Închide meniul

Reacția premierului Marcel Ciolacu după ce Gloria Buzău a promovat în Liga 1! Mesaj după finalul partidei cu Unirea Slobozia

Alex Ioniță Publicat: 7 mai 2024, 22:49

Reclamă
Reacția premierului Marcel Ciolacu după ce Gloria Buzău a promovat în Liga 1! Mesaj după finalul partidei cu Unirea Slobozia

Reacția premierului Marcel Ciolacu după ce Gloria Buzău a promovat în Liga 1

Marcel Ciolacu / Facebook

Iată reacția premierului Marcel Ciolacu după ce Gloria Buzău a promovat în Liga 1. Acesta a fost prezent în tribunele arenei și a transmis un mesaj pentru jucătorii lui Andrei Prepeliță, după finalul partidei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Premierul Marcel Ciolacu a transmis, marţi seară, după ce echipa Gloria Buzău a învins Unirea Slobozia, asigurându-şi astfel promovarea, că a fost un sezon greu, ”dar care s-a încheiat en fanfare”. ”Bravo, băieţi! Suntem cu toţii mândri de voi!”, a afirmat Ciolacu.

Reacția premierului Marcel Ciolacu după ce Gloria Buzău a promovat în Liga 1

”Victorie şi promovare în Liga 1 pentru Gloria Buzău! Un sezon greu, dar care s-a încheiat en fanfare. Bravo, băieţi! Suntem cu toţii mândri de voi!”, a transmis Marcel Ciolacu, într-o postare pe Facebook, notează news.ro.

De altfel, postarea este însoţită de mai multe fotografii din tribună, unde el s-a aflat alături de preşedintele PSD Buzău, Lucian Romaşcanu.

Echipa Gloria Buzău a învins, marţi, pe teren propriu, cu scorul de 3-0, formaţia Unirea Slobozia, în etapa a noua din play-off-ul Ligii a II-a şi şi-a asigurat promovarea în Liga 1.

Reclamă

Andrei Prepeliță și-a găsit cu greu cuvintele după ce a promovat cu Gloria Buzău în Liga 1

Andrei Prepeliță și-a găsit cu greu cuvintele după ce a promovat cu Gloria Buzău în Liga 1. Antrenorul buzoienilor a vorbit despre performanța echipei sale, după finalul partidei cu Unirea Slobozia.

Unirea Slobozia, care este deja promovată în Liga 1, a pierdut duelul de la Buzău cu scorul de 0-3. Astfel, echipa lui Andrei Prepeliță și-a asigurat, la rândul ei, promovarea directă în primul eșalon.

„Mă simt extenuat, nici n-am putut să mă bucur foarte mult. A fost un an greu, probabil cel mai greu de când m-am apucat de antrenorat.

Reclamă 4 / 0/3

Dacă în ceilalți ani, cu performanțele de la Argeș, nimeni nu ne-a impus să ajungem în play-off sau în semifinalele Cupei, aici ne-am propus de la început să promovăm, deși n-aveam un astfel de lot la dispoziție.

Așteptările erau mari, dar după anul acesta, dacă e să vorbesc, m-am cam grăbit puțin în declarații. Dar mă bucur că până la urmă am reușit.

(…) Cred că presiunea și-a pus amprenta de-a lungul campionatului. Probabil, dacă tăceam din gură, jucătorii n-aveau aceeași presiune”, a spus Andrei Prepeliță.

Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:20 LIVE SCOREManchester City – West Ham şi Arsenal – Everton sunt acum! Gol Foden, „dublă” în 18 minute. Acum se decide campioana Angliei 18:10 LIVE VIDEOSUA – Kazahstan, acum în AntenaPLAY! Elveția – Canada și Slovacia – Letonia, de la 21:20. Spectacol la CM de hochei 18:07 Valentin Mihăilă, anunţ categoric despre viitorul lui la Parma: „Toată lumea mă întreabă asta!” 18:02 Alex Chipciu a rupt tăcerea despre oferta primită de la FCSB: „Trebuie ceva nou!”. Anunţul momentului! 17:49 VIDEOMax Verstappen, prima reacţie după triumful cu emoţii din Marele Premiu de la Imola: „Nu am fost pregătiţi!” 17:40 Aris – PAOK, finala campionatului pentru Răzvan Lucescu, e live în AntenaPLAY (20:00). Românul, condamnat să câştige 17:36 VideoFanii lui PAOK au făcut show în faţa hotelului. Imagini fabuloase! Răzvan Lucescu poate deveni campion LIVE în AntenaPLAY 16:45 Neil Lennon a venit la Bucureşti pentru a semna cu Rapid! Lovitură de proporţii pe care o dă Dan Şucu 16:40 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu de la Imola! Cursa a fost live pe Antena 1 şi AntenaPLAY 16:26 VideoSebastian Vettel, omagiu superb pentru Ayrton Senna, la Imola! A pilotat monopostul brazilianului, în uralele publicului Vezi toate știrile
Citește și