Închide meniul

Primul jucător pe care îl transferă Dinamo, după ce Ovidiu Burcă a fost prezentat ca antrenor

Viviana Moraru Publicat: 21 iulie 2022, 15:30

Primul jucător pe care îl transferă Dinamo, după ce Ovidiu Burcă a fost prezentat ca antrenor

Dinamo va juca în Liga 2

Fanii lui Dinamo, pe stadionul "Ștefan cel Mare" / Hepta

  • Dinamo transferă primul jucător, după numirea lui Ovidiu Burcă
  • „Câinii” aduc un mijlocaş central belgian

Dinamo transferă pentru Liga a 2-a, după ce Ovidiu Burcă a fost prezentat ca antrenor principal. „Câinii” îl aduc pe Guillaume Thiry, mijlocaş central belgian.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dinamo şi-a anunţat noul antrenor, pentru primul sezon în care vor evolua în Liga a 2-a. Ovidiu Burcă a semnat cu gruparea din Ştefan cel Mare, şi a fost prezentat joi, într-o conferinţă de presă, alături de administratorul special Vlad Iacob.

Primul jucător transferat de Dinamo, după ce Ovidiu Burcă a fost prezentat ca antrenor

Guillaume Thiry, mijlocaş central belgian, în vârstă de 22 de ani, este în atenţia clubului din Ştefan cel Mare, anunţă Prosport. Acesta a evoluat în sezonul trecut pentru Inter Leipzig, în liga a şasea din Germania.

Reclamă

Mijlocaşul are o înălţime de 1.81, şi a rămas liber de contract în această vară. Dinamo îl poate aduce aşadar, liber de contract, pentru a pregăti revenirea în prima ligă. „Câinii” au retrogradat pentru prima dată în istoria de 74 de ani, după barajul pierdut cu U Cluj.

Ovidiu Burcă este noul antrenor al lui Dinamo! Marele obiectiv stabilit de „câinii roşii”

Ovidiu Burcă este noul antrenor al lui Dinamo. Aşa cum a promis Vlad Iacob, antrenorul a semnat azi cu echipa din Ştefan cel Mare. Dinamoviştii caută în continuare un director sportiv.

Reclamă

Obiectivul lui Ovidiu Burcă este unul clar: revenirea în Superliga, la finalul stagiunii 2022-2023. Mai ales că antrenorul are şi sprijinul lui Iacob, care anunţă că se vor rezolva problemele cu banii la clubul din Liga 2.

Ovidiu Burcă s-a întâlnit recent cu suporterii-acționari din DDB, iar discuțiile au avut un deznodământ pozitiv. Iulian Mihăescu şi Ionel Augustin au stat pe banca lui Dinamo în ultimele săptămâni, însă cei doi nu au mai continuat la cârma echipei și în Liga a 2-a.

Burcă a mers luni la sediul clubului pentru a negocia cu reprezentanții RTZ și membrii DDB. Ulterior, fostul fundaș a discutat și cu Nicolae Badea. Ultima oară, fostul fundaș s-a aflat pe banca lui CSM Slatina, în perioada septembrie 2021 – iunie 2022.

Reclamă 4 / 0/3

El și-a început recent cariera de antrenor. După ce a îndeplinit postul de președinte la Rapid, Burcă a fost antrenor la Rapid U19 și Rapid II.

Cum arată pogramul noului sezon din Liga 2

S-a stabilit programul noului sezon din Liga 2. În prima etapă, Dinamo va juca în deplasare cu Progresul Spartac, în timp ce Steaua o așteaptă pe teren propriu pe Metaloglobus. La tragerea la sorți a noului sezon, ”militarii” și ”câinii” nu au avut niciun reprezentant.

Derby-ul dintre Steaua și Dinamo va avea loc pe terenul ”câinilor”, în etapa a șasea, programată la începutul lunii septembrie. Noul sezon din Liga 2 va începe în luna august.

Prima etapă din noul sezon a Ligii a 2-a:

  • CS Comunal Șelimbăr – FC Brașov
  • Politehnica Timișoara – Unirea Constanța
  • Progresul Spartac – Dinamo
  • Oțelul Galați – Politehnica Iași
  • Viitorul Pandurii Tg. Jiu – CSC Dumbrăvița
  • Unirea Dej – FK Csikszereda
  • Concordia Chiajna – CSM Slatina
  • CSA Steaua – Metaloglobus
  • Gloria Buzău – Ripensia Timișoara
  • Unirea Slobozia – Minaur Baia Mare

Va cuceri Dan Petrescu titlul din Liga 1, cu CFR Cluj, în 2024-2025?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
17:48 Rapid – Sepsi, LIVE TEXT, 20:30! Giuleştenii luptă pentru prima victorie din play-off. Echipele probabile 17:30 Primul transfer realizat de Dinamo, pentru sezonul viitor! Cu cine s-au înţeles „câinii” 17:06 „Frumosule!” Octavian Popescu, mesaj savuros pentru Andrei Vlad! Portarul de la FCSB împlineşte 25 de ani 16:54 Transferul lui Denis Drăguş, în linie dreaptă! S-a ajuns la un acord total: „Nu există nici cea mai mică problemă” 16:40 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 15 aprilie 2024 16:32 EXCLUSIV„Se întoarce acasă!” Neluţu Varga, euforic după ce l-a convins pe Dan Petrescu să revină la CFR Cluj! Ce obiective i-a fixat 15:40 VIDEOBernadette Szocs – Mariam Alhodaby 4-0 şi Adina Diaconu – Wang Manyu 0-4 au fost în AntenaPLAY, la Cupa Mondială Macao 2024 14:39 Reacţia lui Kyros Vassaras, după accidentarea horror suferită de Luca Matei! Verdict categoric în privinţa deciziei lui Haţegan 14:09 Poli Iaşi, mesaj de susţinere pentru Luca Mihai! Care este starea tânărului de 20 de ani 13:27 EXCLUSIV„Şi-a luat-o în cap” Neluţu Varga i-a dat replica lui Gigi Becali. Care sunt şansele ca Philip Otele să ajungă la FCSB Vezi toate știrile
Pe același subiect
Primul transfer realizat de Dinamo, pentru sezonul viitor
Liga 1 • 17:30
Primul transfer realizat de Dinamo, pentru sezonul viitor! Cu cine s-au înţeles „câinii”
Reacţia lui Kyros Vassaras, după accidentarea horror suferită de Luca Matei! Verdict categoric în privinţa deciziei lui Haţegan
Liga 1 • 14:39
Reacţia lui Kyros Vassaras, după accidentarea horror suferită de Luca Matei! Verdict categoric în privinţa deciziei lui Haţegan
Poli Iaşi, mesaj de susţinere pentru Luca Mihai
Liga 1 • 14:09
Poli Iaşi, mesaj de susţinere pentru Luca Mihai! Care este starea tânărului de 20 de ani
Ultimele detalii despre starea de sănătate a lui Luca Mihai, internat la spitalul Elias: "Am trăit momente cumplite"
Liga 1 • 12:50
Ultimele detalii despre starea de sănătate a lui Luca Mihai, internat la spitalul Elias: „Am trăit momente cumplite”
Atac la Ovidiu Haţegan şi arbitrii din cabina VAR
Liga 1 • 10:45
Atac la Ovidiu Haţegan şi arbitrii din cabina VAR, după accidentarea horror a lui Luca Mihai: „Nici nu există discuţii!”