Închide meniul

Scandal la meciul dintre Slatina şi CSA Steaua. A fost nevoie de intervenţia Jandarmeriei pentru ca suporterii să se liniştească

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 15 august 2022, 14:57

Scandal la meciul dintre Slatina şi CSA Steaua. A fost nevoie de intervenţia Jandarmeriei pentru ca suporterii să se liniştească

Fanii celor de la CSA Steaua/ Captură Orange Sport

Scandal uriaş la meciul dintre Slatina şi CSA Steaua. Fanii roş-albaştrilor au fost calmaţi cu greu de către forţele de ordine aflate la stadion.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

CSA Steaua a obţinut prima victorie din noul sezon de Liga a 2-a. Trupa lui Daniel Opriţa a învins cu scorul de 2-1, în deplasarea de la Slatina. Golurile victoriei au fost marcate de Adi Popa şi Bogdan Chipirliu.

Scandal uriaş la meciul dintre Slatina şi CSA Steaua

Fanii roş-albaştrilor au fost protagoniştii unui scandal la meciul favoriţilor de la Slatina. Suporterii s-au simţit provocaţi de gestul fanilor echipei gazde de a se apropia cu vuvuzele de sectorul ocupat de ei.

Astfel, superterii celor de la CSA Steaua au început o dispută cu cei de la Slatina, susţinătorii roş-albaştrilor forţând gardul care deliminate cele două sectoare. Galeria „militarilor”, formată din aproximativ 400 de oameni, s-a calmat cu greu, fiind nevoie de intervenţia forţelor de ordine.

Acest moment s-a petrecut la pauza meciului din etapa a doua de Liga a 2-a, când scorul era de 2-0 pentru CSA Steaua. Startul reprizei secunde a fost întârziat câteva minute, fanii fiind foarte neliniştiţi.

Reclamă

Peluza Sud, ultimatum pentru şefii CSA Steaua

Peluza Sud a lansat un ultimatum pentru şefii CSA Steaua. Echipa lui Daniel Opriţa nu are drept de promovare în Liga 1, iar ultraşii le cer demisia şefilor din Ghencea.

CSA Steaua a terminat pe loc de baraj în precedentul sezon din Liga 2, dar nu și-a jucat șansa de a ajunge în primul eșalon pentru că este un club de drept public, care aparține de MApN. Acum, în noul sezon, „militarii” vor avea un nou sezon de partide „amicale”.

„Peluza SUD Steaua şi AS47 solicită, în mod imperativ, DEMISIA:
– comandantului CSA Steaua, col. Răzvan Ștefan BICHIR
– managerului Secţiei de Fotbal, Bogdan Marinescu
– vicepreşedintelui CSA Steaua, col. Teodor Florin POPA
– şefului Departamentului Activitate Sportivă de Performanţă din cadrul CSA Steaua, col. Dragoş BARBU
– tuturor gradaţilor şi politrucilor incompetenţi din cadrul MApN şi CSA Steaua
– factorilor de decizie din Ministerul Apărării, care nu au găsit o soluție pentru ca Steaua să poată promova și nici nu i-au demis pe cei ce delapidează clubul Steaua și nu îi aduc onoare.
Peluza SUD Steaua, AS47 și toate grupările independente ale suporterilor stelişti consideră că oficialii MApN și conducerea CSA Steaua îşi bat joc, în cel mai flagrant mod, de numele şi de istoria Clubului Sportiv al Armatei STEAUA București.

Reclamă 4 / 0/3

Ministerul Apărării, oficialii responsabili de la vârful MApN, şefii militari ai clubului STEAUA, comandantul clubului și managerul Secţiei de Fotbal umilesc și batjocoresc, în fiecare zi, istoria clubului Steaua și suporterii stelişti.

Mesajul nostru este unul clar. TRĂDĂTORII, POLITRUCII, INCOMPETENŢII ŞI LICHELELE care conduc vremelnic destinele clubului STEAUA trebuie să DEMISIONEZE urgent din funcțiile pe care le ocupă astăzi”, , se arată în comunicatul emis de AS47.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
16:47 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 25 aprilie 16:45 LIVE SCOREUTA – Oţelul 0-0. Duel de foc pentru primul loc între Mircea Rednic şi Dorinel Munteanu 16:38 Foto„Domnul Şucu nu stăpâneşte lucrurile” Un cunoscut antrenor român a reacţionat după gestul uluitor al lui Krasniqi faţă de Lobonţ! 16:26 Irina Begu, eliminată în turul 2 de la WTA Madrid Open! Cu câți bani s-a ales românca, după duelul cu Madison Keys 16:16 „Problemele vor fi altele!” Florin Răducioiu, semnal de alarmă despre situația de la Dinamo. Mesaj sincer despre criza „câinilor” 15:53 Xavi a dezvăluit de ce a ales să rămână la Barcelona: „Acest proiect trebuie să continue” 15:26 EXCLUSIVAdrian Mihalcea, euforic după ce a promovat cu Unirea Slobozia: „Vom rămâne în istorie!” Ce a spus despre prime 15:05 „La mulţi ani, magicianule!” Postare emoţionantă de ziua lui Olimpiu Moruţan. Ce i-a urat Ankaragucu internaţionalului român 14:15 „Hai, mă, Gicane, chiar așa?” Dialog spumos între Gică Hagi și Ciprian Marica! „Pariul” făcut de „Rege” 14:08 0-57, una dintre cele mai severe înfrângeri din istoria hocheiului. România, pe lista meciurilor cu diferenţe uriaşe de scor Vezi toate știrile
Citește și