Închide meniul

Veşti proaste pentru „câini”! S-a amânat demolarea stadionului Dinamo. Noul termen pentru începerea lucrărilor în Ştefan cel Mare

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 19 octombrie 2022, 13:29

Veşti proaste pentru „câini! S-a amânat demolarea stadionului Dinamo. Noul termen pentru începerea lucrărilor în Ştefan cel Mare

Ultimele detalii despre noul stadion Dinamo

Stadionul Dinamo/ Profimedia

„Câinii” au primit veşti proaste, după ce demolarea stadionului Dinamo s-a amânat. Lucrările sunt aşteptate să debuteze în primăvara lui 2023, după ce iniţial se anunţase că vor demara încă din primele luni ale acestui an.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Arena din Ştefan cel Mare a ajuns într-o stare deplorabilă. Dinamo nu a disputat niciun meci în actualul sezon în „Groapă”, „câinii” apelând la variantele Clinceni, Chiajna şi Giurgiu, pentru a-şi desfăşura meciurile din Liga a 2-a.

Veşti proaste pentru „câini”! S-a amânat demolarea stadionului Dinamo

Deşi stadionul Dinamo ar fi trebuit demolat până la finalul anului, lucrările întârzie să debuteze. Motivul pentru care proiectul va demara anul viitor este reprezentat de faptul că au fost prioritizate alte proiecte, din alte domenii, precum cel sanitar.

Totodată, într-un anunţ postat pe pagina „Noul Stadion Dinamo”, se mai anunţă faptul că o decizie finală de la CNI va fi anunţată în luna decembrie.

„Deși era așteptată astăzi, 19 octombrie, o decizie a Comisiei de evaluare financiară a CNI cu privire la cele 6 oferte depuse, pentru desemnarea câștigatorului contractului de proiectare, întocmire studii fezabilitate și obținere avize a “Arenei Multifunctionale CS Dinamo”, am primit informația ca datorită aglomerației de proiecte cu solicitări de investiții și prioritizarii altor dosare din ariile sănătate, educație si social, aceasta decizie a fost amânată pentru luna Decembrie 2022…

Reclamă

Din păcate aceasta amânare va duce, în cascadă, la alte întârzieri în finalizarea proiectelor și studiilor și implicit în deciziile, hotărârile si procedurile ulterioare, urmând ca probabil sa vedem buldozerele la demolare în Ștefan cel Mare cel mai devreme în vara anului 2023″, se arată în anunţul postat pe pagina citată mai sus.

Lucrările la arena din Ştefan cel Mare vor dura între 18 şi 24 de luni. Astfel, dacă proiectul va demara în primăvara lui 2023, ar putea fi finalizat în 2025. Investiţia este estimată la aproximativ 100 de milioane de euro, iar stadionul ar urma să aibă o capacitate de 25.000 de locuri.

Cum a reacţionat Ovidiu Burcă, după ce rezervele lui Dinamo au făcut egal cu FC U Craiova 1948

Ovidiu Burcă a explicat decizia de a menaja titularii de bază în partida de Cupa României. Antrenorul roş-albilor a prioritizat campionatul, însă este de părere că lotul „câinilor” poate face faţă cu brio pe ambele fronturi.

Reclamă 4 / 0/3

Totodată, tehnicianul lui Dinamo şi-a exprimat dorinţa ca echipa să poată juca pe stadionul Arcul de Triumf. Oficialii clubului au făcut numeroase demersuri pentru a putea evolua pe arena din Capitală, însă au ajuns la varianta stadionului din Giurgiu.

„Pentru mine a fost un prilej să folosesc jucători pe care nu i-am putut folosi în campionat. A fost un prilej să-i vedem. Suntem pe două fronturi, campionatul e foarte important. Astăzi am făcut un meci bun, solid. Întotdeaună am apreciat un jucător care stă pe bancă, iar atunci când apelezi la el, joacă la el mai bun nivel.

E o energie extraordinară în echipă. Am reuşit să creăm un ambient extraordinar. Pentru noi, contează progresul. Chiar şi antrenamentele sunt foarte specifice, pe ceea ce vrem noi să scoatem. Interacţiunea este mult mai prietenoasă.

Cred că la momentul acesta avem un lot care să ne permită să mergem pe ambele fronturi. M-au mulţumit jucătorii ca atitudine. Să evidenţiem lucrurile bune. Ne gândim la Cupa României, avem setate obiectivele. Ştim unde vrem să ajungem. La începutul sezonului nu putea vorbi nimeni de obiective. Pentru mine, faptul că cei care au intrat în teren au făcut-o cu pasiune, asta înseamnă că mediul în care lucrăm este bun.

Ne-am dorit foarte mult să mergem pe Arcul de Triumf. Cred că cineva îşi doreşte ca Dinamo să nu joace acolo. De când am venit la Giurgiu, nu am pierdut. Din păcate, este departe de oraş„, Ovidiu Burcă, pentru Digi Sport.

Recomandări
Citește și:

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:43 Marius Ştefănescu, reacţie fabuloasă despre transferul la FCSB: „Dau eu ca să plec, dacă aşa a spus patronul”! 17:43 Neluțu Varga a pus ochii pe o vedetă de la FCSB! Patronul face tot posibilul pentru ca Dan Petrescu să ia titlul cu CFR Cluj 17:20 „Uită-te la el!” Ionel Ganea l-a făcut praf pe Bogdan Lobonț! Atac direct la adresa antrenorului de la Rapid 16:47 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 25 aprilie 16:45 LIVE SCOREUTA – Oţelul 0-0. Duel de foc pentru primul loc între Mircea Rednic şi Dorinel Munteanu 16:38 Foto„Domnul Şucu nu stăpâneşte lucrurile” Un cunoscut antrenor român a reacţionat după gestul uluitor al lui Krasniqi faţă de Lobonţ! 16:26 Irina Begu, eliminată în turul 2 de la WTA Madrid Open! Cu câți bani s-a ales românca, după duelul cu Madison Keys 16:16 „Problemele vor fi altele!” Florin Răducioiu, semnal de alarmă despre situația de la Dinamo. Mesaj sincer despre criza „câinilor” 15:53 Xavi a dezvăluit de ce a ales să rămână la Barcelona: „Acest proiect trebuie să continue” 15:26 EXCLUSIVAdrian Mihalcea, euforic după ce a promovat cu Unirea Slobozia: „Vom rămâne în istorie!” Ce a spus despre prime Vezi toate știrile
Citește și