Închide meniul

Poli Iași – Dinamo 1-0. Fostul rapidist Hlistei a marcat singurul gol al partidei cu o execuţie fabuloasă din foarfecă, în stilul lui Richarlison

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 26 noiembrie 2022, 16:02 / Actualizat: 26 noiembrie 2022, 18:06

Poli Iași – Dinamo 1-0. Fostul rapidist Hlistei a marcat singurul gol al partidei cu o execuţie fabuloasă din foarfecă, în stilul lui Richarlison

Hlistei a reuşit un gol fabulos

Captură Orangesport

Poli Iași – Dinamo 1-0. Echipa lui Ovidiu Burcă a pierdut derby-ul din Copou şi mai păstrează şanse teoretice de a mai prinde playoff-ul de promovare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cătălin Hlistei a marcat singurul gol al partidei, cu o execuţie fabuloasă din foarfecă. Golul a adus aminte de execuţia reuşit de Richarlison cu Serbia.

Poli Iași – Dinamo 1-0

Min. 90+5: FINAL DE MECI! Dinamo pierde derby-ul de la Iaşi şi mai păstrează şanse teoretice de a mai prinde playoff-ul.

Min. 48: GOOOL Poli Iaşi! Cătălin Hlistei a marcat din foarfecă. Execuţia aduce aminte de reuşita fabuloasă a lui Richarlison cu Serbia.

Min 1: A început meciul.

Reclamă

Dinamo traversează o formă bună în liga secundă, fiind fără înfrângere de șapte runde. „Câinii” au învins-o clar, în ultima etapă, pe Dumbrăvița. Roș-albii s-au impus cu scorul de 4-1, golurile victoriei categorice fiind reușite de Iulian Roșu, Vasile Buhăescu, iar Ionuț Borcea a reușit o „dublă”.

De cealaltă parte, Poli Iași a remizat în ultima rundă din eșalonul secund. Trupa lui Leo Grozavu a terminat cu scorul de 0-0 duelul cu trupa lui Dan Alexa, FC Brașov.

Ultimul duel direct dintre Dinamo și Iași a avut loc în Liga 1. În mai 2021, „câinii” se impuneau cu 2-1, într-un meci care s-a disputat în Copou.

Reclamă 4 / 0/3

Echipele probabile:

Poli Iași: Jankov – Martac, V. Lică, Fl. Plămadă, Ștefanovici – Vașvari, Marchioni – A. Roman, Ant. Dumitru, Harrison – Hlistei
Antrenor: Leo Grozavu

Dinamo: Oncescu – G. Moura, Bena, Giafer, Amzăr – Iglesias, Gorka, I. Roșu – Ghezali, Buhăescu, Bani
Antrenor: Ovidiu Burcă

Condiţia pusă de Ionuţ Negoiţă pentru a investi, din nou, la Dinamo

Ionuț Negoiță a pus o condiție pentru a investi, din nou, la Dinamo. Fostul acționar al „câinilor” a spus că ar vrea doar ca sponsor să se implice la echipă. Totodată, Negoiţă vrea să dea bani la Dinamo doar dacă se va construi noul stadion. Nu va fi însă numărul 1 de la echipă pentru că nu mai vrea să fie înjurat.

În linia întâi, nu. Dacă s-ar face stadionul, m-aș implica într-un fel sau altul, dar nu cel responsabil și să fiu înjurat de toată lumea. Adică doar să fiu sponsor, să ajut, atât. Cu condiția construcției noului stadion. Dinamo nu are nicio șansă altfel. Nici suporterii nu vor mai fi dispuși să se implice dacă în 3-4 ani nu demarează construcția. Pe mine m-a costat 7-8 milioane să-l aduc la zi. Eu zic că ar trebui pentru început să implice 3-4 milioane de euro pe an, să-l ridice„, a spus Ionuţ Negoiţă pentru gsp.ro.

Ionuţ Negoiţă a promis că Dinamo va fi singura echipă din România la care va investi şi că se bucură atunci când pierde FCSB.

„Din țară unele echipe îmi sunt antipatice. Nu mă bucur de răul FCSB, mă bucur când câștigă alte echipe în meciurile cu FCSB„, a mai spus Negoiţă.

Reclamă
Recomandări
  • Poli Iași – Dinamo LIVE SCORE
  • „Câinii” se pot apropia de play-off

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:47 „E incredibil” Ce a remarcat Mihai Stoica la Gică Hagi după Farul – CFR Cluj 5-1 23:40 Formula 1: Cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY (06:00) 23:32 „Ce ar spune Dan Petrescu după ce aţi primit 5 goluri de la Farul?” Cristi Manea a cedat şi şi-a anunţat plecarea de la CFR Cluj 23:30 Palermo – Parma 0-0 în AntenaPLAY. Dennis Man şi Valentin Mihăilă s-au întrecut în ratări! 23:23 Mario Camora, devastat după Farul – CFR Cluj 5-1! Mesaj dur către colegi: „Să le fie ruşine tuturor, să nu ieşim din casă” 23:07 Gică Hagi a dezvăluit de ce a renunţat la Constantin Budescu: „Ştie că e un hotel frumos la Mamaia!”. Anunţ după Farul – CFR 5-1 22:59 Răspunsul lui Louis Munteanu atunci când a fost întrebat de interesul FCSB-ului şi al Rapidului! Ce a spus vedeta lui Gică Hagi 22:46 Ionuţ Cojocaru, noul star al lui Gică Hagi. „Dublă” şi assist în Farul – CFR Cluj 5-1: „Un meci formidabil! Asta trebuie să fac” 22:33 Farul a ajuns pe locul 2 în Liga 1, CFR Cluj a căzut pe 4 după umilinţa de la Ovidiu! Cum arată acum clasamentul în play-off 22:15 Farul Constanța – CFR Cluj 5-1. Umilinţă pentru ardeleni! Louis Munteanu, Cojocaru şi Grameni s-au întrecut în goluri fabuloase! Vezi toate știrile
Citește și