Închide meniul

Fostul rapidist Ovidiu Herea, replică pentru ultrașii CSA Steaua: „Înjurăturile lor m-au motivat!”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 9 august 2022, 22:30

Fostul rapidist Ovidiu Herea, replică pentru ultrașii CSA Steaua: „Înjurăturile lor m-au motivat!

Ovidiu Herea joacă la Metaloglobus

Ovidiu Herea, într-un meci pentru Metaloglobus / Hepta

Ovidiu Herea le-a răspuns fanilor CSA Steaua, care l-au înjurat în timpul remizei cu Metaloglobus, din prima etapă a noului sezon din Liga 2.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fanii de la CSA Steaua nu au uitat rivalitatea cu Ovidiu Herea, cel care a rupt plasele la Rapid. Herea a înscris în Ghencea și din postura de jucător al lui Metaloglobus.

Ovidiu Herea, replică pentru ultrașii CSA Steaua

Chiar dacă a avut parte de o atmosferă ostilă în Ghencea, Ovidiu Herea vrea ca CSA Steaua să primească dreptul de promovare în Liga 1.

„Am înțeles rivalitate. De asta e frumos fotbalul. Și noi tragem pentru play-off. Avem o echipă bună. E altceva când joci pe un stadion frumos, înjurăturile lor m-au făcut să mă motivez mai mult. E greu să te motivezi când știi că nu ai obiectiv. Sper ca și CSA să ajungă în Liga 1. Locul lor este tot în Liga 1”, a spus Ovidiu Herea, conform digisport.ro.

CSA Steaua şi Metaloglobus Bucureşti au încheiat la egalitate marţi seara, scor 1-1, în ultimul meci al primei etape din Liga 2.

Reclamă

CSA Steaua a deschis scorul în minutul 45+2, prin Bodişteanu, iar Metaloglobus a egalat în minutul 50, când a înscris Herea.

Un fan a sărit în teren pentru a se duce la fostul rapidist Ovidiu Herea

Finalul dintre CSA Steaua şi Metaloglobus a fost unul cu scandal. Un ultras al CSA Steaua a sărit în teren pentru a ajunge la Ovidiu Herea, un rival tradiţional al formaţiei din Ghencea.

Din fericire, fanul a fost oprit la timp de stewarzi, iar spiritele s-au calmat. Ovidiu Herea a jucat la Rapid între 2007 şi 2013, iar fanii Stelei nu au uitat acest lucru. Herea a fost cel care a egalat pentru Metaloglobus.

Reclamă 4 / 0/3

Ultraşii stelişti au avut propriul război şi cu cei din conducerea clubului. Fanii sunt supăraţi pe conducere pentru faptul că echipa încă nu are obţinut dreptul de promovare în Liga 1. Ultraşii CSA Steaua s-au săturat să vadă echipa favorită „blocată” în Liga 2. Ultraşii au făcut un gest extrem şi s-au mutat la Tribuna oficială pentru a protesta împotriva conducerii.

Ultraşii au afişat mai multe bannere cu mesaje dure la adresa conducerii. Au cerut demisia atât comandantului clubului, cât şi a ministrului Vasile Dîncu.

Rezultatele primei etape din Liga 2

Progresul Spartac Bucureşti – Dinamo Bucureşti 0-1;
Unirea Slobozia – Minaur Baia Mare 3-0;
CSC Şelimbăr – FC Braşov 1-0;
Viitorul Pandurii Tg Jiu – CSC Dumbrăviţa 0-1;
Unirea Dej – Csikszereda Miercurea Ciuc 2-1;
Concordia Chiajna – CSM Slatina 0-3;
Gloria Buzău – Ripensia Timişoara 1-0;
Oţelul Galaţi – Poli Iaşi 0-0;
Poli Timişoara – Unirea Constanţa 1-0;
CSA Steaua Bucureşti – Metaloglobus Bucureşti 1-1

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:50 VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League 23:28 „E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic! 23:20 UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!” 23:12 „Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare! 23:01 Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!” 23:00 „Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare! 22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! Vezi toate știrile
Citește și