Închide meniul

Scandal uriaş după CSA Steaua – Metaloglobus 1-1! Daniel Opriţa s-a repezit la arbitri la final!

Reclamă

Bogdan Stănescu Publicat: 12 august 2023, 14:59

Scandal uriaş după CSA Steaua – Metaloglobus 1-1! Daniel Opriţa s-a repezit la arbitri la final!

Scandal uriaş după CSA Steaua - Metaloglobus 1-1!

Imagine de la meciul CSA Steaua - Metaloglobus / Facebook CSA Steaua

Scandal uriaş după CSA Steaua – Metaloglobus 1-1! Daniel Opriţa şi fundaşul Daniel Vîrtej s-au repezit la arbitri la final.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Opriţa şi Vîrtej le-ar fi reproşat arbitrilor acordarea unei lovituri de la 11 metri celor de la Melaglobus.

Scandal uriaş după CSA Steaua – Metaloglobus 1-1!

Roberto Sierra a deschis scorul pentru roș-albaștri în minutul 21. Dragoș Huiban avea să egaleze pentru Metaloglobus în minutul 78, după penalty-ul dictat la un contact între Huiban și portarul lui CSA Steaua, Adrian Frânculescu.

Potrivit gsp.ro, roş-albaştrii au reclamat că a fost fault în atac şi nu penalty la acea fază.

A doua remiză consecutivă pentru roș-albaștri

Reclamă

Steaua București a obținut azi a doua remiză în noul sezon al Ligii a II-a: 1-1 (1-0) cu Metaloglobus București. Fortață să joace la Mioveni, ca urmare a suspendării dictate de FRF în sezonul trecut, echipa noastră a practicat un joc bun, dar lipsa concentrării la finalizare și un penalty discutabil acordat oaspeților în minutul 71 ne-au privat de obținerea celor trei puncte.
Golul roș-albaștrilor a fost marcat de spaniolul Rober Sierra (21), care a fructificat o centrare excelentă a lui Chipirliu.

Următorul meci al roș-albaștrilor va fi miercuri, 16 august, în turul III al Cupei României, cu Dunărea Călărași. Partida va avea loc la Călărași, de la ora 17:30, și va fi transmisă în direct de Steaua TV.

Mulțumim suporterilor prezenți azi la Mioveni, care și-au încurajat excemplar favoriții pe tot parcursul jocului”, au scris cei de la CSA Steaua, după meci, pe Facebook.

Reclamă 4 / 0/3

Daniel Oprița crede în obținerea dreptului de promovare: „Am vorbit cu comandantul”

Daniel Oprița crede în obținerea dreptului de promovare. Antrenorul de la CSA Steaua speră ca echipa să primească undă verde pentru a intra în Liga 1, după 2 sezoane în care „militarii” au fost blocați în Liga a 2-a.

Tehnicianul echipei din Ghencea a vorbit despre posibilitatea primirii dreptului de promovare după amicalul pe care echipa sa l-a disputat cu cei de la CS Tunari, încheiat cu scorul de 2-2. Pentru CSA Steaua a marcat și Alexandru Buziuc, fostul jucător al celor de la FCSB.

Sper să se rezolve această problemă. Să putem promova. Am vorbit cu comandantul şi mi-a spus că sunt discuţii, sunt şanse destul de mari. Sperăm să avem acest drept până la începerea campionatului. Rămân la echipă, nu m-am gândit la altceva.

E normal să mai schimbăm, să mai venim cu un suflu nou. Vrem să prindem play-off-ul şi după să ne gândim la promovare. (n.r. despre Adi Popa) Asta a fost decizia, nu s-a înţeles cu cei din club. Nu sunt alte posibilităţi la momentul acesta, trebuie să ne încadrăm în ce avem, cel puţin în momentul de faţă, până vin potenţiali investitori.

(n.r. despre FCSB în Ghencea) Nu ştiu, nu vreau să discut eu despre lucrul acesta. De fiecare dată am evitat. Nu comentez eu, nu vreau să vorbesc. Îi înţeleg pe suporteri, sunt supăraţi, dar nu vreau să vorbesc eu despre asta”, a spus tehnicianul echipei militare.

CSA Steaua are două egaluri în primele două partide disputate în acest sezon de Liga a 2-a. Etapa trecută CSA Steaua a remizat, 1-1, în deplasare, cu Chindia.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:38 Jaqueline Cristian, calificare de senzaţie în turul 3 de la Madrid! Victorie în set decisiv cu Barbora Krejcikova 20:36 LIVE TEXTDinamo – FC Voluntari 1-1. „Câinii” au deschis cu noroc scorul, dar au fost egalaţi imediat 20:14 Liverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Anunţul lui Fabrizio Romano 19:36 Jaqueline Cristian s-a calificat în turul 3 la Madrid! Revenire de senzaţie a româncei, care pierduse primul set! 19:32 VIDEO„Împreună putem deveni campioni!” Mobilizare generală la FCSB, înaintea meciului care le poate aduce roş-albaştrilor titlul 18:40 În ce stadiu se află dosarul penal al lui Daniel Niculae! Anunţul unui renumit avocat român: „Vă spun cu certitudine” 18:35 Deciziile finale luate de Xavi! Catalanii au anunţat cum va arăta Barcelona sezonul viitor. Jucătorii aşteptaţi pe Camp Nou 18:12 Ronnie O’Sullivan, performanţă de senzaţie! „Racheta” a mai doborât un record la Campionatul Mondial de snooker 17:51 NEWS ALERT„O problemă reală şi gravă!” Prima decizie luată de Dan Şucu, după ce Daniel Niculae a ajuns să fie urmărit penal 17:31 „Să facem un meci mare!” Gică Hagi avertizează că e gata să strice sărbătoarea de titlu a FCSB-ului: „Avem oxigen!” Vezi toate știrile
Citește și