Închide meniul

„Rugați-vă sa aibă ofertă Charalambous!” Gigi Becali, avertisment pentru Nicolae Dică: „Vezi că poate nu te mai iau la FCSB”

Iulian Focșăneanu Publicat: 21 mai 2024, 16:59

Reclamă
„Rugați-vă sa aibă ofertă Charalambous! Gigi Becali, avertisment pentru Nicolae Dică: „Vezi că poate nu te mai iau la FCSB

"Rugați-vă sa aibă ofertă Charalambous!" Gigi Becali, avertisment pentru Nicolae Dică

Gigi Becali şi Nicolae Dică / Colaj Profimediaimages

Gigi Becali i-a decis viitorul lui Elias Charalambous şi a venit cu un avertisment pentru Nicolae Dică. Patronul FCSB-ului asigură că nici nu vrea să audă de o schimbare a cipriotului care a câştigat titlul cu FCSB. Latifundiarul din Pipera este hotărât să îi şi mărească salariul lui Charalambous.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Becali a avut un dialog savuros cu Nicolae Dică. I-a transmis lui „Nick” în ce condiţii ar mai putea ajunge pe banca roş-albaştrilor. Cu Dică pe bancă, FCSB a ajuns în „primăvara” Europa League în 2018.

Gigi Becali, avertisment pentru Nicolae Dică

Rugați-vă, care stați și care vreți la FCSB, rugați-vă să aibă ofertă Charalambous! Și rugați-vă să-i dau drumul eu! Cât vrea el să stea, atât stă! Dacă nu e omul bun, nu poți câștiga campionatul cu șapte etape înainte de final. Când ai 13 puncte, e campionatul luat.

Eu spuneam că patru puncte sunt enorme. Dacă patru puncte sunt enorme, darămite 13 și când se împuținează etapele? La revedere! Noi eram campion cu șapte etape înainte de final.

Dumnezeu a făcut din credință. Că așa am cerut de la început. ‘Doamne dacă vrei să îmi dai, să îmi dai. Dacă nu, lasă-mă pe locul 3 și să se ducă alții în fața mea și gata’. De ce zic de Charalambous? În fiecare zi e la biserică, la Liturghie. Mai mare biruință decât Liturghia nu o dă nimeni pe pământul ăsta”, a declarat Gigi Becali la fanatik.ro.

Reclamă
Reclamă 4

Nicolae Dică a vorbit despre Daniel Popa, atacantul pe care l-ar dori patronul FCSB-ului în această iarnă. Când l-a auzit, Gigi Becali l-a „taxat” pe fostul internaţional român.

Mă, tată, poate că ați ghicit, poate că nu ați ghicit (n.r. – interesul pentru Alex Pop). Nu mă bag. Nu pot să spun. Poate că e adevărat. Vă las pe pistă. (Dică: E Popa, de la U Cluj).

Bine, mă, Dică… Băi, Dică, tu vezi-ți de treaba ta! (Dică: De ce? L-am ghicit?) Vezi că poate nu te mai iau niciodată (Dică: Poate la cupele europene)”, a glumit Becali.

Reclamă

Mihai Stoica, anunţ de ultimă oră despre venirea lui Alex Chipciu la FCSB

Mihai Stoica a făcut un anunţ de ultimă oră despre venirea lui Alex Chipciu la FCSB. Preşedintele Consiliului de Administraţie al campioanei României a precizat ce rol i-a pregătit mijlocaşului în vârstă de 35 de ani de la U Cluj.

MM s-a ferit să vorbească despre stadiul negocierilor, dar a recunoscut că şi-ar dori ca Alex Chipciu să îi preia fosta funcţie de la club. Îl vede pe Chipciu director sportiv la FCSB, după ce va lua decizia să îşi agaţe ghetele în cui.

Chipciu este sub contract! Mi-e greu să vorbesc despre Chipciu și n-am făcut-o nici în emisiunile pe care le am pentru că este sub contract. Și-atunci prefer să tac. La Chipciu eu văd perspectiva și după ce abandonează activitatea competițională.

Eu tot mă chinui să aduc un fost fotbalist important lângă mine. Lângă mine ce înseamnă? Director sportiv! Toți vor să se facă antrenori. Interesul pe care și l-a manifestat mereu față de fenomen în general, îl văd mai degrabă director sportiv decât antrenor.

Pentru că el are o inteligență într-adevăr emoțională, dar nu cred că poate să fie antrenor de mare valoare. Pentru că îl văd un om incapabil să-și cenzureze emoțiile! Pe când director sportiv îl văd oricând, pentru că știe fotbal foarte mult, urmărește foarte mult și îl văd lângă mine. Acum el își va decide următorii pași. Cred că mai are și el de jucat!„, a declarat Mihai Stoica la gsp.ro.

Alex Chipciu mai are contract valabil pe un an cu U Cluj. Jucătorul ajuns la 35 de ani este cotat la suma de 500.000 de euro, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt. În acest sezon, Chipciu a înscris 6 goluri şi a oferit 4 pase decisive în cele 40 de meciuri în toate competiţiile.

Ce rezultat obţine România cu Slovacia?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
10:27

Un nou transfer la CFR Cluj! Continuă întăririle pentru Dan Petrescu

10:24

Argentina s-a calificat în sferturile Copa America, după o victorie dramatică! Chile a acuzat dur arbitrajul: „Unde e VAR-ul?”

10:06

Zeljko Kopic confirmă interesul lui Dinamo pentru un jucător din Liga 1! „Câinii”, în luptă cu Rapid: „Am pus lupa pe el!”

9:35

„Numele Talpan îți spune ceva?” Reacții virale, după ce Fabrizio Romano a anunțat transferul lui Florinel Coman

9:29

Florin Răducioiu vede o singură schimbare în echipa României în meciul cu Slovacia: „E intuiţia mea. Aş miza pe el”

9:19

Edi Iordănescu, anunț clar despre viitorul său pe banca naționalei! Ce a spus, chiar înaintea meciului decisiv de la EURO 2024

1 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 2 Belgia – România 2-0. „Tricolorii” au rămas pe primul loc în „grupa morţii” de la EURO 2024. Tielemans şi De Bruyne au marcat 3 VIDEODavid Popovici a câştigat medalia de aur în „proba regină” a nataţiei, la Campionatele Europene de nataţie. Cursă colosală 4 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu al Spaniei, în direct pe Antena 1 şi live stream în AntenaPLAY! Spectacol la Barcelona 5 VideoDavid Popovici şi ştafeta României, locul 5 în finala de 4×100 m liber de la Campionatele Europene de înot de la Belgrad 6 VideoDavid Popovici s-a calificat în finala la 200m liber de la Campionatele Europene de la Belgrad, în AntenaPLAY
Citește și