Închide meniul

Programul din play-off-ul şi play-out-ul Ligii a 2-a! Cu cine joacă Dinamo şi CSA Steaua în prima etapă

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 13 martie 2023, 13:17

Programul din play-off-ul şi play-out-ul Ligii a 2-a! Cu cine joacă Dinamo şi CSA Steaua în prima etapă

Ovidiu Burcă a anunțat că jucătorii de la Dinamo și-au primit salariile, înaintea derby-ului cu CSA Steaua

Ovidiu Burcă şi jucătorii lui Dinamo, fericiţi după o victorie / Hepta

S-a stabilit programul din play-off-ul Ligii a 2-a! Dinamo şi CSA Steaua şi-au aflat primele adversare, meciurile urmând să înceapă chiar de la finalul săptămânii aceasta. În play-out se vor face două grupe, pentru a se stabili echipele care vor retrograda în al treilea eşalon.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dinamo s-a calificat dramatic în play-off-ul Ligii a 2-a, după 1-1 cu Poli Timişoara în ultima rundă. „Câinii” au profitat de celelalte rezultate, şi şi-au asigurat prezenţa între primele şase echipe din eşalonul secund.

Programul din play-off-ul Ligii a 2-a

Program play-off:

Etapa 1:

Etapa 2:

Reclamă

Etapa 3:

Etapa 4:

Etapa 5:

Reclamă 4 / 0/3
  • Dinamo – Politehnica Iași
  • Gloria Buzău – CSA Steaua
  • Unirea Dej – SC Oțelul Galați

Update: Primele meciuri din play-out, din Grupa A: Minaur Baia Mare – Poli Timişoara, Csikszereda – CSM Slatina, Unirea Slobozia – CSC 1599 Șelimbăr. Metaloglobus București va sta.

Update: Partidele meciuri de play-out, din grupa B, sunt: FC Brașov – Viitorul Tg. Jiu, Unirea Constanța – CSC Dumbrăvița și Ripensia Timișoara – Concordia Chiajna. Progresul Spartac va sta.

Update: În prima rundă din Liga a 2-a, vor avea loc următoareele meciui: Oțelul Galați – Poli Iași, CSA Steaua – Unirea Dej și Dinamo – Gloria Buzău.

Un aspect important, legat de desfăşurarea play-off-ului şi play-out-ului din Liga a 2-a, conform frf.ro, este reprezentat de faptul că punctele nu se o înjumătaţi, iar vor începe partea a doua a sezonului cu punctajul cu care au şi încheiat sezonul regulat.

Echipele calificate în play-off-ului Ligii a 2-a sunt CSA Steaua, Poli Iaşi, Oţelul Galaţi, Unirea Dej, Gloria Buzău şi Dinamo. Slobozia a avut mare ghinion, deoarece a avut acelaşi număr de puncte ca Dinamo şi Buzău, însă într-un clasament în 3, nu au avut câştig de cauză.

Primele două echipe din Liga a 2-a, după disputarea celor 10 runde de play-off, vor promova direct în Liga 1, iar locurile 3 şi 4 vor merge la baraj.

Ovidiu Burcă, după ce a calificat Dinamo în play-off-ul Ligii 2

Ovidiu Burcă a oferit primele declaraţii după ce a calificat Dinamo în play-off-ul pentru promovare în Liga 1. „Am avut ajutor divin”, a recunoscut antrenorul „căinilor roşii”, după egalul cu Poli Timişoara, 1-1.

Reclamă

„Nu am făcut niciun calcul, vă spun din experienţă, în astfel de meciuri nu se întâmplă. Nu a fost cum ne-am dorit noi, dar nu trebuie să le luăm din merit băieţilor. Mi-aduc aminte cum i-am găsit, supăraţi, trişti. Aş vrea să le dedic suporterilor acest prim pas. Am văzut o atmosferă spectaculoasă. Prin ce am făcut etapele astea şi pe cei care s-au îndepărtat de Dinamo după retrogradare vrem să îi aducem înapoi.

Excursia noastră nu se opreşte aici. Am bifat o bornă. Am intrat în play-off cu ajutor divin. Pe parcursul etapelor, oamenii au venit alături de noi. Ne-am dorit foarte mult, toţi cei implicaţi azi la Dinamo, să ne clasificăm pe loc de play-off. Înseamnă foarte mult pentru viitorul lui Dinamo.

Va fi un play-off foarte frumos, în care se poate întâmpla absolut orice. Când am venit aici, nu ne-am setat un obiectiv îndepărtat. Am vrut să creştem de la meci la meci, de la zi la zi. Să fii campion asta înseamnă, să te autodepăşeşti de la o zi la alta. Dinamo înseamnă presiune, să te baţi pentru fiecare meci. Întotdeauna, performanţa vine la pachet şi cu partea financiară. O merită. E frumos să vină şi o satisfacţie materială”, a spus Ovidiu Burcă, citat de digisport.ro.

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
20:08 VIDEOImaginile durerii lui Răzvan Lucescu. Ce a declarat românul, după ce PAOK a smuls o remiză în minutul 90+10! 20:00 Improvizaţia lui Bogdan Lobonţ, catastrofală în Farul – Rapid! Dan Şucu, devastat după golul marcat de Louis Munteanu 20:00 Sepsi – FCSB LIVE TEXT (21:45). Echipa lui Charalambous poate câştiga titlul în această etapă! Echipele de start 19:42 U Cluj a „ajutat-o” pe Dinamo! Clujenii, victorie la limită cu Poli Iaşi! Cum arată clasamentul din play-out 19:40 LIVE TEXTFarul – Rapid 1-1. Louis Munteanu a marcat din nou. Albion Rrahmani, gol din penalty în minutul 45+4! 19:30 LIVE VIDEOAEK – Panathinaikos LIVE VIDEO (20:30)! Duel pentru titlul din Grecia! Aris – Olympiacos se joacă ACUM în AntenaPLAY 18:59 FotoPrima reacţie a iubitei lui Olimpiu Moruţan, după ce mijlocaşul român a suferit o accidentare horror şi e OUT de la EURO 2024 18:36 Programul României de la Campionatul European de handbal! Când va avea loc meciul de debut al „tricolorelor” 18:16 Rafael Nadal, veşti proaste înaintea debutului de la Madrid! Participarea la Roland Garros, sub semnul întrebării 18:10 VIDEOLamia – PAOK 1-1 a fost live în AntenaPLAY! Remiză dramatică pentru Răzvan Lucescu! PAOK a egalat în minutul 90+10 Vezi toate știrile
Citește și