Închide meniul

Mihai Stoica și Adrian Mititelu Jr au râs împreună de CSA Steaua! ”De când joacă Steaua în Liga 2?”

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 19 aprilie 2023, 8:08

Mihai Stoica și Adrian Mititelu Jr au râs împreună de CSA Steaua! ”De când joacă Steaua în Liga 2?”

Mihai Stoica și Adrian Mititelu Jr au râs împreună de CSA Steaua

Mihai Stoica și Adrian Mititelu Jr au râs împreună de CSA Steaua și au uitat pentru moment de rivalitatea din Liga 1. Oficialiii de la FCSB și FC U Craiova 1948 s-au amuzat pe seama militarilor, după victoria din meciul cu Dinamo, 2-0.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Steaua a trecut pe primul loc în Liga 2 după victoria cu 2-0 din derby-ul cu zeci de mii de oameni în tribunele de pe Ghencea. Chiar și așa, roș-albaștrii nu au scăpat de ironiile dinspre Liga 1.

Mihai Stoica și Adrian Mititelu Jr au râs împreună de CSA Steaua

Aflat la sala de forță, Adrian Mititelu Jr a postat pe Instagram o poză dinaintea meciului de pe Ghencea și l-a întrebat scurt pe oficialul echipei din Berceni: ”MM Stoica, de când joacă Steaua în Liga 2?”.

Mihai Stoica nu a stat mult pe gânduri și a răspuns tot cu o ironie. ”Ce, după Adidas n-a apărut și Adibas?”, a fost mesajul venit dinspre conducerea celor de la FCSB.

Reclamă

Anghel Iordănescu, convins că CSA Steaua nu va promova în acest sezon

Anghel Iordănescu a oferit declaraţii la finalul derby-ului dintre CSA Steaua şi Dinamo, şi s-a declarat convins de faptul că trupa lui Daniel Opriţa nu va promova în acest sezon.

Fostul selecţioner susţine că „militarii” nu vor avea nicio şansă să joace pe prima scenă a fotbalului românesc, chiar dacă Legea Sporturilor se va schimba.

”În primul rând, pentru noi, pentru ceea ce reprezintă cele două echipe, este totuși un derby. Calitatea poate nu a fost la înălțimea așteptărilor noastre. Atmosfera a fost superbă, sunt două echipe de tradiție, pline de istorie și de performanță. În ceea ce privește jocul, este o victorie meritată, chiar dacă nu a impresionat jocul Stelei, dar zic eu că e o victorie care le-a adus trei puncte și consolidează, cumva, poziția.

Reclamă 4 / 0/3

Cu siguranță nu va putea și dacă apare această lege a sportului… Nu va putea să intre în Divizia A din sezonul viitor! Nicio șansă! Eu le doresc din suflet să intre din acest sezon. Dar nu are, din punctul meu de vedere, chiar dacă legea intră în procedură de urgență, nu cred că poate să sară anumite etape”, a declarat Anghel Iordănescu.

CSA Steaua – Dinamo 2-0

CSA Steaua a învins, marţi, pe teren propriu, cu scorul de 2-0 (2-0), pe Dinamo, în etapa a patra din play-off-ul Ligii a 2-a. Golurile au fost marcate de Chipirliu, în minutul 19, din penalty, şi în minutul 29.

Dinamo a rămas în inferioritate numerică din minutul 70, când Patriche a fost eliminat pentru cumul de cartonaşe. La partidă au asistat aproximativ 25.000 de spectatori, între care aproximativ 8.000 de fani dinamovişti.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:50 VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League 23:28 „E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic! 23:20 UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!” 23:12 „Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare! 23:01 Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!” 23:00 „Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare! 22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! Vezi toate știrile
Citește și