Închide meniul

Probleme uriaşe pentru CSA Steaua, după ce FCSB a fost primită în Ghencea! Şanse infime de a mai promova în Liga 1

Iulian Focșăneanu Publicat: 2 august 2023, 8:47

Reclamă
Probleme uriaşe pentru CSA Steaua, după ce FCSB a fost primită în Ghencea! Şanse infime de a mai promova în Liga 1

Problemele se ţin lanţ de CSA Steaua, după ce FCSB a fost primită în Ghencea

Daniel Opriţa, după o înfrângere / Profimedia Images

Probleme uriaşe pentru CSA Steaua, după ce FCSB a fost primită în Ghencea pentru derby-ul cu CFR Cluj, din etapa a 4-a a Ligii 1. Clubul Armatei mai are şanse infime de a obţine dreptul de promovare în Liga 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Potrivit gsp.ro, schimbarea formei de organizare a secţiei de fotbal a intrat în impas. În condiţiile date, CSA îşi poate lua gândul că va putea ajunge, vara viitoare, pe prima scenă a fotbalului românesc.

Probleme uriaşe pentru CSA Steaua, după ce FCSB a fost primită în Ghencea!

Sursa citată anterior anunţă că mai mulţi sponsori importanţi şi-ar fi retras deja sprijinul de la CSA Steaua. Printre aceştia şi Simion Apreutese, omul de afaceri care ajuta cu bani de doi ani Academia şi echipa de seniori din Ghencea. Acesta şi-ar fi dorit chiar să investească la echipă şi purta negocieri avansate cu şefii Armatei. Şi alte firme au renunţat să mai investească.

Nu pot fi de acord ca Armata să dicteze pe banii investiți de ei. De aceea lucrurile sunt de ceva timp într-un impas serios”, au transmis mai multe surse pentru Gazeta Sporturilor.

Eu nu cred (că merge la CSA Steaua n.r.), nu-i băiat prost, e băiat deștept, a creat niște firme, cunoaște economie și legislație pe materie de societăți comerciale, a studiat și a văzut că nu poate să facă„, spunea Gigi Becali, în urmă cu o săptămână.

Reclamă

Înainte de a lua startul în Liga 2, CSA Steaua mai are un singur sponsor important, o casă de pariuri.

Ultraşii CSA Steaua au trecut la ameninţări

FCSB – CFR Cluj în Ghencea. Ultraşii CSA Steaua au recurs la ameninţări după ce a devenit oficial că derby-ul de duminică se va disputa acolo.

La stadionul din Ghencea a fost afişat un mesaj de ameninţare pentru fanii FCSB. Ultraşii CSA Steaua au protestat şi înainte de meciul cu Dinamo, nedorind ca derby-ul să se dispute pe Ghencea. În cele din urmă negocierile cu CSA Steaua au picat, iar FCSB – Dinamo, încheiat cu scorul de 2-1, s-a disputat pe stadionul Arcul de Triumf.

Reclamă 4 / 0/3

Continuăm lupta împotriva celor afiliaţi la turmă. Cine calcă duminică în Ghencea îşi asumă”, a fost mesajul şocant scris de ultraşii CSA Steaua şi afişat în faţa arenei din Ghencea.

FCSB – Universitatea Craiova se va juca tot în Ghencea!

FCSB va reveni în Ghencea, după mai bine de opt ani. Roş-albaştrii vor disputa pe această arenă derby-ul cu CFR Cluj, programat duminică, de la ora 21:30.

Mihai Stoica susţine că Ghencea va găzdui un nou meci al FCSB-ului, după cel cu CFR Cluj. S-a ajuns la această variantă după ce Arena Naţională va fi ocupată în acel week-end de un festival dedicat fanilor benzilor desenate.

Dacă nu puteam juca pe Ghencea meciul cu CFR, plecam în altă parte, jucam la Cluj mai bine. Eu mă bucur că premierul a înțeles exact cum stau lucrurile. Stadioanele sunt făcute pentru sport, pentru fotbal, mai apoi pentru alte activități lucrative, care produc bani.

Noi nu vom juca cu Craiova lui Rotaru pe Arena Națională, pentru că este o chestie, Comic, ceva cu tarabe. În week-end-ul acela, CSA Steaua joacă în deplasare, la Șelimbăr. Va fi bine.

Eu prefer Arena Națională, acolo e casa noastră. Acolo am jucat și în ultima perioada înaintea demolării vechiului stadion din Ghencea. Te muți dintr-o garsonieră cu igrasie într-un apartament open space… Eu niciodată nu am fost în Ghencea de când s-a dărâmat, mi-am ales alt traseu. Florinel Coman nu a jucat niciodată în Ghencea!”, a declarat Mihai Stoica, pentru orangesport.ro.

Reclamă
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:53 „Dacă faci iar tâmpenia asta…” Basarab Panduru îl avertizează pe Dan Şucu, după „revoluţia” anunţată la Rapid: „Asta e ţurcă” 17:45 Cristina Neagu, discurs războinic înaintea returului infernal cu Metz: „E nevoie de un meci perfect” 17:12 Siyabonga Ngezana a dezvăluit problemele cu care s-a confruntat când a ajuns la FCSB: „A fost primul şoc” 16:40 VIDEOEduard Ionescu, Elena Zaharia şi Ioana Sîngeorzan, victorii pe linie la Saudi Smash 2024, în AntenaPLAY 16:33 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 2 mai 15:44 Germania va avea 5 echipe în Liga Campionilor, în sezonul următor 15:26 Campionatul Mondial de hochei, două super-turnee de tenis de masă şi spectacolul fotbalistic sunt în mai, în AntenaPLAY 15:23 Gică Hagi şi-a fixat obiectivul, înainte de Farul – Sepsi: „Cel mai important!” Cu ce probleme de lot se confruntă 14:05 EXCLUSIVVictor Piţurcă a răbufnit după declaraţiile lui Gigi Becali: „Nu mai vorbesc în viaţa mea cu Gigi Becali” 13:53 Se „rupe” Arena Naţională! Câte bilete s-au vândut deja la derby-ul FCSB – CFR Cluj Vezi toate știrile
Citește și