt echipele adevărate?) Cea a lui Mititelu și cea a lui Gigi Becali”, a spus Mihai Costea, după CSA Steaua – Viitorul Dăești.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
24
apr.
22:35
VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter
24
apr.
22:30
VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu
24
apr.
22:26
Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024
Vezi toate știrile
Citește și