Închide meniul

Ovidiu Herea, OUT de la Metaloglobus dintr-un motiv incredibil: „Antrenorul nu se poate impune în vestiar din cauza mea!”

Cosmin Cioboată Publicat: 20 septembrie 2022, 17:03

Ovidiu Herea, OUT de la Metaloglobus dintr-un motiv incredibil: „Antrenorul nu se poate impune în vestiar din cauza mea!

Ovidiu Herea a plecat de la Metaloglobus

Ovidiu Herea, în timpul unui meci / Hepta

  • Ovidiu Herea, OUT de la Metaloglobus dintr-un motiv incredibil
  • Finlanda – România e vineri pe Antena 1 şi AntenaPLAY, de la 21:45

Ovidiu Herea este OUT de la Metaloglobus dintr-un motiv incredibil! Fostul atacant al Rapidului, ajuns la 37 de ani, a fost îndepărtat de la echipa din Liga a 2-a din cauză că noul antrenor, Eusebiu Tudor, nu se poate impune în vestiar din cauza mea.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Alături de Ovidiu, și fratele său, Claudiu, a plecat de la Metaloglobus.

Ovidiu Herea, OUT de la Metaloglobus dintr-un motiv incredibil!

Fostul vârf din Giulești a dezvăluit că, în urma unei discuții cu conducerea, s-a ajuns la concluzia că mai bine pleacă de la club pentru a evita o polemică uriașă.

Reclamă

De-a lungul carierei, Eusebiu Tudor a mai pregătit formații precum Sportul Studențesc, Chindia și Petrolul. Ultima oară, antrenorul de 48 de ani a fost pe banca celor de la Shoalah, din Arabia Saudită.

Tudor îl va succede la cârma lui Metaloglobus pe Eugen Trică, cel care a antrenat echipa în primele 6 etape din Liga a 2-a. La ora actuală, Metaloglobus se află pe ultimul loc în liga secundă, cu un singur punct și fără victorie.

Reclamă

„Am avut o discuție ieri cu cei din conducere. Am înțeles că antrenorul care vine nu poate să se impună în vestiar și că ar fi o problemă pentru el. Și am decis că plec eu. Automat și frate-miu. A zis că nu stă.

Herea, complet dezamăgit de situația de la Metaloglobus: „Personalitatea mea începuse să deranjeze!”

Poate scoate antrenorul echipa din situația asta. Personalitatea mea începuse să deranjeze puțin și cred că asta a fost. Până la urmă e strategia și alegerea lor și eu nu m-am opus. Să dea Dumnzeu să facă puncte că a plecat Ovidiu Herea de la Metaloglobus.

Eu cred că am avut un rol important în rezultatele de la echipă, plus în aducerea jucătorilor. Din păcate anul ăsta nu știu ce s-a întâmplat, dar așa e în fotbal. Fiecare club are strategia lui și nu am nicio problemă. Am reziliat pe cale amiabilă, ne-am strâns mâinile și la revedere. Eu nu am fost în niciun loc unde nu am fost dorit. Mi s-a spus că vine un antrenor care nu se poate impune în vestiar atâta timp cât sunt eu acolo. Să se impună și să facă treabă! Eu nu am nicio treabă!

Reclamă 4 / 0/3

Mie îmi pare rău că nu a rămas Eugen Trică la echipă. Am avut o relație foarte bună și i-am și spus că îmi pare rău că nu au fost rezultate. Cred că a fost conjunctura de așa manieră să nu avem rezultate. Eu cred că echipa are calitate și se poate să își revină”, a spus Ovidiu Herea, pentru Fanatik.

Ovidiu Herea a jucat la Metaloglobus în ultimii 4 ani, reușind să înscrie 45 de goluri.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18:00 Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui” 17:42 Dani Alves şi Robinho, desfiinţaţi de un fost coechipier: „Dacă îi făceau asta fiicei mele, nu mai eram la interviu acum” 16:59 Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit 16:57 Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei 16:43 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 28 martie 16:39 Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi 16:22 „Merită Ianis Hagi să fie la EURO?” Răspunsul pe care l-a dat Anghel Iordănescu 15:42 Stadionul pe care va juca Dinamo, după sancțiunea primită! Anunț de ultim moment: „Îi ajutăm cu orice!” 14:56 Dan Şucu, mesaj pentru fanii Rapidului, după ce ultraşii au ajuns în arest: „Au început campaniile de dezinformare” 14:24 Cristiano Bergodi, reacție fermă înainte de Universitatea Craiova – Rapid: „Ne-a prăbușit!” Ce a spus despre Dan Șucu Vezi toate știrile
Pe același subiect
Cristi Săpunaru, rezervă în Universitatea Craiova - Rapid
Liga 1 • 25 feb., 13:05
„Toată lumea era în extaz acum o săptămână”. Cristi Săpunaru, apărat după valul de critici: „E exagerat”
Anunţul făcut după transferul lui Horaţiu Moldovan la Atletico Madrid
Liga 1 • 21 ian., 9:41
Anunţul făcut după transferul lui Horaţiu Moldovan la Atletico Madrid: „Salariul este foarte mic”
Ahmed Bani, cu gândul la derby-ul cu Rapid, după ce a calificat-o pe Dinamo în grupele Cupei României
Liga 1 • 30 aug., 9:43
Ahmed Bani, cu gândul la derby-ul cu Rapid, după ce a calificat-o pe Dinamo în grupele Cupei României: „Şansele sunt 50-50!”
Ovidiu Burcă s-a prăbuşit emoţional şi a pus tunurile pe jucători după Universitatea Craiova - Dinamo 1-0.
Cupa României • 29 aug., 22:47
Ovidiu Burcă, după ce Dinamo a învins-o chinuit pe Metaloglobus: „Ai doar de pierdut în astfel de meciuri”
Play-off Cupa României | Metaloglobus - Dinamo 1-2
Cupa României • 29 aug., 20:55
Play-off Cupa României | Metaloglobus – Dinamo 1-2. „Câinii” au obţinut calificarea după ce au fost conduşi! „Dublă” Ahmed Bani