Închide meniul
NEWS ALERT

Poli Iași a promovat în Liga 1! Moldovenii se întorc pe prima scenă după o pauză de două sezoane. A rămas un singur loc direct promovabil

Sebastian Cristian Publicat: 2 mai 2023, 19:26

Reclamă
Poli Iași a promovat în Liga 1! Moldovenii se întorc pe prima scenă după o pauză de două sezoane. A rămas un singur loc direct promovabil

Poli Iași a promovat în Liga 1

Foto: Captură Digi Sport

Poli Iași a promovat în Liga 1! Moldovenii se întorc pe prima scenă după o pauză de două sezoane. A rămas un singur loc direct promovabil, ținând cont de faptul că cei de la CSA Steaua nu au deocamdată drept de promovare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Poli Iași a învins-o pe Oțelul Galați, scor 2-0, și și-a asigurat matematic revenirea pe prima scenă a fotbalului românesc. Echipa din Moldova retrogradase în liga secundă la finalul sezonului 2020/2021.

Poli Iași a promovat în Liga 1! Moldovenii se întorc pe prima scenă după o pauză de două sezoane. A rămas un singur loc direct promovabil

Poli Iași a jucat excelent împotriva celor de la Oțelul și au câștigat fără prea mari probleme derby-ul Moldovei. Alin Roman, în minutul 45+1, și Harrison, în minutul 58, au decis soarta meciului și au trimis-o pe echipa antrenată de Leo Grozavu în Liga 1.

Celălalt loc direct promovabil va fi disputat între Oțelul Galați, Dinamo și Gloria Buzău, ținând cont de situația celor de la CSA Steaua. Oțelul are prima șansă momentan, având 6 puncte în plus față de Dinamo, și 7 față de Gloria Buzău.

Foto: Captură flashscore

Andrei Nicolescu a criticat arbitrajul după Gloria Buzău – Dinamo 2-2: „Am un semnal de alarmă de tras”

Andrei Nicolescu a criticat arbitrajul după Gloria Buzău – Dinamo 2-2. Preşedintele „câinilor roşii” a făcut apel ca Dinamo să fie arbitrată corect.

Reclamă

Preşedintele lui Dinamo a acuzat că un jucător al lui Gloria Buzău trebuia eliminat.

„Am și eu un semnal de alarmă de tras. Am tot tăcut, am zis că sunt greșeli umane. Mă refer la faza penalty-ului. Dai penalty, dai al doilea galben. Etapă de etapă ni se întâmplă lucruri. Vă rog frumos, aveți personalitate. Aveți prezentă de spirit. Dați ce e al lui Dinamo.

Există tendința ca pentru echipele mediatizate arbitrul să dea mai puțin. Cu Steaua și Iași au fost mici chestii. Azi am scăpat de blestem, am reușit să plecăm neînvinși din deplasare. Ne dormim să luptăm pentru fiecare punct. Se cunoaște că Dani Iglesias lipsește.

Reclamă 4 / 0/3

Există multe probleme la această echipă. Nu e totul roz peste noapte. Această echipă a luptat cu niște lipsuri care păreau insurmontabile. A fost o fază simplă, 11 metri și galben, apoi altfel se duce jocul. Noi ne vom lupta în toate mecurile, asta e. Rugăminte mare: dați-ne ce e al nostru!”, a declarat Andrei Nicolescu după Gloria Buzău – Dinamo 2-2, potrivit digisport.ro.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:13 EXCLUSIVVictor Piţurcă nu concepe ca Gigi Becali să preia stadionul Steaua: „Să-şi vadă de echipa lui”! Replică dură pentru milionar 21:00 Bayern Munchen – Real Madrid LIVE TEXT (22:00). Duel stelar în semifinalele Ligii Campionilor. Echipele de start 20:24 Rapid – FCSB s-ar putea juca fără spectatori! Fanii „alb-vişinii” au aruncat cu torţe şi cu oltenii! Ce scrie în regulament 20:03 Thibaut Courtois, OUT de la EURO 2024! Decizia finală luată cu 54 de zile înainte de Belgia – România 19:37 „Îi schimbaţi pe Daniel Niculae şi Bogdan Lobonţ?” Victor Angelescu, anunţ despre ceea ce urmează la Rapid: „Nu mă aşteptam!” 19:36 Walter Zenga a fost demis după 4 luni! Bilanţ catastrofal al fostului antrenor al FCSB-ului la ultima echipă! 19:10 EXCLUSIVPetrolul a primit interdicţie la transferuri! A treia echipă din play-out sancţionată de FIFA în această lună 18:53 Motivul pentru care Mihai Rotaru nu l-a felicitat pe Gigi Becali pentru câştigarea titlului! Patronul oltenilor a spus totul! 18:36 Vestea momentului despre Dennis Man! Răsturnare de situaţie anunţată de antrenorul Parmei 18:15 Daniel Pancu, fotografie de colecţie cu Gică Hagi: „În vizită de lucru la Rege” Vezi toate știrile
Citește și