Închide meniul

Ovidiu Burcă, mesaj clar pentru CSA Steaua: „Echipele care nu au dreptul să promoveze, nu au ce să caute în play-off!”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 1 aprilie 2023, 19:00

Ovidiu Burcă, mesaj clar pentru CSA Steaua: „Echipele care nu au dreptul să promoveze, nu au ce să caute în play-off!

Ovidiu Burcă, dezvăluiri din vestiarul lui Dinamo

Ovidiu Burcă, în timpul unui meci pe banca lui Dinamo/ Hepta

Ovidiu Burcă a avut un mesaj clar pentru cei de la CSA Steaua. Antrenorul de la Dinamo susţine că echipele care nu au dreptul să promoveze în Liga 1, nu ar trebui să fie în play-off-ul Ligii a 2-a. Tehnicianul „câinilor” susţine că jucătorii roş-albaştrii sunt motivaţi cu adevărat doar atunci când joacă împotriva lui Dinamo.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dinamo se luptă pentru promovarea în Liga 1, după ce s-a calificat in extremis în play-off. „Câinii” vor întâlni Unirea Dej, duminică, de la ora 16:00. Meciul va fi în format live text, pe AS.ro.

Ovidiu Burcă, mesaj clar pentru CSA Steaua

Ovidiu Burcă susţine că a vizionat meciul dintre CSA Steaua şi Oţelul, meci pe care „militarii” l-au pierdut cu scorul de 3-0. Antrenorul lui Dinamo este de părere că roş-albaştrii nu au motivaţie, din cauza faptului că nu pot promova în Liga 1, şi de aceea unele meciuri le pierd atât de clar.

De asemenea, Burcă a mai declarat că CSA Steaua nu ar fi trebuit lăsată să joace în play-off, deoarece nu are drept de promovare. Tehnicianul este convins trupa lui Daniel Opriţa va juca la capacitate mximă doar meciul cu Dinamo, de peste două etape.

„Cred că pot să le povestesc şi eu cam cum arată o săptămână înaintea meciului cu Steaua, dar până atunci mai avem două meciuri şi n-aş vrea să vorbesc foarte mult legat de meciul cu Steaua. Am văzut (n.r. – meciul Oţelul – Steaua 3-2). Eu am spus-o din prima clipă, e un dezechilibru, pentru că atunci când n-ai o motivaţie şi joci un play-off doar de dragul de a juca, îl joci de o anumită manieră, iar când vei întâlni Dinamo o s-o faci într-o cu totul altă manieră.

Reclamă

De asta am spus că e cumva disproporţionat şi echipele care nu au dreptul să promoveze n-ar avea ce să caute în play-off. Dar asta este situaţia. Sunt supăraţi, dar e foarte greu să motivezi o echipă care are ca obiectiv să joace un joc fără o finalitate, fără perspectiva de a putea să promovezi. Îi înţeleg frustrarea, dar e o realitate cu care se confruntă”, a declarat Ovidiu Burcă, la plecarea către Dej.

Ovidiu Burcă vrea să promoveze cu Dinamo, după ce a reușit să califice echipa în play-off

Ovidiu Burcă vrea să promoveze cu Dinamo. Tehnicianul „câinilor” a declarat că, pentru el, calificarea în play-off a fost un lucru extrem de greu de realizat, însă odată îndeplinit, se gândește la următorul obiectiv, și anume acela de a promova. De asemenea, Burcă a mărturisit că nu s-a gândit să plece de la echipă, nici dacă nu ar fi prins play-off-ul.

„Niciodată nu m-am gândit să plec de la Dinamo și întotdeauna am fost foarte liniștit. Deși se terminase meciul cu Poli Timișoara, aveam o liniște și nu știam de ce! Dacă luăm în calcul absolut tot, cel mai greu lucru de realizat a fost să intrăm în play-off.

Reclamă 4 / 0/3

A fost un sentiment de împlinire! Știam că este un obiectiv esențial pentru viitorul nostru. Nimic nu este întâmplător și am foarte multe semne care mă conduc la ideea că vom promova anul acesta. Eu am convingerea asta și încerc să le-o transmit și băieților mei.

Deși lucrurile nu mergeau la început așa cum ne doream, aveam liniștea că putem realiza această promovare. Lucrurile sunt puțin mai așezate, chiar dacă am luat doar un punct cu Buzău. În play-off, orice punct este câștigat”, a declarat Ovidiu Burcă, pentru prosport.ro.

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
22:40 LIVE TEXTSepsi – FCSB 1-2. David Miculescu a dat lovitura! Florinel Coman, schimbat după ce a deschis scorul 22:40 Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească 22:35 VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter 22:30 VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu 22:26 Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024 22:14 FotoGest fabulos făcut de Florinel Coman, după ce a marcat în Sepsi – FCSB! Cum a „sărbătorit” alături de Vlad Chiricheş 22:01 Jaqueline Cristian, revenire de senzaţie la Madrid! Românca s-a calificat în turul 2 după un meci incredibil 21:47 Gică Hagi a auzit cât vrea să plătească Gigi Becali pentru Louis Munteanu şi a făcut anunţul momentului: „La suma aia…” 21:39 „Gică Hagi e profesor universitar!” Ilie Dumitrescu, laude la scenă deschisă pentru „Rege”, după Farul – Rapid 3-1 21:25 Unirea Slobozia a promovat în Liga 1 pentru prima oară în istorie! Echipa lui Adrian Mihalcea, succes pe terenul lui CS Mioveni Vezi toate știrile
Citește și