Închide meniul

Nicolae Dică este aproape de o nouă echipă! Destinație uluitoare pentru fostul antrenor de la FCSB

Alex Ioniță Publicat: 29 decembrie 2023, 22:00

Reclamă
Nicolae Dică este aproape de o nouă echipă! Destinație uluitoare pentru fostul antrenor de la FCSB

Nicolae Dică poate prelua o nouă echipă

Nicolae Dică / Profimedia

Nicolae Dică poate prelua o nouă echipă! Tehnicianul de 43 de ani este în prezent liber de contract, dar ar fi aproape de un nou angajament uluitor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ultima echipă pregătită de „Nick” a fost FCU Craiova, formație patronată de Adrian Mititelu. Fostul antrenor de la FCSB a rezistat doar 5 meciuri pe banca oltenilor, în perioada iulie – august 2023, timp în care a înregistrat o medie de 1,2 puncte pe meci.

Nicolae Dică poate prelua o nouă echipă! FC Argeș îl vrea pe „Nick”

Potrivit informațiilor oferite de prosport.ro, formația din Liga a 2-a, FC Argeș, l-ar putea demite pe tehnicianul Eugen Neagoe, având în vedere rezultatele slabe înregistrate în ultima perioadă.

Înlocuitorul acestuia ar urma să fie Nicolae Dică, care a mai antrenat-o pe FC Argeș în perioada iunie – octombrie 2019, în care formația piteșteană a jucat 9 partide. Revenirea lui „Nick” ar fi una uluitoare, având în vedere faptul că echipa se află în Liga a 2-a și că nu are un sezon excelent.

În cariera sa, Nicolae Dică le-a mai antrenat pe: SCM Pitești și pe FCSB.De asemenea, a mai fost secund și la echipa națională a României, în perioada noiembrie 2019 – noiemrbie 2021 și a făcut deplasarea la Jocurile Olimpice alături de „tricolorii mici”, în anul 2021.

Reclamă

Nicolae Dică a analizat transferurile lui Gigi Becali şi a tras un semnal de alarmă

După anunțurile lui Gigi Becali, cu privire la noile transferuri de la FCSB, Nicolae Dică se așteaptă ca echipa „roș-albastră” să își schimbe sistemul de joc, pentru a putea să își integreze noile achiziții. Tototdaă, „Nick” a avut și o nelămurire. Acesta nu înțelege poziția pe care va juca Octavian Popescu, având în vedere faptul că vicecampioana are acum mai mulți jucători pe acea poziție.

„La ce am văzut, ambii sunt jucători buni, jucători ofensivi. Sunt ceea ce caută FCSB pentru tactică. Alhassan e ceea trebuie pentru echipă în acest moment. E un jucător ofensiv, apare bine din linia a doua, șutează bine la distanță. 

Și e agresiv pe faza defensivă, ajută mult, recuperează bine. Dacă se va impune și va juca meci de meci, se poate vinde mai departe. Depinde dacă va juca. La Hermanstadt a jucat meci de meci și de asta a crescut.

Reclamă 4 / 0/3

Luis Phelipe e un jucător interesant. Poate juca oriunde în spatele vârfului. Are viteză. Eu îl văd în bandă sau ca decar. Are calitate tehnică foarte bună.

Dar întrebarea e unde va juca Tavi Popescu? Că am văzut că vine un jucător ca fundaș dreapta. Și iese Pantea, care era jucător pentru regula U21. Bine, important e să ai și bancă. Au fost meciuri în care nu erau variante pentru faza ofensivă”, a spus Nicolae Dică, potrivit orangesport.ro.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:53 VIDEOIpswich Town a promovat în Premier League, după 22 de ani! Nebunie pe străzi şi în vestiar 19:40 LIVE VIDEOBernadette Szocs – Natalia Bajor e ACUM, exclusiv în AntenaPLAY, la Saudi Smash 2024 19:07 Kyren Wilson, primul finalist al Campionatului Mondial de snooker 2024! A câştigat 8 dintre ultimele 10 frame-uri 18:36 CSM Bucureşti, OUT din Liga Campionilor. A ratat calificarea în Final Four după ce a pierdut şi returul cu Metz 18:33 „Să nu se repete!” Gigi Corsicanu, semnal de alarmă pentru șefii de la Rapid! Motivul pentru care fanii nu fac deplasarea la Cluj 18:33 U Cluj – Dinamo, 20:00, LIVE TEXT. „Câinii”, obligați să câștige pentru a mai spera la salvarea de la retrogradare 17:56 „I-ar fi făcut rău! Nu a gândit ca un părinte!” Adevăratul motiv pentru care Gică Hagi nu l-a transferat pe Ianis la Farul 17:35 VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abby Pulling a obținut pole-position-ul, live în AntenaPLAY 17:05 VIDEOSporting – Portimonense e acum LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Boavista – Gil Vicente 1-1 17:04 Antrenorul care a fost ofertat de Dan Șucu și Victor Angelescu! Variantă surpriză pentru Rapid: „Am primit semnale” Vezi toate știrile
Citește și