Închide meniul

Reacţia lui Daniel Opriţa, după CSA Steaua – Poli Iaşi 2-1: „Am trăit cu emoţii! Nu câştigasem niciodată împotriva lui Niculescu!” Ce a spus despre derby-ul cu Dinamo

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 2 septembrie 2022, 19:50

Reacţia lui Daniel Opriţa, după CSA Steaua – Poli Iaşi 2-1: „Am trăit cu emoţii! Nu câştigasem niciodată împotriva lui Niculescu! Ce a spus despre derby-ul cu Dinamo

Daniel Opriţa, după CSA Steaua - Poli Iaşi 2-1

Mediafax Foto / Alexandru Dobre via Hepta

Reacţia lui Daniel Opriţa, după CSA Steaua – Poli Iaşi 2-1. Antrenorul „militarilor” a fost mulţumit după ce echipa sa a câştigat pentru prima dată în acest sezon în Ghencea.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mai mult, Opriţa a mai bifat o premieră. A fost prima victorie împotriva lui Claudiu Niculescu.

Reacţia lui Daniel Opriţa, după CSA Steaua – Poli Iaşi 2-1

Am trăit cu mari emoţii, nu mi-aş fi dorit să ne dea gol în ultimele minute ca să trăim aşa cum am trăit acest final. Pentru că era presiune pentru că nu reuşisem să câştigăm niciun meci acasă. Nu câştigasem niciodată împotriva lui Claudiu Niculescu şi azi am reuşit să luăm şi primele trei puncte acasă.

Am fost corect, nu meritau să-i felicit la victoriile alea cu Dumbrăvița și cu Slatina. Astăzi, eu zic că au meritat. Chiar dacă nu am făcut spectacol, dar nimeni nu face spectacol.

Mulțumit, nu pot să spun că a fost un joc plăcut. A fost un joc de luptă, și-au dorit! Jucătorii pe care i-am adus, i-am adus cu încredere. Sunt mulți jucători noi, au fost astăzi șase titulari schimbați față de sezonul trecut„, a spus Daniel Opriţa.

Reclamă

Mesajul lui Daniel Opriţa, înainte de derby-ul cu Dinamo

Daniel Opriţa a transmis şi un mesaj de mobilizare înaintea derby-ului cu Dinamo, care se va disputa pe 9 septembrie pe Arena Naţională.

Era important pentru moralul nostru înaintea meciului cu Dinamo. Pentru că suporterii îşi doresc foarte mult, e eternul deby şi mai ales că se joacă pe Arena. Sperăm să fie cât mai multă lume şi să fie spectacol frumos şi să ne mulţumim suporterii în acel meci. Acolo nu mai contează locul în clasament, în ce formă eşti, toţi se motivează şi o să dea totul în acel meci”, a mai spus Daniel Oprița.

Claudiu Niculescu, discurs halucinant despre arbitrajul românesc

Claudiu Niculescu a avut un discurs incredibil despre arbitrajul românesc. Antrenorul celor de la Poli Iași este total nemulțumit de manirea în care VAR-ul a fost implementat în Liga 1.

Reclamă 4 / 0/3

Fostul dinamovist e nevros că arbitrii petrec prea mult timp ca să analizeze o fază. Claudiu Niculescu a cerut să fie luate măsuri împotriva arbitrilor care greșesc.

„Arbitrajul, din minutul cinci am spus, nu știu cum să-i zic, s-a văzut o ușoară tentă. Poate de asta și rezultatul, înseamnă că nu e în regulă. Dacă au fost două penalty-uri pentru noi, nu e bine.

Nu vedeți că l-a noi nu fac față cu VAR-ul? Ferească Dumnezeu! Uitați-vă prin alte campionate prin alte campionate prin lumea asta. Arbitrii la noi stau câte 10 minute, ce fac? Se uită pe Netflix? Cred că au seriale de văzut. Stau câte 7-8-10 minute la o fază, e incredibil! Ce naiba mai facem cu VAR-ul? Am înțeles că a costat și o grămadă de bani! Care e măsura care se ia împotriva lor când greșesc?

Nu că ar trebui să scoată VAR-ul, ar trebui să se pună cu picioarele pe el, să-l rupă în două și să-l spargă! Pe cuvând, acum fac haz de necaz. Ce ne mai mirăm? Este ceva strigător la cer. Așa greșeli…. Și să stai atât timp să analizezi o fază? Probabil au de văzut un final de sezon pe Netflix. Sunt antrenori care plătesc cu postul pentru niște greșeli de arbitru, pe ei cine îi pedepsește!„, a spus Claudiu Niculescu, după meciul CSA Steaua – Poli Iași 2-1.

Recomandări
Citește și:

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:57 Lăcrămioara Perijoc, în finala Campionatelor Europene de Box de la Belgrad! A învins-o pe Niamh Fay, în semifinale 20:50 Scandal Mircea Rednic – Dorinel Munteanu, după UTA – Oţelul 3-1: „Nu vorbeşti de antrenorul advers când pierzi” 20:30 Rafael Nadal, în turul 2 la ATP Masters Madrid! A trecut în două seturi de un adversar de 16 ani 20:13 „S-a lăsat ispitit de bani!” Helmut Duckadam, atac direct la adresa lui Andrei Vlad! Verdict dur despre rezerva de la FCSB 20:10 Universitatea Craiova – CFR Cluj LIVE TEXT (21:45). Oltenii lui Costel Gâlcă atacă locul 2 din Liga 1! Echipele de start 20:03 George Puşcaş a fost operat! Cât va lipsi de pe teren atacantul naţionalei 19:27 Dorinel Munteanu şi-a luat la ţintă jucătorii după înfrângerea cu UTA: „Greşeli de curtea şcolii, dezamăgirea e mare” 19:26 „Am urmărit tot sezonul!” Federico Piovaccari nu a uitat-o pe FCSB! Mesaj superb pentru jucătorii lui Gigi Becali 19:12 Sorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! A învins-o pe Alexandra Eala cu 6-3, 6-7 (6/8), 6-4 19:12 FotoJucătorii legendari ai lui Dinamo s-au reunit, la 40 de ani de la meciul cu Liverpool, din semifinalele Cupei Campionilor! Vezi toate știrile
Citește și