Închide meniul

„Mă simt extenuat!” Andrei Prepeliță și-a găsit cu greu cuvintele după ce a promovat cu Gloria Buzău în Liga 1!

Alex Ioniță Publicat: 7 mai 2024, 22:02

Reclamă
„Mă simt extenuat! Andrei Prepeliță și-a găsit cu greu cuvintele după ce a promovat cu Gloria Buzău în Liga 1!

Andrei Prepeliță și-a găsit cu greu cuvintele după ce a promovat cu Gloria Buzău în Liga 1

Andrei Prepeliță / AS.ro

Andrei Prepeliță și-a găsit cu greu cuvintele după ce a promovat cu Gloria Buzău în Liga 1. Antrenorul buzoienilor a vorbit despre performanța echipei sale, după finalul partidei cu Unirea Slobozia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Unirea Slobozia, care este deja promovată în Liga 1, a pierdut duelul de la Buzău cu scorul de 0-3. Astfel, echipa lui Andrei Prepeliță și-a asigurat, la rândul ei, promovarea directă în primul eșalon.

Andrei Prepeliță și-a găsit cu greu cuvintele după ce a promovat cu Gloria Buzău în Liga 1

După promovare, Prepeliță a recunoscut că a avut cel mai greu sezon din cariera de antrenor și că se simte extenuat.

Acesta a mai spus că presiunea a fost mare, având în vedere că obiectivul echipei era promovarea în Liga 1, chiar dacă lotul nu a fost unul care să o facă pe Buzău să aibă un traseu ușor în Liga a 2-a.

„Mă simt extenuat, nici n-am putut să mă bucur foarte mult. A fost un an greu, probabil cel mai greu de când m-am apucat de antrenorat.

Reclamă

Dacă în ceilalți ani, cu performanțele de la Argeș, nimeni nu ne-a impus să ajungem în play-off sau în semifinalele Cupei, aici ne-am propus de la început să promovăm, deși n-aveam un astfel de lot la dispoziție.

Așteptările erau mari, dar după anul acesta, dacă e să vorbesc, m-am cam grăbit puțin în declarații. Dar mă bucur că până la urmă am reușit.

(…) Cred că presiunea și-a pus amprenta de-a lungul campionatului. Probabil, dacă tăceam din gură, jucătorii n-aveau aceeași presiune”, a spus Andrei Prepeliță.

Reclamă 4 / 0/3

Gloria Buzău a promovat în Liga 1! Focuri de artificii la Buzău, după performanţa uriaşă!

Gloria Buzău a promovat în Liga 1! Buzoienii aveau nevoie de victorie în meciul cu Unirea Slobozia, care e deja promovată.

Gloria Buzău a învins-o pe Unirea Slobozia cu 3-0 şi şi-a asigurat prezenţa în Liga 1 sezonul următor.

Imediat după fluierul final au început focurile de artificii pe stadionul din Buzău. Jucătorii au făcut hora pe teren, după promovarea în Liga 1.

La meci a fost prezent şi premierul Marcel Ciolacu, ce e originar din Buzău. Şi fostul ministru al Culturii, Lucian Romaşcanu, a venit să urmărească meciul ce a dus-o din nou în prima ligă pe Gloria Buzău. Şi Lucian Romaşcanu e originar din Buzău, la fel ca premierul Marcel Ciolacu.

Suporterii au încercat să pătrundă pe teren, să sărbătorească alături de jucători şi staff, dar au fost opriţi de forţele de ordine.

Corvinul Hunedoara şi Şelimbăr, echipele aflate înaintea Gloriei Buzău în clasamentul Ligii 2, nu au drept de promovare în Liga 1.

Czikszereda şi Mioveni se vor lupta pentru locul ce duce la barajul de promovare / rămânere în Liga 1.

Reclamă
Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:15 Rapid – FCSB LIVE TEXT (21:00). Campioana aduce rezervele la derby. Giuleștenii, fără victorie în play-off. Echipele probabile 14:10 Marele Premiu de Formula 1 de la Imola e în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY duminică, de la 15:45. Verstappen pleacă primul 13:52 VIDEOLarry Ten Voorde a câștigat cursa Porsche Mobil 1 Supercup Imola 2024, live în AntenaPLAY! 13:41 Atacantul dorit de Gigi Becali semenază în Liga 1! Care este clubul care s-a înțeles cu jucătorul 13:17 Oțelul – U Cluj LIVE SCORE (14:30). Duel „de foc” în barajul pentru cupele europene. Echipele probabile 12:31 Oleksandr Usyk a ajuns la spital după victoria cu Tyson Fury! A revenit la Kingdom Arena pentru conferinţa de presă 12:16 VIDEOIncidente uluitoare la cursa de Formula 2 de la Imola! Amaury Cordeel și Pepe Marti, lăsați în 3 roți la pit stop 12:03 VIDEOIsack Hadjar a câștigat Cursa de Formula 2 de la Imola! Performanță de senzație pentru pilotul de la Campos Racing 11:43 „Ce se întâmplă cu Steaua?” Miodrag Belodedici a tranșat conflictul dintre CSA și FCSB! Ce explicație le-a dat sârbilor 11:33 Ce a spus antrenorul lui Alaves despre Ianis Hagi, după ce Prinţul a atins mingea de trei ori în meciul cu Getafe Vezi toate știrile
Citește și