Închide meniul

Nicolae Dică s-a înţeles cu noua echipă! Când va semna contractul şi pe ce perioadă

Viviana Moraru Publicat: 2 iunie 2024, 18:53

Reclamă
Nicolae Dică s-a înţeles cu noua echipă! Când va semna contractul şi pe ce perioadă

Nicolae Dică s-a înţeles cu noua echipă

Nicolae Dică, în timpul unei conferinţe de presă / Hepta

Nicolae Dică s-a înţeles cu noua sa echipă. Dani Coman a anunţat că „Nick” va fi noul antrenor al celor de la FC Argeş, urmând să fie prezentat săptămâna viitoare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Nicolae Dică este liber de contract din martie, de când s-a despărţit de Voluntari, una dintre echipele care au retrogradat în Liga a 2-a, la finalul sezonului recent încheiat.

Nicolae Dică s-a înţeles cu noua echipă

Dani Coman a dezvăluit că Nicolae Dică va fi antrenorul lui FC Argeş, începând de săptămâna viitoare. Noul preşedinte al formaţiei din Liga a 2-a a declarat că „Nick” are deja lista de transferuri pregătită, pentru sezonul viitor.

De asemenea, Dani Coman a mai transmis că Nicolae Dică va semna un contract valabil pe două sezoane cu FC Argeş, iar în cazul în care formaţia din Trivale va promova, contractul lui „Nick” se va prelungi automat.

„Cel târziu marți, va semna. Este înțeles, doar că sunt eu plecat și de aia… Am făcut o listă de transferuri, acum vedem și ce putem aduce. Dar tot săptămâna asta, cu siguranță, vor semna câțiva jucători. (n.r. pe ce perioadă va fi contractul lui Dică?) Va semna la fel ca și mine. Doi ani, cu opțiune, dacă promovează, i se prelungește încă doi ani”, a declarat Dani Coman, conform playsport.ro.

Reclamă
Reclamă 4

Nicolae Dică îl va înlocui pe Eugen Neagoe pe banca celor de la FC Argeş. „Geană” s-a despărţit recent de către piteşteni, după doar 16 meciuri bifate pe banca formaţiei din Liga a 2-a.

Eugen Neagoe e la un pas să-şi înceapă al doilea mandat pe banca celor de la FC Argeş, după ce a stat pe banca piteştenilor în perioada iunie-octombrie 2019.

„Rugați-vă sa aibă ofertă Charalambous!” Gigi Becali, avertisment pentru Nicolae Dică

Gigi Becali i-a decis viitorul lui Elias Charalambous şi a venit cu un avertisment pentru Nicolae Dică. Patronul FCSB-ului asigură că nici nu vrea să audă de o schimbare a cipriotului care a câştigat titlul cu FCSB. Latifundiarul din Pipera este hotărât să îi şi mărească salariul lui Charalambous.

Reclamă

„Rugați-vă, care stați și care vreți la FCSB, rugați-vă să aibă ofertă Charalambous! Și rugați-vă să-i dau drumul eu! Cât vrea el să stea, atât stă! Dacă nu e omul bun, nu poți câștiga campionatul cu șapte etape înainte de final. Când ai 13 puncte, e campionatul luat.

Eu spuneam că patru puncte sunt enorme. Dacă patru puncte sunt enorme, darămite 13 și când se împuținează etapele? La revedere! Noi eram campion cu șapte etape înainte de final.

Dumnezeu a făcut din credință. Că așa am cerut de la început. ‘Doamne dacă vrei să îmi dai, să îmi dai. Dacă nu, lasă-mă pe locul 3 și să se ducă alții în fața mea și gata’. De ce zic de Charalambous? În fiecare zi e la biserică, la Liturghie. Mai mare biruință decât Liturghia nu o dă nimeni pe pământul ăsta”, a declarat Gigi Becali la fanatik.ro.

Pe ce poziţie se va clasa România în Grupa E de la EURO 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
13:53

Carlos Alcaraz, înainte de participarea alături de Rafael Nadal la Jocurile Olimpice 2024: „Este un moment unic pentru mine”

13:45

Al cincilea transfer al verii la Dinamo! „Câinii” au transferat un fundaş central de la Lecce

13:28

Dennis Man, aproape de transferul carierei! Cluburile uriaşe care-l urmăresc pe român la EURO 2024

13:16

Portugalia – Cehia LIVE TEXT (22:00). Echipa lui Cristiano Ronaldo începe drumul spre trofeul EURO 2024

13:11

Gică Hagi, convins că Ianis Hagi face parte din noua Generaţie de Aur: „România are potenţial să ajungă în finala EURO 2024!”

12:56

Denis Popescu şi Aissia Prisecariu, în finale la 50 m fluture şi 200 m spate, LIVE STREAM (19:00), în AntenaPLAY

1 FotoDin ce face bani, de fapt, noul soț al Larisei Iordache. Ce s-a aflat despre Cristian Chiriță, imediat după cununia civilă 2 FotoLovitura uriaşă, de milioane de euro, pe care a dat-o Simona Halep, după ce şi-a vândut mai multe proprietăţi! 3 Foto„Aroganță! A fost greu!” Cum a cucerit-o Horațiu Moldovan pe celebra sa iubită! Portarul naționalei a dat toate cărțile pe față 4 Foto„E un parastas al tău?” Replica fabuloasă pe care i-a dat-o Ilie Năstase lui Ion Ţiriac! 5 Programul complet al meciurilor, din grupe, de la EURO 2024 6 FotoIvana Knoll e gata să le sucească minţile şi nemţilor: „Mai sexy ca niciodată! Abia aştept ca toată lumea să mă vadă!”
Citește și