Închide meniul

Răzvan Zăvăleanu a dezvăluit motivul pentru care Mircea Rednic a plecat de la Dinamo: „Era o situaţie de criză, lucrurile se acumulaseră”

Viviana Moraru Publicat: 11 august 2022, 12:29

Răzvan Zăvăleanu a dezvăluit motivul pentru care Mircea Rednic a plecat de la Dinamo: „Era o situaţie de criză, lucrurile se acumulaseră

Mircea Rednic a pus tunurile pe "tricolori"

Mircea Rednic, în timpul unui meci / GEORGE FILIP / MEDIAFAX FOTO

  • Răzvan Zăvăleanu, declaraţii despre plecarea lui Mircea Rednic
  • Antrenorul a părăsit-o pe Dinamo în decembrie

Răzvan Zăvăleanu a dezvăluit motivul pentru care Mircea Rednic a fost demis de la Dinamo. Administratorul special al clubului a dezvăluit că decizia a fost a lui Iuliu Mureşan, fiind bazată pe faptul că echipa trecea printr-o perioadă critică.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mircea Rednic a plecat de la Dinamo cu scandal, în decembrie. În ultimul mandat pe banca „câinilor”, antrenorul a petrecut doar două luni şi jumătate, timp în care a obţinut o singură victorie, în 12 partide.

Răzvan Zăvăleanu a dezvluit motivul pentru care Mircea Rednic a plecat de la Dinamo

Răzvan Zăvăleanu a fost nemulţumit de modul în care Mircea Rednic a acţionat la Dinamo în ultimul mandat. Administratorul special al clubului a mărturisit că antrenorul, care în prezent este liber de contract, nu s-a rezumat doar la partea sportivă.

Reclamă

Totodată, Zăvăleanu a declarat că Iuliu Mureşan a luat decizia de a-l demite pe Mircea Rednic, sfâtuindu-se cu Nicolae Badea.

„Nu e nimic de ascuns! Decizia luată de Iuliu Mureșan a fost susținută de noi. Nu am niciun fel de problemă în a recunoaște acest lucru. Ne sfătuiam cu domnul Badea. Era o situație de criză, lucrurile se acumulaseră. Nu mai puteam continua relația cu Rednic. Eu am discutat pe tema asta cu domnul Badea. Domnul Mureșan l-a sunat pe domnul Badea înainte de desfacerea contractului, însă nu i-a răspuns. I-am comunicat domnului Badea ce s-a întâmplat, după ce m-a sunat.

Reclamă

Am avut tot felul de controverse legate de salvarea clubului. O astfel de colaborare nu poate avea loc. Lucrurile trebuie să meargă în aceeași direcție. Dacă domnul Rednic s-ar fi limitat la partea sportivă, poate că lucrurile funcționau bine. Trebuia găsită o coeziune, de a lucra împreună. I-am explicat că principala noastră marfă de export e Sorescu, care trebuie împachetat cât mai bine, pentru a fi vândut cu un preț cât mai mare. În schimb, a fost trimis în vacanță la munte”, a declarat Răzvan Zăvăleanu, conform prosport.ro.

Dinamo a debutat în noul sezon de Liga a 2-a, primul din istoria de 74 de ani a clubului. „Câinii” i-au învins pe cei de la Progresul Spartca, cu 1-0. Trupa lui Ovidiu Burcă se pregăteşte de duelul din etapa secundă, contra celor de la Oţelul, meci care va avea loc marţi, de la ora 18:00.

Cu ce buget atacă Dinamo promovarea. Anunţul făcut de Răzvan Zăvăleanu

Răzvan Zăvăleanu a mărturisit că misiunea de a promova încă din primul an este una dificilă, ţinând cont de situaţia financiară a clubului. Cu toate acestea, oficialii formaţiei îi pun la dispoziţie lui Ovidiu Burcă un buget de 1 milion de euro, fără a se lua în considerare şi banii veniţi din partea fanilor, prin programul DDB.

Reclamă 4 / 0/3

„Bugetul salarial a fost micșorat. Încă nu ne aflăm acolo unde am vrea, dar suntem pe-aproape. Suporterii nu vor putea ajuta financiar la nesfârșit, trebuie găsită o soluție de finanțare.

Sunt conștient că avem nevoie de o echipă și că suporterii vor o promovare rapidă, dar e nevoie de o sursă nouă de finanțare pentru a reuși acest lucru.

Un buget în jur de un milion de euro, nu e la îndemână tuturor echipelor din Liga 2. Vorbim despre un buget pe la un milion de euro fără să luăm în calcul banii veniți de la DDB.

Au intrat anumite sume de bani, nu ne-am recuperat împrumutul. Vom vedea în data de 15 august ce se va întâmplă, până acum s-au plătit salariile personalului administrativ”, a declarat Răzvan Zăvăleanu, pentru Radio Dinamo.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
12:58 Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua „cu ochii închişi” la FCSB. Sfat pentru Gigi Becali 12:53 Sepsi – CFR Cluj LIVE TEXT, ora 20:30. Echipa lui Mutu nu mai are voie să facă paşi greşiţi în lupta la titlu 12:34 Flavio Briatore a fost externat după ce a fost operat cu succes: „Mi-au găsit o tumoare benignă la inimă” 12:13 Cristi Balaj, anunţ despre jucătorul pe care CFR Cluj îl poate vinde în Premier League: „Va ajunge la un club important!” 12:04 Antrenorul celor de la Leicester a fost dat afară după ce a avut o aventură cu o jucătoare 11:12 NEWS ALERTS-a mai accidentat un jucător la FCSB! A suferit o ruptură şi riscă să stea o lună departe de teren. Lovitură dură pentru lider 10:58 FotoUn milionar român a răbufnit şi a anunţat că e gata să facă un gest extrem: „Asta nu înseamnă că nu îmi iubesc ţara!” 10:50 FotoEndrick a reușit o performanță de senzaţie în numai 7 zile. Starul de 17 ani, aşteptat la Real Madrid, este de neoprit 10:20 Florentin Petre cere un jucător în naţionala României: „Nu poţi să începi fără el! E cel mai în formă!” 10:08 „Ce nu a luat Ianis de la Gică Hagi?” Gică Craioveanu nici nu a stat pe gânduri: „N-are cum să o aibă!” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Andrei Nicolescu a anunţat măsuri dure după ce Dinamo va juca 4 meciuri cu porţile închise
Liga 1 • 8:42
Andrei Nicolescu a anunţat măsuri dure după ce Dinamo va juca 4 meciuri cu porţile închise: „Ca la aeroport!”
Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo
Liga 1 • 28 mart., 20:30
Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune!
Stadionul pe care va juca Dinamo, după sancțiunea primită
Liga 1 • 28 mart., 15:42
Stadionul pe care va juca Dinamo, după sancțiunea primită! Anunț de ultim moment: „Îi ajutăm cu orice!”
Ionuț Lupescu, reacție categorică după pedeapsa uriașă primită de Dinamo
Liga 1 • 28 mart., 9:40
„O decizie proastă!” Ionuț Lupescu, reacție categorică după pedeapsa uriașă primită de Dinamo
Mircea Lucescu, reacţie vehementă după sancţiunea dură primită de Dinamo
Liga 1 • 27 mart., 21:41
„Asta le mai lipsea!” Mircea Lucescu, reacţie vehementă după sancţiunea dură primită de Dinamo: „Va fi un dezavantaj!”