Închide meniul

„Nimeni nu știe ce datorii sunt! Îmi dă cu virgulă!” Dorin Șerdean a dat cărțile pe față după vânzarea lui Dinamo

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 25 februarie 2023, 11:09

„Nimeni nu știe ce datorii sunt! Îmi dă cu virgulă! Dorin Șerdean a dat cărțile pe față după vânzarea lui Dinamo

Dorin Șerdean

Dorin Șerdean, în timpul unei conferințe de presă / Foto: Facebook Radio Dinamo 1948

Dorin Șerdean a vorbit despre vânzarea lui Dinamo, după ce si-a cedat pachetul de 72,27% de acțiuni pe care îl deținea. Acesta recunoaște că situația din Ștefan cel Mare este delicată din punct de vedere financiar și nu se cunosc exact datoriile totale ale clubului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dorin Șerdean crede că, aproximativ, Dinamo e datoare cu 10 milioane de euro la diferiți creditori și foști angajați. Acesta a le-a transmis noilor acționari că trebuie să rezolve cât mai repede problema datoriilor.

Dorin Șerdean a vorbit despre vânzarea lui Dinamo

„Nimeni nu știe ce datorii sunt, cum s-au creat. În noiembrie 2021, instanța a stabilit insolvența lui Dinamo, cu datorii de 4,5 milioane de euro. Dacă poți să ajungi la 10 milioane de euro după un an, să îmi explice cineva cum e posibil.

Eu stau bine cu matematica! Mă ajută profesia și pasiunea pentru cifre, dar mie îmi dă cu virgulă. O să vedem cum s-au făcut aceste datorii și cine le-a făcut.

Faptul că am rămas dovedește că sunt cu adevărat dinamovist. Am luptat pentru a recupera adevărul și o să vedeți că adevărul va ieși în totalitate la iveală în viitorul apropiat. Sunt niște lucruri care se vor vedea exact”, a spus Dorin Șerdean, conform digisport.ro.

Reclamă

Dinamo s-a vândut

Dorin Șerdean a vândut pachetul de 72,27% din acțiunile lui Dinamo, pe care îl deținea prin intermediul firmei Lotus. A bătut palma cu Red&White, care va plăti la schimb 500.000 de euro. Red&White a preluat și procentul de 8% de acțiuni deținut de Asociția „Peluza Cătălin Hîldan”.

Conform fanatik.ro, Red&White va fi sprijinită de alte două socitetăți puternice din punct de vedere financiar, fondul de investiții Certinvest și grupul imobiliar The One. În total, noii investitori ai echipei antrenate de Ovidiu Burcă vor aduce un aport de capital în valoare de șapte milioane de euro, în primă fază.

În urma tranacției, Dorin Șerdean nu va mai ocupa nicio funcție la Dinamo. Vlad Iacob va rămâne în postura de administrator special.

Reclamă 4 / 0/3

Ce au declarat noii șefi de la Dinamo

Eugen Voicu, președinte al Consiliul de Administrație al Red&White a declarat:

“Începem astăzi un proiect care își propune, să construiască în cadrul FC Dinamo 1948, împreună cu alți antreprenori, o guvernantă corporativă profesionistă și eficientă. Nu e limbaj tehnic, ci un foarte necesar model de business, bazat pe competență, responsabilități și obiective concrete.

Astfel, vom pregăti în detaliu fiecare etapă din reconstrucția acestui club. Implicarea mea în acest proiect reprezintă o inițiativă personală, care nu implica nicio companie în care sunt acționar. Ne propunem ca vorbele noastre să fie invers proporționale cu faptele, iar faptele să se reflecte în rezultate. Pentru că Dinamo are nevoie de rezultate. Așadar, dincolo de speculațiile și zgomotele de fond care se vor manifesta, firesc, în zilele următoare, îmi doresc ca proiectul nostru să fie evaluat după rezultate.”

La rândul său, Andrei Nicolescu, care își va asuma responsabilitatea de Președinte – Director General al clubului, a afirmat:

Pregătim acest pas de mai multă vreme si salut decizia DDB și a domnului Serdean de a se raporta constructiv la propunerea noastră. Avem multe de realizat într-un termen foarte scurt, dar nu suntem singuri.

Pentru îndeplinirea obiectivelor, dincolo de prezența determinantă a suporterilor alături de club, ne bazăm pe echilibrul, rigoarea și știința de a genera valoare pe care le asigură Eugen Voicu si contam pe pasiunea, expertiza și motivația lui Vlad Iacob – in calitate de administrator special, cat si pe implicarea si know-how-ul administratorului judiciar Razvan Zavaleanu – piloni de baza in proiect, și esential, pe unitatea intregii echipe. De azi, la Dinamo, toți tragem în aceeași direcție. Iar rezultatele se vor vedea. Nu promitem minuni, construim realități”.

Reclamă
Recomandări
  • Dorin Șerdean a dat cărțile pe față după vânzarea lui Dinamo
  • Probleme uriașe cu banii la formația din Ștefan cel Mare

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
10:30 LIVE VIDEOCalificările pentru sprint sunt ACUM, pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY! Programul complet al Marelui Premiu al Chinei 10:21 „Comportamentul lui a fost de vină!” Marcel Răducanu, mesaj acid despre transferul lui Florinel Coman în Qatar! 10:10 Palermo – Parma LIVE VIDEO în AntenaPLAY (21:30). Nedelcearu se luptă cu Man și Mihăilă! Echipele probabile 10:06 Ianis Hagi, gata să se transfere definitiv de la Rangers: „A fost uitat!” Anunţ despre varianta Galatasaray 9:34 Emma Răducanu a revenit la forma maximă! S-a calificat în sferturi la Stuttgart şi va avea un duel „de foc” cu Iga Swiatek 9:31 „Va fi făcut sfânt!” Dumitru Dragomir, mesaj despre planul lui Gigi Becali! A făcut plecăciuni în fața patronului de la FCSB 9:11 „Sunt emoții!” Jurgen Klopp nu s-a ferit de cuvinte, după ultimul meci european la Liverpool! Ce a spus despre adversari 9:10 Semnal de alarmă pentru FCSB, înaintea transferului lui Florinel Coman în Qatar: „Nu va fi uşor!” Sfat pentru Gigi Becali 8:51 VIDEOScene incredibile la Marele Premiu al Chinei! Gazonul a luat foc în timpul antrenamentelor! Steagul roșu s-a ridicat imediat 8:44 „Joacă două meciuri pe an!” Jucătorul cu care Gigi Becali vrea să dea lovitura, făcut praf: „Cine l-a văzut fotbalist?” Vezi toate știrile
Citește și