Închide meniul

Ovidiu Burcă vrea să promoveze cu Dinamo, după ce a reușit să califice echipa în play-off: „Am convingerea asta!”

Viviana Moraru Publicat: 31 martie 2023, 9:58

Reclamă
Ovidiu Burcă vrea să promoveze cu Dinamo, după ce a reușit să califice echipa în play-off: Am convingerea asta!”

Ovidiu Burcă, mesaj clar înainte de Dinamo - Poli Iaşi

Ovidiu Burcă, în timpul unei conferințe

Ovidiu Burcă vrea să promoveze cu Dinamo. Tehnicianul „câinilor” a declarat că, pentru el, calificarea în play-off a fost un lucru extrem de greu de realizat, însă odată îndeplinit, se gândește la următorul obiectiv, și anume acela de a promova. De asemenea, Burcă a mărturisit că nu s-a gândit să plece de la echipă, nici dacă nu ar fi prins play-off-ul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dinamo a debutat cu un egal în play-off-ul Ligii a 2-a, cu Buzău, scor 1-1. „Câinii” se vor duela cu Unirea Dej, în următoarea etapă.

Ovidiu Burcă vrea să promoveze cu Dinamo

Ovidiu Burcă susține că s-a simțit împlinit atunci când a obținut calificarea în play-off cu Dinamo, după meciul cu Poli Timișoara. Tehnicianul roș-albilor a declarat că lucrurile la echipă s-au așezat, spre deosebire de începutul sezonului, motiv pentru care are încredere că trupa din Ștefan cel Mare va reveni pe prima scenă a fotbalului românesc.

„Niciodată nu m-am gândit să plec de la Dinamo și întotdeauna am fost foarte liniștit. Deși se terminase meciul cu Poli Timișoara, aveam o liniște și nu știam de ce! Dacă luăm în calcul absolut tot, cel mai greu lucru de realizat a fost să intrăm în play-off.

A fost un sentiment de împlinire! Știam că este un obiectiv esențial pentru viitorul nostru. Nimic nu este întâmplător și am foarte multe semne care mă conduc la ideea că vom promova anul acesta. Eu am convingerea asta și încerc să le-o transmit și băieților mei.

Reclamă
Reclamă 4

Deși lucrurile nu mergeau la început așa cum ne doream, aveam liniștea că putem realiza această promovare. Lucrurile sunt puțin mai așezate, chiar dacă am luat doar un punct cu Buzău. În play-off, orice punct este câștigat”, a declarat Ovidiu Burcă, pentru prosport.ro.

Câte bilete au primit fanii lui Dinamo, la derby-ul cu CSA Steaua

Dinamo și CSA Steaua se vor duela într-un meci din etapa a 4-a a play-off-ului din Liga a 2-a. Partida va stârni un interes uriaș din partea fanilor ambelor echipe.

Suporterii lui Dinamo au anunțat deja faptul că au primit 5000 de bilete pentru duelul care se va desfășura în Ghencea, pe 17 aprilie, de la ora 18:00.

Reclamă

„Avem 5000 de bilete pentru meciul din Ghencea, iar acesta se va juca la ora 18:00, luni, 17 aprilie. Un bilet costă 15 lei.

Nu există deplasare care să ne trezească amintiri mai plăcute decât cele de pe Ghencea. Indiferent de scor, meciurile jucate pe Ghencea începeau mereu cu cel puțin 2 săptămâni înainte de fluierul de start. Ne imaginam deja mii de câini în corteo, luând cu asalt cartierul Militari până spre cel mai ostil teritoriu din tot Bucureștiul față de «câini».

În a doua zi de Paște, ne vom strânge toți ca într-o mare familie și vom merge din nou la ei pentru a le aduce aminte că suntem în continuare aici, doar că pe banii noștri și pe eforturile proprii. Ne vom aminti de acel Paște din 2007 când le-am provocat o suferință de nedescris, când lumea se pregătea să ia Lumina, iar noi le-o stingeam.

De data asta, ei vor avea lumina aprinsă, dar a noastră va fi mai puternică pentru că a noastră vine din eforturile pe care le-am depus din suflet și nu le-a făcut vreun minister pentru noi. Așadar, câinilor, în a doua zi de Paște va fi despre o deplasare istorică”, se arată în comunicatul emis de PCH, pe pagina oficială de Facebook.

Ajunge FCSB în grupele UEFA Champions League?

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
23:59 2 iul.

„Ofertă de 5 milioane de euro!” Ilie Dumitrescu a pronunţat numele a trei antrenori care l-ar putea înlocui pe Edi Iordănescu

23:54 2 iul.

Programul sferturilor de la EURO 2024! Spania – Germania şi Portugalia – Franţa, duelurile de foc pentru semifinale

23:29 2 iul.

Gary Linker a comentat „controversa majoră” din România – Olanda 0-3. A primit imediat replica

23:00 2 iul.

Austria – Turcia 1-2. Turcii s-au calificat în sferturile de finală la EURO 2024, acolo unde vor juca cu Olanda

22:59 2 iul.

Ronald Koeman a dezvăluit slăbiciunile tricolorilor, după România – Olanda 0-3: „I-am analizat bine. Au avut mari probleme acolo”

22:40 2 iul.

Aroganţa incredibilă a lui Cody Gakpo, după România – Olanda 0-3: „Nu am simţit nicio secundă asta!”

1 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 2 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Austriei! Marea cursă va fi duminică, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (15:45) 3 FotoIanis Hagi şi soţia lui și-au dat frâu liber emoțiilor după calificarea României! Elena Tănase, copleşită! Imagine superbă 4 Slovacia – România 1-1. FABULOS! Naţionala lui Edi Iordănescu a scris ISTORIE şi s-a calificat în optimi la EURO 2024 5 VIDEOGeorge Russell a câştigat Marele Premiu de Formula 1 al Austriei! Verstappen, penalizat cu 10 secunde după ce s-a atins cu Norris 6 FotoValentin Mihăilă a semnat chiar din cantonamentul României! Contract pe trei sezoane şi un salariu uriaş
Citește și