Închide meniul

„Miza era doar să toace banii Armatei” Un fost preşedinte al Stelei şi-a ieşit din minţi după ratarea play-off-ului în Liga 2

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 12 martie 2024, 9:55

„Miza era doar să toace banii Armatei Un fost preşedinte al Stelei şi-a ieşit din minţi după ratarea play-off-ului în Liga 2

Veste uriaşă primită de CSA Steaua de la Consiliul Concurenţiei. Cum ar putea primi drept de promovare în Liga 1

Daniel Opriţa, pe bancă în timpul unui meci / Hepta

Un fost preşedinte al Stelei şi-a ieşit din minţi după ratarea play-off-ului în Liga 2. Marcel Puşcaş a răbufnit când a văzut că jucătorii lui Daniel Opriţa au pierdut meciul cu CS Mioveni, din etapa a 18-a. Roş-albaştrii au ajuns pe locul 10 şi vor juca în play-out.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Marcel Puşcaş a ieşit la atac şi i-a făcut praf pe conducătorii clubului Armatei. Cel care a fost preşedinte al Stelei între 1996 şi 1998 îi plânge de milă lui Opriţa.

Un fost preşedinte al Stelei şi-a ieşit din minţi după ratarea play-off-ului în Liga 2

LIGA A 2-A. DESPRE MIOVENI- CSA STEAUA.

Am văzut meciul. 2-0 pentru Mioveni. Miza pentru Mioveni era accederea în play-off. Pentru Steaua miza era doar să toace banii Armatei. Fiecare cu miza lui.

Meciul a fost incrâncenat, cu faulturi, cartonașe și nimic spectaculos. S-a consumat energie cu mari lipsuri tehnice de ambele părți. M-a interesat doar evolușia unui jucător. A evoluat bine, sigur și cu personalitate.

Reclamă

Ce m-a impresionat însă a fost moralul și determinarea celor de la Mioveni. O echipă mică, dintr-un oraș frumușel, dar mic. Au alergat, s-au zbătut și în final au reușit să intre în primele șase din L2.

Spiritul jucătorilor argeșeni a bătut salariile, primele, condițiile în general și vezi Doamne!, falsa importanță a Stelei de armată. Vorba lui Crujff: – ‘în teren nu joacă geamantanul cu bani!’.

Bravo, Mioveni! Mioveniul după acest meci și dovada ambiției va fi o nucă tare și pentru play-off L2, și pentru baraj.

Reclamă 4 / 0/3

Despre Steaua, îmi pare rău pentru Oprița. Un antrenor tânăr, bine pregătit dar care are ghinionul să nu aibă obiective.

A demonstrat la Juventus Colentina că știe să promoveze din L3 în L2 și L1. La Steaua o lălăie„, a fost mesajul postat de Marcel Puşcaş pe contul său de Facebook.

În clasament, înaintea ultimei etape din sezonul regular, CSC Şelimbăr este pe primul loc, cu 39 de puncte, urmată de Corvinul (37 de puncte), Unirea Slobozia (37 de puncte) şi CS Mioveni (cu 32 de puncte). Pe locurile 5 şi 6 se află Gloria Buzău şi FK Csikszereda, ambele cu câte 31 de puncte. CSA Steaua este pe locul 10, cu 25 de puncte, fără şanse de a mai ajunge în play-off.

Gabi Balint a răbufnit, după ce Steaua a ajuns în play-out-ul Ligii 2

Şi Gabi Balint a avut o reacţie vehementă. Cere ca situaţia juridică să fie lămurită cât mai repede, după care să îşi îndrepte atenţia către centrul de copii. Fostul mare jucător crede că Steaua ar trebui să joace cu juniori şi nu vede o problemă dacă echipa nu ar face faţă în eşalonul secund şi ar fi nevoită să joace în Liga a 3-a cu aceştia.

Steaua nu a ajunge în play-off, din păcate. Sincer, sunt lucruri pe care nu le înțeleg și pe care le-am mai exprimat.

Acolo (n.r. – la Steaua) lucrurile se întâmplă invers. Își fac echipă, dar nu au drept de promovare. Ar trebui mai întâi să rezolve problema juridică a clubului și mai apoi să se ocupe și de lot.

Ar trebui să se axeze mai mult pe centrul de copii, dar și pe tineret și să joace în liga în care poate face față. Dacă nu se va descurca cu echipa formată din juniori și tineret în Liga 2, atunci să joace în Liga 3.

Reclamă

Dar așa nu se mai poate. Sunt oameni care sunt cu sufletul alături de Steaua. S-a văzut și în seara asta, la Mioveni, că a fost galeria acolo”, a declarat Gabi Balint, la digisport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:25 România a obţinut o medalie de argint la Campionatele Europene de canotaj! Echipajul de patru rame feminin, locul 2 în Ungaria 15:01 FCU Craiova – U Cluj LIVE SCORE (17:30). Oltenii continuă lupta pentru salvarea de la retrogradare 15:01 Iga Swiatek, după ce a distrus-o pe Sorana Cîrstea, la Madrid: „Ăsta a fost singurul lucru pe care l-am făcut” 14:25 Carlos Alcaraz, discurs superb despre Rafael Nadal: „Vreau să profit la maximum de Rafa” 13:51 Benfica – Braga LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00). Meciul zilei în Liga Portugal 13:51 Pierdere uriaşă pentru Rapid, pentru tot restul sezonului. Anunţul oficial făcut de giuleşteni 13:38 România – Italia LIVE VIDEO (duminică, 20:30, AntenaPLAY). Debutăm la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 13:30 Sorana Cîrstea – Iga Swiatek 1-6, 1-6. Românca, demolată de numărul 1 WTA. „Sori”, fără replică la Madrid 13:24 Victor Piţurcă i-a „făcut” echipa lui Cosmin Olăroiu, în 2006. Detalii spectaculoase ale fostului selecţioner 12:58 „De ce să te schimbi, mă?” Marius Şumudică a fost criticat înaintea negocierilor cu Rapid: „Nu mi s-a părut ok” Vezi toate știrile
Citește și