Închide meniul

„Nu prea treci de Gabi Tamaș!”. Cum a răspuns Adi Popa, după CSA Steaua – Chiajna. Jucătorul „militarilor” a început să râdă

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 18 februarie 2023, 17:27

„Nu prea treci de Gabi Tamaș!. Cum a răspuns Adi Popa, după CSA Steaua – Chiajna. Jucătorul „militarilor a început să râdă

Adi Popa, verdict clar după ce şi-a numărat trofeele câştigate cu Steaua

Adi Popa, în timpul unui interviu / Captură Antena Sport

„Nu prea treci de Gabi Tamaș!”, a fost atenționat Adi Popa (34 de ani) de reporteri, la finalul meciului amical CSA Steaua – Concordia Chiajna 0-0. Mijlocașul „militarilor” s-a duelat cu Tamaș în partida din Ghencea, iar la final a oferit un răspuns savuros. Reporterii i-au spus lui Popa că, deși se află într-o formă foarte bună, a avut dificultăți în duelurile cu „veteranul” Tamaș, ajuns la 39 de ani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Adi Popa a „gustat” gluma și a avut un răspuns plin de fair-play pentru fostul său coechipier de la FCSB, din sezonul 2014/2015, ajuns în această iarnă la Concordia Chiajna.

„Nu prea treci de Gabi Tamaș!”. Cum a răspuns Adi Popa, după CSA Steaua – Chiajna

Mijlocașul de la CSA Steaua a bufnit în râs, apoi l-a lăudat pe Tamaș pentru prestațiile sale consistente pe care le are chiar și la această vârstă.

Adi Popa s-a arătat extrem de încrezător înainte de reluarea sezonului din Liga a 2-a.

„(Reporter – De Gabi nu prea treci) Normal, are experiență (râde). E greu cu jucătorii cu experiență. A fost un antrenament bun și pentru noi și pentru ei. Ultima repetiție înainte de reluarea Ligii a 2-a. Mergem încrezători către primele meciuri din acest an”, a declarat Adi Popa, după CSA Steaua – Concordia Chiajna 0-0.

Reclamă

CSA Steaua este lider în Liga a 2-a, cu 3 etape rămase din sezonul regular. Formația lui Daniel Oprița va mai juca cu Unirea Slobozia, Minaur Baia Mare și Ripensia Timișoara.

„Militarii” au un avans de două puncte față de Poli Iași și Oțelul Galați, după 16 etape. CSA Steaua este ca și calificată în play-off, însă are în continuare interzis la promovarea în Liga 1.

Legea Sportului din România le interzice echipelor finanțate din bani publici să joace pe prima scenă a fotbalului, însă jucătorii și suporterii de la CSA Steaua speră în continuare la o minune.

Reclamă 4 / 0/3

Gabi Tamaș, mesaj special pentru FCSB după amicalul cu CSA Steaua

Gabi Tamaș, fundașul celor de la Concordia Chiajna, a avut un mesaj special pentru FCSB după amicalul cu CSA Steaua. Fostul jucător al FCSB-ului își dorește ca echipa patronată de Gigi Becali să câștige titlul de campioană. În prezent, FCSB se află pe locul 3 din Liga 1, cu 47 de puncte obținute după 25 de meciuri jucate.

Gabi Tamaș a evoluat în partida amicală dintre CSA Steaua și Concordia Chiajna, terminată 0-0.

Fundașul, în vârstă de 39 de ani, a declarat, la finalul amicalului cu CSA Steaua, că speră ca FCSB să cucerească titlul de campioană, la finalul actualului sezon de Liga 1.

„Poate o ajută Dumnezeu și câștigă titlul anul ăsta. Dar mai sunt Farul, CFR Cluj, Universitatea Craiova. Păcat pentru Rapid. Acel semieșec i-a dat puțin în spate.  Și Universitatea Craiova și-a revenit.

Nu știu dacă FCSB ar trebui să joace în Ghencea. Nu mă întrebați pe mine. Ce s-a schimbat aici prin complex? Stadionul (n.r. râde)! E bine că se schimbă lucrurile. Îmi era puțin dor să joc aici.

E bine că am făcut o figură frumoasă și nu am pierdut. Ne-am prezentat bine, am făcut un antrenament bun. Venim după o perioadă grea. Nu s-a accidentat nimeni și e bine”, a declarat Gabi Tamaș, la finalul amicalului cu CSA Steaua.

 

Reclamă
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:15 Florinel Coman va merge la vraciul Marijana! Mihai Stoica, dezvăluiri despre starea vedetei. Verdict despre participarea la EURO 8:11 Anunţ de ultim moment despre transferul dorit de Gigi Becali pentru Dream Team-ul de Liga Campionilor de la FCSB 7:40 Jucătorul de la CFR Cluj care l-a făcut praf pe Adi Mutu şi apoi şi-a anunţat plecarea: „Nu are caracter, a vrut să se salveze” 0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
25
apr.
23:55
Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!”
25
apr.
23:35
FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul
25
apr.
23:22
Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord”
25
apr.
23:05
„S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB
Vezi toate știrile
Citește și