Închide meniul

Planul pus la cale de gloriile Stelei pentru obţinerea dreptului de promovare în Liga 1: „E păcat să ni se pună piedici”

Reclamă

Alex Masgras Publicat: 11 ianuarie 2024, 18:27

Planul pus la cale de gloriile Stelei pentru obţinerea dreptului de promovare în Liga 1: „E păcat să ni se pună piedici

Adrian Bumbescu a dezvăluit planul pus la cale de gloriile Stelei

Adrian Bumbescu, Victor Piţurcă şi Tudorel Stoica, alături de Cupa Campionilor Europeni câştigată în 1986 / Hepta

Adrian Bumbescu a dezvăluit planul pus la cale de gloriile Stelei pentru obţinerea dreptului de promovare în Liga 1. Formaţia din Ghencea nu are nici în acest sezon dreptul de a promova în primul eşalon al fotbalului românesc din cauza formei de ogranizare a clubului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În acest moment, Adrian Bumbescu este consilierul lui Daniel Opriţa în cadrul primei echipe de la CSA Steaua. Acesta a anunţat că a fost pus la punct un plan prin care se încearcă obţinerea dreptului de promovare.

Planul pus la cale de gloriile Stelei pentru obţinerea dreptului de promovare în Liga 1

Bumbescu a dezvăluit că se încearcă înfiinţarea unei comisii a gloriilor care să meargă la Guvern pentru a cere ca formaţia din Ghencea să poată promova în Liga 1:

„Eu sunt în continuare la CSA Steaua, sunt consilierul lui Oprița. Încercăm să intrăm în play-off, vom aduce și doi-trei jucători și vor mai pleca doi-trei.

Sperăm să facem o comisie a gloriilor, să mergem la conducerea mare a Guvernului și să cerem promovarea echipei. Este păcat să avem stadionul, echipa, brandul și să ni se pună asemenea piedici”, a declarat Adrian Bumbescu, potrivit digisport.ro.

Reclamă

Daniel Oprița a anunțat că CSA Steaua va lupta pentru primele două locuri în Liga 1

Daniel Oprița a anunțat obiectivul de la CSA Steaua, după ce jucătorii din lotul „militarilor” au revenit la echipă. Tehnicianul formației din Ghencea a vorbit și despre campania de achiziții din această iarnă și a anunțat faptul că 3 noi jucători se vor alătura formației roș-albastre.

Antrenorul echipei din Ghencea a dezvăluit faptul că formația țintește primele două locuri din clasament, la finalul sezonului, chiar dacă nu poate promova în Liga 1.

Înainte de prima etapă din Liga a 2-a, din 2024, „militarii” se află pe locul al 7-lea în clasament, cu 22 de puncte, la 1 punct de poziția a 6-a, care duce în play-off.

Reclamă 4 / 0/3

„Nu știu dacă suntem primii care ne-am reunit. Dar am stat și m-am gândit că locul pe care suntem nu ne avantajează și că trebuie să începem repede pregătirea, să muncim. Suntem la mâna noastră și suntem obligați să câștigăm meciurile rămase.

Asta e, asta e meseria noastră, au avut destulă vacanță. Poate s-au supărat, poate i-am încurcat puțin, dar văd că s-au prezentat. Dacă o să câștigăm cele patru meciuri, suntem în play-off. Asta ne dorim.

Nu mă gândeam că vom avea probleme să prindem play-off-ul. Eu mă gândeam la locul 1, la locul 2. Și sezonul trecut a fost la fel și am reușit. Până la vară, asta e provocarea mea. Să prind play-off-ul și apoi să mă lupt pentru primele două locuri. O promovare, cum ar fi, pe hârtie”, a spus Daniel Oprița.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:48 Foto„Prințișorul Craiovei”, mărturisiri teribile despre adevărata dramă din familia lui: „Am trăit cu 50 de euro pe săptămână!” 8:41 „E lipsa de respect!” Întrebarea care l-a scos din minţi pe Gică Hagi, după ce FCSB a devenit campioana României 8:32 Mihai Stoica a dezvăluit cine i-a spart arcada la petrecerea de titlu a FCSB-ului! Răspuns savuros: „A scăpat şi fără galben” 8:22 „Am făcut ofertă!” Gigi Becali, asalt total pentru un jucător al lui Gică Hagi. Răspunsul primit imediat de la Gică Popescu 0:05 Gică Hagi, discurs uriaş după ce FCSB a câştigat campionatul: „Trebuie să vorbim mai puţin şi să-i felicităm!” 27
apr.
23:33
VideoJucătorii de la FCSB au întrerupt conferința lui Charalambous și au declanșat nebunia: „Campionii, campionii!”
27
apr.
23:18
„Sunt antrenor de marcă!” Gigi Becali, reacţie savuroasă după triumful FCSB-ului: „Mă întorc la muls oile acum!”
27
apr.
23:16
Florinel Coman, după titlul cucerit de FCSB după 9 ani: „Golul lui Băluţă a fost cel mai emoţionant”
27
apr.
23:14
Octavian Popescu l-a imitat pe „Dodel” Tănase după ce FCSB a câștigat titlul: „Bravo vouă, bă!”
27
apr.
23:00
Gigi Becali, propunere în direct pentru Florinel Coman, după ce FCSB a devenit campioană: „Trebuie să discut cu el!”
Vezi toate știrile
Citește și