Închide meniul

Reacţia lui Dorinel Munteanu, după Dinamo – Oţelul Galaţi 1-3: „Îmi pare rău pentru unii spectatori, nu pentru toţi!”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 16 august 2022, 20:43

Reacţia lui Dorinel Munteanu, după Dinamo – Oţelul Galaţi 1-3: „Îmi pare rău pentru unii spectatori, nu pentru toţi!

Dorinel Munteanu este contestat de o parte a fanilor dinamovişti

Dorinel Munteanu, cel mai selecţionat jucător al naţionalei/ Hepta

Reacţia lui Dorinel Munteanu, după Dinamo – Oţelul Galaţi 1-3. Antrenorul Oţelului a spus că îi pare rău doar pentru o parte a fanilor dinamovişti.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Deşi a făcut istorie la Dinamo, Dorinel Munteanu este contestat de o parte a fanilor dinamovişti.

Reacţia lui Dorinel Munteanu, după Dinamo – Oţelul Galaţi 1-3

„Felicitări echipei, pentru că, așa cum am discutat înainte de joc, am văzut un plus de atitudine, un plus în jocul echipei. Cred că am câștigat meritat, am condus jocul, am avut ocazii. Am primit gol, nu trebuia, dar, după, am câștigat pe merit. 

În primul rând, este o muncă de un an de zile, am cerut echipei să aibă încredere în potențialul ei. E greu, sincer, să pierdem așa ușor. Nu trebuie să ai nume, trebuie să ai echipă. Am demonstrat și în Liga 3 și acum.

Bun era dacă aveam șase puncte. Sigur, avem un obiectiv ca până la sfârșit să fim în play-offul competiției, este realizabil. Facem eforturi, în toate punctele de vedere. 

Reclamă

Pentru mine, eu știu, istoria pe care am făcut-o la Dinamo nu o pot uita niciodată. Îmi pare rău că unii spectatori, unii, nu toți, au cam sărit calul, dar, nicio problemă, sunt antrenorul echipei Oțelul Galați și îmi apăr interesele mele. Mai au de muncit. Și noi mai avem de muncit”, a spus Dorinel Munteanu la digisport.ro.

Dinamo – Oţelul Galaţi 1-3. „Câinii”, prima înfrângere din istorie în Liga 2

Dinamo – Oţelul Galaţi 1-3. „Câinii” au suferit prima înfrângere din Liga 2. Dorinel Munteanu i-a răpus pe dinamoviști la Clinceni.

Oțelul a condus-o pe Dinamo după golul lui Gorovei din lovitură liberă, din minutul 33, însă „câinii” au egalat chiar înainte de pauză, prin Buhăescu.

Reclamă 4 / 0/3

Moldovenii lui Dorinel Munteanu s-au dezlănțuit însă în repriza a doua. Puștiul de 18 ani Laurențiu Cătălin Maxim a readus-o pe Oțelul în avantaj în minutul 56, cu un șut pe jos de la marginea careului. 10 minute mai târziu, Cârjan a înscris al treilea gol al oaspeților, după o repunere de la margine direct în careul dinamovist.

În minutul 75, Dinamo a primit penalty, iar Neluț Roșu a marcat. Lovitura s-a repetat însă pentru că jucătorii dinamoviști au intrat în careu. A doua oară, Neluț Roșu a ratat.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:12 Ronnie O’Sullivan, performanţă de senzaţie! „Racheta” a mai doborât un record la Campionatul Mondial de snooker 17:51 NEWS ALERT„O problemă reală şi gravă!” Prima decizie luată de Dan Şucu, după ce Daniel Niculae a ajuns să fie urmărit penal 17:31 „Să facem un meci mare!” Gică Hagi avertizează că e gata să strice sărbătoarea de titlu a FCSB-ului: „Avem oxigen!” 17:30 Conducătorii lui Dinamo, făcuţi praf de o legendă a „câinilor”: „Eu am girat să vină aceşti oameni”! Reacţia lui Dănuţ Lupu 16:54 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 26 aprilie 16:42 „Nu poţi să te dai în spectacol!” Florinel Coman a aflat cum e viaţa în Qatar: „Mâncare bună, plaje şi acces la orice” 16:27 Surpriză la FCSB! Jucătorul pe care Gigi Becali îl vrea în primul 11: „Va intra și va juca titular” 15:31 Ebru Bolat s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris! Va reprezenta România la iahting! 15:22 „Toată lumea așteaptă titlul!” Elias Charalambous, declarație în forță înainte de FCSB – Farul! 14:50 FRF a anunțat ce echipe au primit licența pentru cupele europene! Ce se întâmplă cu Corvinul Hunedoara Vezi toate știrile
Citește și