Închide meniul

Mihai Stoica, favorite-surpriză pentru primele locuri din Liga a 2-a: „E clar că CSA termină pe primul loc”

Viviana Moraru Publicat: 20 octombrie 2022, 17:04

Mihai Stoica, favorite-surpriză pentru primele locuri din Liga a 2-a: „E clar că CSA termină pe primul loc

Mihai Stoica, comparaţie între Leo Strizu şi Sir Alex Ferguson

Mihai Stoica, pe Arena Națională, în timpul unui meci / Profimediaimages

  • Mihai Stoica, favorite-surpriză pentru primele locuri din Liga a 2-a
  • CSA Steaua, pe primul loc în topul lui MM

Mihai Stoica şi-a desemnat favoritele pentru primele locuri din Liga a 2-a, iar CSA Steaua se află pe locul întâi în topul lui MM. Managerul de la FCSB susţine că echipa lui Daniel Opriţa este candidată serioasă pentru ocuparea primului loc din eşalonul secund, chiar dacă nu are drept de promovare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

CSA Steaua se află pe primul loc în Liga a 2-a, după 10 runde. „Militarii” au suferit un singur eşec, şi au acumulat 23 de puncte, cu două mai multe decât formaţia de pe locul secund, Unirea Dej.

Mihai Stoica, favorite-surpriză pentru primele locuri din Liga a 2-a: „CSA termină pe primul loc”

Mihai Stoica a analizat formaţiile din eşalonul secund, şi a ajuns la concluzia că CSA Steaua are un buget care îi va permite clasarea pe primul loc la finalul campionatului. Totodată, MM mizează pe Oţelul pentru promovarea în prima ligă, trupa lui Dorinel Munteanu având o masă de suporteri consistentă.

Reclamă

Managerul FCSB s-a declarat surprins de forma oscilantă a celor de la Iaşi, precum şi a celor de la Buzău, echipă preluată recent de Adrian Mihalcea.

„Playoff-ul aproape sigur va fi cu Oţelul şi CSA, la ce bani are, înţeleg că deja are buget mai mare decât anul trecut. E clar că CSA termină pe primul loc.

Reclamă

Ar putea să vină în locurile doi, trei (n.r. – Oţelul Galați), aşteptam mai multe de la Buzău, de la Iaşi. Eu chiar de la Buzău mă aşteptam să fie una dintre favoritele la promovare.

Iaşul e acolo, dar nu joacă nu ştiu ce, iar Buzăul… Am văzut trei sau patru meciuri, s-au prezentat foarte slab, sub aşteptări, înţeleg că nici bani nu prea sunt”, a declarat Mihai Stoica, conform Orange Sport.

Mihai Stoica și-a ieșit din minți după UTA – FCSB 2-2

Mihai Stoica și-a ieșit din minți după UTA – FCSB 2-2 și l-a desființat pe arbitrul Adrian Cojocaru. Managerul general al vicecampioanei a avut un mesaj dur.

Reclamă 4 / 0/3

Mihai Stoica a amintit și de alte partide ale FCSB-ului în care Adrian Cojocaru a luat decizii controversate. Managerul general al roș-albaștrilor e foc și pară după remiza de la Arad.

„Am văzut multe în fotbal, dar un arbitru care să se comporte ca dl Cojocaru, niciodată. Doar că meciul din seara asta nu iese din tipare.

Istoria a început la Chiajna, în prelungiri, când Marc i-a pus o talpă în spate lui Man. În careu. La 0-0. N-a dictat nimic. Istoria a continuat cu două penalty-uri comise de Armaș la un meci cu Voluntari câștigat în prelungiri sezonul trecut. Din nou, nimic. Ba nu, galben lui Tănase pentru simulare.

Anul ăsta cu Voluntari, VAR-ul a refuzat să vadă un henț al aceluiași Armaș. Vă las să ghiciți cine a fost arbitru VAR.

P.S. Galben la Erico ignorat. Fault la Musi, idem, pe contraatac eliminarea lui Risto. Min 87, al doilea galben Benga, din nou ignore. A treia eliminare dictată în urma unui fault de joc”, a scris Mihai Stoica, pe Facebook.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
14:42 Bernadette Szocs – Chen Meng e LIVE STREAM în AntenaPLAY (sâmbătă, 05:45). Duel pentru semifinale, la WTT Champions Incheon 2024 14:40 UPDATEGică Hagi, ofertă uriaşă din Emiratele Arabe Unite! Anunţul făcut de impresar: „A plecat, azi e în Dubai”. Reacţia lui Hagi 14:24 LPF a schimbat regulamentul, iar Dinamo – Petrolul se poate juca cu fani în tribună! Anunţul oficial 13:58 Ioan Ovidiu Sabău, despre revenirea lui Chipciu la echipa naţională: „Va fi luat în calcul cu condiţia asta!” 12:58 Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua „cu ochii închişi” la FCSB. Sfat pentru Gigi Becali 12:53 Sepsi – CFR Cluj LIVE TEXT, ora 20:30. Echipa lui Mutu nu mai are voie să facă paşi greşiţi în lupta la titlu 12:34 Flavio Briatore a fost externat după ce a fost operat cu succes: „Mi-au găsit o tumoare benignă la inimă” 12:13 Cristi Balaj, anunţ despre jucătorul pe care CFR Cluj îl poate vinde în Premier League: „Va ajunge la un club important!” 12:04 Antrenorul celor de la Leicester a fost dat afară după ce a avut o aventură cu o jucătoare 11:12 NEWS ALERTS-a mai accidentat un jucător la FCSB! A suferit o ruptură şi riscă să stea o lună departe de teren. Lovitură dură pentru lider Vezi toate știrile
Pe același subiect
Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua "cu ochii închişi" la FCSB
Liga 1 • 12:58
Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua „cu ochii închişi” la FCSB. Sfat pentru Gigi Becali
S-a mai accidentat un jucător la FCSB
Liga 1 • 11:12
S-a mai accidentat un jucător la FCSB! A suferit o ruptură şi riscă să stea o lună departe de teren. Lovitură dură pentru lider
Schimbări uriașe la FCSB
Liga 1 • 8:43
Schimbări uriașe la FCSB. Cinci jucători, gata să plece de la echipa lui Gigi Becali chiar dacă vor câștiga titlul
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul!
Liga 1 • 28 mart., 23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
Camelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update!
Antena Sport Update • 28 mart., 16:43
Camelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 28 martie