Închide meniul

Ovidiu Burcă a dat cărţile pe faţă după scandalul de la Dinamo: „M-au arătat cu degetul pe mine!”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 24 ianuarie 2023, 10:00

Ovidiu Burcă a dat cărţile pe faţă după scandalul de la Dinamo: „M-au arătat cu degetul pe mine!

Ovidiu Burcă a dat cărţile pe faţă după scandalul de la Dinamo

Ovidiu Burcă, în timpul unui meci la Dinamo / Facebook Dinamo Bucureşti

Ovidiu Burcă a dat cărţile pe faţă după scandalul care a fost la Dinamo în ultimul timp. Antrenorul „câinilor” a declarat că jucătorii l-au învinuit pentru situaţia dezastruoasă de la club, fapt care l-a deranjat extrem de mult.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dinamo traversează o situaţie uluitoare. Jucătorii au făcut grevă la antrenament, urmaţi ulterior de Ovidiu Burcă, iar totul a culminat cu gestul uluitor al lui Vali Lazăr la adresa tehnicianului trupei din Ştefan cel Mare.

Ovidiu Burcă a dat cărţile pe faţă după scandalul de la Dinamo

Ovidiu Burcă s-a arătat extrem de dezamăgit de reacţia celor de la Asociaţia jucătorilor, pentru faptul că l-au arătat cu degetul pentru greva pe care au făcut-o jucătorii.

Totodată, antrenorul lui Dinamo nu a vrut să ofere declaraţii despre gestul lui Vali Lazăr, iar în privinţa jucătorilor trupei din Ştefan cel Mare, Burcă a declarat că are o relaţie foarte bună cu ei.

„Nu vreau să fac dialoguri prin intermediul mass-media, cu oamenii care și-au spus punctul de vedere. Dar ce m-a deranjat cel mai mult a fost că Asociația Fotbaliștilor (n.r. – AFAN, Asociația Fotbaliștilor Amatori și Nonamatori din România) a avut curajul să arate cu degetul spre mine. Eu, care ani de zile am luptat pentru drepturile jucătorilor. Puteți întreba la Rapid, puteți întreba la Slatina, ceea ce am făcut eu. Și ceea ce fac în continuare pentru jucătorii mei.

Reclamă

Situația în care se află jucătorul român astăzi, cu memorii pe care le țin pe la comisii opt-nouă luni de zile, până devin liberi de contract, cu jucători neplătiți. Eu nu i-am auzit să fie atât de vocali. La Hermannstadt, opt luni de zile neplătiți. Nu i-am auzit! I-am auzit acum, m-au arătat cu degetul pe mine, eu fiind, de fapt, cel care îi asuprește pe jucătorii români. Sunt în necunoaștere de cauză, pentru că ar fi putut să întrebe ce fac eu pentru jucători. Ar fi putut să întrebe ceea ce s-a întâmplat, de fapt, aici. Foarte lume a speculat foarte mult pe această temă. Eu v-am spus adevărul. Mai departe…

Ovidiu Burcă: „Nu fac pingponguri mediatice”

Nu am ce să discut despre ce au spus jucătorii plecați prin presă, eu nu fac pingponguri din astea mediatice. Am văzut că foarte multă lume a început să discute pe tema acelei conferințe. Și-au reziliat contractele pentru că, din punct de vedere sportiv, erau niște jucători în care nu mai credeam. Atâta tot. Restul… Când spun sportiv, spun din toate punctele de vedere. Îmi place să lucrez cu un anumit tip de jucători și nu mă ascund după nimic în această privință. Asta a fost decizia mea, cred că este una bună. Mai departe o să vedem. Sper să avem liniște în continuare. Sper să ne focusăm strict pe ce avem noi de făcut. Obiectivul nostru este acela de a intra în play-off. Nu comentez gestul lui Lazăr. Ce să comentez? Asta e de comentat?

Foarte multă lume a vorbit pe tema acelei conferințe. Relația mea cu jucătorii este una bună. În primul rând, ne cunoaștem mai bine, chiar dacă a fost un moment mai tensionat. Acum ei mă cunosc pe mine mai bine, îi cunosc și eu pe ei mai bine. Consider că, după această situație, ca și grup, ca și echipă, ca și club, vom ieși mult mai puternici”, a declarat Ovidiu Burcă.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
0:27
Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2
26
apr.
0:10
Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out
23:58 FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off 23:55 Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!” 23:35 FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul 23:22 Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord” 23:05 „S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB 22:53 UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek 22:47 FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui! 22:41 Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor Vezi toate știrile
Citește și