Închide meniul

Ovidiu Burcă este cu gândul la derby-ul cu Oţelul, după Unirea Dej – Dinamo 0-3: „Trebuie să ajungem la turaţie maximă!”

Viviana Moraru Publicat: 2 aprilie 2023, 18:41

Reclamă
Ovidiu Burcă este cu gândul la derby-ul cu Oţelul, după Unirea Dej – Dinamo 0-3: „Trebuie să ajungem la turaţie maximă!

Ovidiu Burcă este cu gândul la derby-ul cu Oţelul, după Unirea Dej - Dinamo 0-3

Ovidiu Burcă, la finalul unui meci/ Facebook Dinamo

Ovidiu Burcă este cu gândul deja la derby-ul cu Oţelul, după ce Dinamo a obţinut o victorie categorică pe terenul celor de la Unirea Dej, scor 0-3. Antrenorul „câinilor” s-a declarat mulţumit de jocul echipei sale, şi suţine că acum jucătorii trebuie să se recupereze pentru duelul cu trupa lui Dorinel Munteanu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dinamo a obţinut o victorie categorică, în a doua etapă de play-off. „Câinii” s-au impus cu 3-0 pe terenul celor de la Unirea Dej. Iglesias, cu o „dublă”, şi Larrucea, au fost marcatorii lui Ovidiu Burcă.

Ovidiu Burcă este cu gândul la derby-ul cu Oţelul, după Unirea Dej – Dinamo 0-3

Ovidiu Burcă a oferit primele declaraţii, după victoria obţinută de Dinamo. Antrenorul „câinilor” susţine că echipa sa a prestat un joc solid, în duelul cu Unirea Dej.

De asemenea, Burcă a vorbit şi despre derby-ul cu Oţelul, din etapa viitoare. Antrenorul a declarat că meciul cu trupa lui Dorinel Munteanu va fi unul „de foc”, şi astfel jucătorii trebuie să se pregătească bine.

Pe de altă parte, tehnicianul trupei din Ştefan cel Mare a oferit declaraţii şi despre derby-ul cu CSA Steaua, care se va desfăşura peste două runde. Burcă susţine că Dinamo are o rivalitate istorică cu „militarii” lui Daniel Opriţa.

Reclamă

„A fost clar că am fost echipa mai bună, s-a văzut pe teren. În play-off, toate meciurile sunt tari, sunt echipe care au demonstrat că sunt cele mai bune. Toate meciurile sunt foarte tari, întâlnim echipe foarte bine organizate. Noi suntem tineri care încercăm să ne realizăm.

Nu pot să spun că este un meci crucial cu Oțelul, dar, da, este o echipă care ne-a bătut în prima parte a campionatului, care are un antrenor important, care a transferat jucători cu experiență. Trebuie să ne recuperăm repede și să ajungem la turație maximă la meciul cu Galațiul.

N-aș vrea să ne gândim la meciul cu Steaua, o luăm meci cu meci. Noi încercăm să avem aceeași atitudine indiferent de adversar, dar, da, cu CSA Steaua e o rivalitate istorică”, a declarat Ovidiu Burcă, conform digisport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Câte bilete au primit fanii lui Dinamo, la derby-ul cu CSA Steaua

Dinamo și CSA Steaua se vor duela într-un meci din etapa a 4-a a play-off-ului din Liga a 2-a. Partida va stârni un interes uriaș din partea fanilor ambelor echipe.

Suporterii lui Dinamo au anunțat deja faptul că au primit 5000 de bilete pentru duelul care se va desfășura în Ghencea, pe 17 aprilie, de la ora 18:00.

„Avem 5000 de bilete pentru meciul din Ghencea, iar acesta se va juca la ora 18:00, luni, 17 aprilie. Un bilet costă 15 lei.

Nu există deplasare care să ne trezească amintiri mai plăcute decât cele de pe Ghencea. Indiferent de scor, meciurile jucate pe Ghencea începeau mereu cu cel puțin 2 săptămâni înainte de fluierul de start. Ne imaginam deja mii de câini în corteo, luând cu asalt cartierul Militari până spre cel mai ostil teritoriu din tot Bucureștiul față de «câini».

În a doua zi de Paște, ne vom strânge toți ca într-o mare familie și vom merge din nou la ei pentru a le aduce aminte că suntem în continuare aici, doar că pe banii noștri și pe eforturile proprii. Ne vom aminti de acel Paște din 2007 când le-am provocat o suferință de nedescris, când lumea se pregătea să ia Lumina, iar noi le-o stingeam.

De data asta, ei vor avea lumina aprinsă, dar a noastră va fi mai puternică pentru că a noastră vine din eforturile pe care le-am depus din suflet și nu le-a făcut vreun minister pentru noi. Așadar, câinilor, în a doua zi de Paște va fi despre o deplasare istorică”, se arată în comunicatul emis de PCH, pe pagina oficială de Facebook.

Reclamă
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:05 Sporting – Portimonense LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00)! Boavista – Gil Vicente se joacă de la 17:30. Spectacol în Liga Portugal 11:03 „Instanța spune că e primul titlu al FCSB-ului!” Ce a spus Adi Popa despre șansele ca echipa lui Gigi Becali să revină în Ghencea 10:38 Leeds – Southampton LIVE VIDEO în AntenaPLAY (14:30). „Păunii”, la ultima șansă pentru promovarea directă în Premier League 10:33 U Cluj – Dinamo, 20:00, LIVE TEXT. „Câinii”, obligați să câștige pentru a mai spera la salvarea de la retrogradare 10:06 „Aștept să îmi termin contractul” Daniel Oprița vrea să plece de la CSA Steaua! Cu ce echipe negociază 9:56 FotoGabi Tamaș și-a dezvăluit „rețeta pentru mahmureală”. Tactica prin care reușea să se pună rapid pe picioare 9:44 „Ce interes după acest meci?” Mihai Popescu, mesaj despre transferul la FCSB după 1-4 cu Sepsi! S-a prăbușit și a răspuns sincer 9:25 Anghel Iordănescu împlinește 74 de ani. Mesaj plin de emoție primit de la Edi Iordănescu: „Tată și cel mai bun prieten!” 9:17 „Nu mai vorbiți că sunt dinamovist” Mircea Rednic a răbufnit după a primit o întrebare legată de Dinamo! 8:53 Reacția presei din Ungaria după scandalul xenofob de la Farul – Sepsi 1-4! Ce s-a scris despre scandări Vezi toate știrile
Citește și