Închide meniul

Oficialii de la CSA Steaua, susţinere totală pentru suporteri: „Nu sunt cei mai cuminţi, dar fac parte din viaţa echipei”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 30 septembrie 2022, 22:31

Oficialii de la CSA Steaua, susţinere totală pentru suporteri: „Nu sunt cei mai cuminţi, dar fac parte din viaţa echipei

Reacţie dură din tabăra celor de la CSA Steaua, după acuzele venite din partea oficialilor lui Dinamo

Fanii CSA Steaua, în timpul unui meci / Hepta

Oficialii de la CSA Steaua oferă susţinere totală suporterilor trupei lui Daniel Opriţa. Iulian Miu a declarat că fanii fac parte din echipă, în ciuda faptului că nu sunt cei mai disciplinaţi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Steaua este nevoită să plece de pe arena din Ghencea pentru următoarele patru partide. Echipa a fost sancţionată dur după scandalul cauzat de fani la derby-ul cu Dinamo, desfăşurat pe Arena Naţională. Pe lângă acest fapt, clubul roş-albastru a primit şi o amendă usturătoare, în valoare de 83.750 de lei.

Oficialii CSA Steaua, susţinere totală pentru suporteri

Iulian Miu a contestat sancţiunea primită de CSA Steaua, după incidentele de la meciul cu rivalii de la Dinamo, din runda a şasea a ligii secunde. Oficialul roş-albaştrilor consideră că decizia corectă ar fi fost ca echipa lui Daniel Opriţa să rămână pe stadionul din Ghencea, iar meciurile să se desfăşoare cu tribunele goale.

Totodată, fostul internaţional român a avut un mesaj special pentru fani, pe care îi consideră parte din identitatea echipei, în ciuda comportamentului suburban al acestora din unele meciuri.

„Nu ştim cum au judecat, pe ce probe. Întotdeauna poţi să te aperi. Fără spectatori şi atunci nu mai făceai acest drum, s-a găsit greu un stadion. Înainte era Giurgiu, după a picat. Nu ştiu cum s-a judecat. Eu lăsam să se joace pe Ghencea fără suporteri. Jucai pe stadionul Steaua, dar fără suporteri, era o variantă. Mai ok!

Reclamă

Eu am jucat de-a lungul carierei cu foarte mulţi suporteri şi ne-au ajutat de multe ori. Apar şi momente de genul acesta şi trebuie să ştii să le gestionezi. Orice club nu trebuie să se delimiteze de ei, niciodată. Ei fac parte din viaţă echipei, nu sunt cei mai cuminţi, dar susţin echipa”, a declarat Iulian Miu, conform orangesport.ro.

Tudorel Stoica râde de CSA Steaua: „Joacă amicale, îi încurcă pe ăia pe acolo!”

Tudorel Stoica râde de CSA Steaua, formația lui Daniel Oprița care evoluează în Liga a 2-a, dar nu are drept de promovare în prima ligă. Mijlocașul legendar din Ghencea i-a ironizat pe „militari”, despre care a spus că „joacă meciuri amicale” și încurcă celelalte echipe care se luptă pentru promovare.

Tudorel Stoica, unul dintre steliștii care au contribuit la cucerirea Cupa Campionilor Europeni în 1986, nu înțelege situația de la CSA Steaua și trage un semnal de alarmă:

Reclamă 4 / 0/3

„Din punctul meu de vedere, e mai bine să o iei de la început decât să te chinui și să îți faci iluzii că poți să câștigi Cupa. Nu o să câștigi niciodată Cupa României. Vor intra echipele care au loturi mai valoroase.

Și atunci e bine să te oprești acolo unde îți este locul, din punctul meu de vedere și să te ocupi de jucarea meciurilor amicale, în continuare. Păi e normal.

Nu se poate, după un an, să nu poți să faci tot ce trebuie măcar să te încadrezi într-un cadru legal, să poți să joci legal. Așa, să participi la amicale, să-i încurci pe ăia pe acolo, nu mi se pare corect.

Dar noi suntem oameni care stau la televizor, privesc, avem ceva de spus, dar unii dintre noi degeaba vorbim, că nu avem nicio putere”, a declarat Tudorel Stoica, potrivit Digisport.

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:37 VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică 23:29 „Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani 23:19 Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu 23:12 „Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani 23:01 Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!” 22:53 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 22:50 Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!” 22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League Vezi toate știrile
Citește și