Închide meniul

„Șansele sunt minime!” Florin Talpan nu crede că CSA Steaua va avea drept de promovare în Liga 1! Atac total la adresa conducerii

Alex Ioniță Publicat: 18 mai 2024, 20:40

Reclamă
„Șansele sunt minime! Florin Talpan nu crede că CSA Steaua va avea drept de promovare în Liga 1! Atac total la adresa conducerii

Florin Talpan nu crede că CSA Steaua va avea drept de promovare în Liga 1!

Florin Talpan, în timpul unui interviu / Hepta

Florin Talpan nu crede că CSA Steaua va avea drept de promovare în Liga 1! Juristul formației militare a dat de pământ cu șefia grupării din Ghencea și a vorbit despre deciziile luate în cadrul clubului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

CSA Steaua este, în momentul de față, blocată în Liga a 2-a din cauza formei de organizare a clubului. De-a lungul timpului au fost încercate mai multe modalități prin care forma de organizare a militarilor să fie schimbată, însă fără succes.

Florin Talpan nu crede că CSA Steaua va avea drept de promovare în Liga 1!

Acum, Talpan a dezvăluit că ar fi avut o serie de soluții pentru obținerea dreptului de promovare, însă a spus că nu el este comandantul clubului, lansând astfel un atac la adresa conducerii.

Totodată, a explicat motivul pentru care o asociere cu un privat, așa cum își dorea, la un moment dat, conducerea, nu ar trebui să se întâmple.

„În acest moment, șansele sunt minime ca echipa să primească drept de promovare. Nu sunt comandant acolo, dacă aș fi aș avea alte soluții, nu am ce să fac. Orice asociere la ora actuală este exclusă pentru că se poate ajunge la ce s-a întâmplat în 1998.

Reclamă
Reclamă 4

După ce Steaua a ajuns în Liga 2 am făcut tot felul demersuri pentru a modifica Legea Sportului și pentru a putea promova. Mai am și alte soluții, dar nu vreau să le spun public pentru că sunt oameni în minister care îmi fură ideile”, a spus Florin Talpan, la primasport.ro.

Florin Talpan a dat în judecată CSA Steaua, iar motivul e incredibil! Prima reacție a juristului: „Am câștigat atâtea procese..”

Florin Talpan a dat în judecată CSA Steaua, iar motivul e incredibil! Chiar juristul a vorbit despre conflictul pe care îl are cu șefii grupării militare.

Talpan a obținut o nouă victorie uriașă în procesul cu FCSB, după ce Curtea de Apel a publicat motivarea prin care se atestă faptul că palmaresul clubului istoric Steaua le aparține celor de la CSA.

Reclamă

Totuși, reușitele lui Florin Talpan nu sunt privite cu ochi buni de șefii Clubului Sportiv al Armatei.

Potrivit juristului, aceștia i-au reținut salariul și nu doresc să îi acorde un spor pentru lucrări de excepție.

Astfel, Florin Talpan a decis să dea în judecată CSA Steaua, pentru a-și obține banii.

„Am dat în judecată clubul și ministerul pentru că le-am câștigat atâtea procese dificile și ei mi-au reținut salariul. Nu îmi oferă sporul de 50% pentru lucrări de excepție.

La Curtea de Apel clubul a primit câștigă de cauză, însă am făcut apel și se va întoarce cu siguranță decizia pe 5 iunie la Tribunalul Botoșani. Voi câștiga 100% și îmi voi primi banii”, a spus Florin Talpan, conform sursei citate anterior.

Ce rezultat obţine România cu Slovacia?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
12:36

Cehia – Turcia şi Georgia – Portugalia LIVE TEXT (22:00). Luptă de foc pentru calificarea în optimile EURO 2024

11:58

Scene şocante la Copa America! Un arbitru a leşinat în timpul meciului Canada – Peru

11:30

Trei „tricolori” pot rata meciul României din optimile EURO 2024! Alertă la națională, înainte partidei cu Slovacia

11:22

Mesajul special al României, în ziua meciului cu Slovacia! Ce au transmis „tricolorii” înaintea ultimul duel din Grupa E

11:01

„Cel mai atractiv joc” Ucrainenii, verdict surprinzător înainte de Slovacia – România: „Nu se pot opri!”

11:00

Slovacia – România, LIVE TEXT, ora 19:00! „Tricolorii”, la un pas de o calificare istorică în „optimile” EURO 2024

1 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 2 Belgia – România 2-0. „Tricolorii” au rămas pe primul loc în „grupa morţii” de la EURO 2024. Tielemans şi De Bruyne au marcat 3 VIDEODavid Popovici a câştigat medalia de aur în „proba regină” a nataţiei, la Campionatele Europene de nataţie. Cursă colosală 4 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu al Spaniei, în direct pe Antena 1 şi live stream în AntenaPLAY! Spectacol la Barcelona 5 VideoDavid Popovici şi ştafeta României, locul 5 în finala de 4×100 m liber de la Campionatele Europene de înot de la Belgrad 6 VideoDavid Popovici s-a calificat în finala la 200m liber de la Campionatele Europene de la Belgrad, în AntenaPLAY
Citește și