Închide meniul

Reacţia CSA Steaua, după amenda de 600.000 de lei dată în urma unui control la Stadionul Steaua

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 10 noiembrie 2023, 11:33

Reacţia CSA Steaua, după amenda de 600.000 de lei dată în urma unui control la Stadionul Steaua

Reacţia CSA Steaua, după amenda de 600.000 de lei dată în urma unui control la stadionul Steaua

Stadionul Steaua a costat aproape 100 de milioane de euro / Hepta

A apărut reacţia oficialilor de la CSA Steaua, după amenda de 600.000 de lei care a fost dată de Inspecţia Muncii în urma unui control la Stadionul Steaua. Au fost descoperite mai multe nereguli la arena inaugurată în 2020, care a costat aproape 100 de milioane de euro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

CSA Steaua a precizat, într-un comunicat, că gruparea bucureşteană nu a fost controlată sau amendată de către inspectorii de la Inspecţia Muncii, care au făcut un control la stadionul Steaua.

Reacţia CSA Steaua, după amenda de 600.000 de lei dată de Inspecţia Muncii

Clubul Sportiv al Armatei a adăugat că în perioada controlului pe stadion nu a avut loc niciun eveniment sportiv cu o echipă a CSA şi că firma care asigură paza şi protecţia stadionului Steaua este RO-ArmySecurity SA, companie ce nu a fost controlată în perioada menţionată de Inspecţia Muncii.

a) În perioada menţionată de site-urile sportive, mai exact 01-08 august 2023, pe stadionul Steaua nu a avut loc niciun eveniment sportiv în care să fie implicată o echipă a clubului nostru;

b) Firma care asigură paza şi protecţia stadionului Steaua este RO-ArmySecurity SA, companie ce nu a fost controlată în perioada menţionată de Inspecţia Muncii;

Reclamă

c) Clubul Sportiv al Armatei „Steaua” nu a fost controlat sau amendat de către inspectorii de la Inspecţia Muncii, implicit nu a existat posibilitatea găsirii unor nereguli;

d) În intervalul mai sus menţionat, s-a desfăşurat un singur eveniment sportiv, arena fiind pusă la dispoziţie societăţii S.C. Fotbal Club FCSB S.A. pentru disputarea partidei de fotbal S.C. Fotbal Club FCSB S.A.-F. C. CFR 1907 Cluj, din data de 06.08.2023;

e) Nu a existat niciun control pe această linie la stadionul Steaua nici în perioada 01-08 noiembrie 2023, cum se specifică în postarea de pe pagina de Facebook a Ministerului Muncii şi Solidarităţii Sociale.

Reclamă 4 / 0/3

Ştim că numele „STEAUA” vinde şi atrage foarte mulţi cititori, dar nu putem fi de acord că anumite publicaţii rostogolesc unele informaţii neadevărate pentru a aduce prejudicii de imagine clubului nostru”, se arată în comunicatul CSA Steaua, potrivit news.ro.

Ce nereguli s-au descoperit la stadionul Steaua

Inspecţia Muncii, prin Inspectoratul Teritorial de Muncă (ITM) Bucureşti, a desfăşurat un control la stadionul Steaua. A fost descoperită o firmă de pază şi protecţie la care lucrau 623 de persoane fără forme legale de angajare sau cu documente de angajare înregistrate după începerea activităţii, fiind aplicate amenzi în valoare totală de 600.000 lei.

„Inspecţia Muncii, prin Inspectoratul Teritorial de Muncă (ITM) Bucureşti, a identificat o firmă de pază şi protecţie la care lucrau 623 de persoane fără forme legale de angajare (muncă nedeclarată) sau cu documente de angajare înregistrate după începerea activităţii. În urma controlului au fost aplicate amenzi în valoare totală de 600.000 lei”, arată o postare de pe pagina de Facebook a Ministerului Muncii şi Solidarităţii Sociale.

Astfel, controlul s-a desfăşurat în perioada 1-8 august, pe stadionul Ghencea, împreună cu Jandarmeria Română. „În urma controlului s-au constatat următoarele încălcări privind legislaţia muncii: 16 persoane prestau activitate fără a avea încheiate contracte individuale de muncă; pentru 308 persoane societatea a transmis în REVISAL contractele individuale de muncă după data începerii activităţii; 299 persoane prestau activitate peste norma de muncă prevăzută în contractul individual de muncă”, mai transmite sursa citată.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
24
apr.
22:35
VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter
24
apr.
22:30
VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu
24
apr.
22:26
Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024
Vezi toate știrile
Citește și