Închide meniul

Schimbare majoră la CSA Steaua. Un colonel care voia să lase FCSB să joace pe Ghencea nu mai conduce clubul! Cine i-ar putea lua locul

Bogdan Stănescu Publicat: 9 mai 2023, 18:53

Reclamă
Schimbare majoră la CSA Steaua. Un colonel care voia să lase FCSB să joace pe Ghencea nu mai conduce clubul! Cine i-ar putea lua locul

Schimbare majoră la CSA Steaua

Jucătorii lui CSA Steaua, în timpul unui meci / Profimedia Images

Schimbare majoră la CSA Steaua. Colonelul Ştefan Bichir nu mai conduce clubul fiindcă a ieşit la pensie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Colonelul Ştefan Bichir a condus CSA Steaua ca interimar. Potrivit gsp.ro, lui Ştefan Bichir i-ar putea lua locul Ana Maria Popescu sau Camelia Potec, nume uriaşe ale sportului românesc, sau colonelul Cristian Pelea (55 de ani), șeful Biroului Educație Fizică Militară din Statul Major al Apărării.

Schimbare majoră la CSA Steaua

Colonelul Ştefan Bichir ar fi dorit să permită FCSB să evolueze pe stadionul din Ghencea.

Potrivit sursei citate, Ştefan Bichir ar fi vrut să revină la conducerea clubului, dar persoane din conducerea ministerului s-ar opune.

În cei doi ani în care a condus clubul, Ştefan Bichir nu a reuşit să ducă CSA Steaua în Liga 1. El anunţase acest obiectiv atunci când a preluat şefia clubului.

Reclamă

Florin Talpan nu poate prelua funcţia!

Juristul CSA Steaua, Florin Talpan, nu poate să candideze pentru funcţia respectivă.

Între condiţiile pe care trebuie să le îndeplinească cei care îşi depun candidatura pentru funcţia de comandant al CSA Steaua se numără şi absolvirea unei facultăți de educație fizică şi sport. Florin Talpan nu îndeplineşte această condiţie. Juristul CSA Steaua acuza că această condiţie este discriminatorie.

La câte am făcut eu pentru acest club, am recuperat numele, marca și palmaresul, nu trebuie să mai dau niciun concurs. Ar trebui să fiu direct numit comandant al CSA Steaua de ministrul apărărării. Condiția cu absolvirea unei facultăți de educație fizică și sport este discriminatorie”, declara Florin Talpan.

Reclamă 4 / 0/3

Aviz negativ pentru noua Lege a Sportului! CSA Steaua nu poate promova în Liga 1 din sezonul viitor!

Noua Lege a Sportului a primit aviz negativ. CSA Steaua nu va putea, astfel, să promoveze în Liga 1 din sezonul viitor, indiferent de poziţia pe care o va ocupa în clasament în acest sezon de Liga a 2-a.

Potrivit digisport.ro, comisia parlamentară a decis să avizeze negativ acest proiect legislativ de modificare a Legii Sportului. Avizul negativ înseamnă că proiectul legislativ nu va ajunge, momentan, în plenul Parlamentului.

Şansele ca CSA Steaua să primească drept de promovare în Liga 1 din acest sezon erau deja foarte mici.

Ce spunea Vasile Dîncu

Vasile Dîncu recunoştea că cel mai devreme proiectul de modificare a Legii Sportului s-ar putea vota în toamnă.

Dacă acest proiect va fi aprobat, chiar dacă scrie procedură de urgență, durează câteva luni parcursul parlamentar și nu s-ar putea face oricum de anul acesta. Maxim în toamnă ar putea să fie aprobată o asemenea lege.

Dar asta nu vizează doar fotbalul, permite dezvoltarea profesionismului și în alte sporturi de la Steaua sau de la Dinamo. Eu cred că acestea sunt foarte necesare. David Popovici, tânărul frumos cu care ne mândrim și devine un fel de simbol pentru noi precum Nadia sau Hagi. Băiatul acesta este la Dinamo, a fost la Steaua. Este plătit din fonduri publice și este normal să fie așa!

Chiar dacă unii au mers în altă direcție, dezbaterea nu ar trebui să fie să scoatem statul din afacerile publice. Putem să discutăm despre asta, dar este una dintre iluziile capitalismului. Mecenatul se naște în câteva generații.

Reclamă

La noi, cei 4-5 investitori care aduc bani în fotbal nu au câștigat niciodată. L-am auzit pe domnul Șucu vorbind cu sinceritate: Anul trecut am rămas cu trei milioane pagubă. Anul acesta vom avea iar trei milioane și așa mai departe”, declara Vasile Dîncu.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:54 LIVE TEXTCFR Cluj – Rapid 1-1. Bîrligea, gol la debutul lui Dan Petrescu. Krasniqi a dat lovitura pentru Giuleșteni 21:44 Singurul mesaj afișat de fanii de la Rapid, la meciul cu CFR Cluj! Ce le-au transmis jucătorilor 21:34 Marius Șumudică și-a pierdut răbdarea! Cât timp mai are la dispoziție Dan Șucu să-l aducă la Rapid: „Până atunci mai aștept!” 21:16 Dan Petrescu, primă uriașă la CFR Cluj după doar 3 meciuri! Modul prin care „Bursucul” își poate umple conturile 20:48 Paul Pogba devine actor după ce a fost suspendat pentru 4 ani din fotbal! Anunțul făcut în presa din Franța 20:42 Radu Drăgușin, sfătuit de fani să plece de urgență de la Tottenham, după eșecul cu Liverpool: „Trebuie să scape imediat!” 20:12 Foto„Să-ți spun o poveste!” Florinel Coman și soția lui, ședință foto superbă de Paște! Imaginile care i-au cucerit pe fani 20:09 FotoPaula Badosa și Stefanos Tsitsipas s-au despărțit! Anunțul care a șocat întreaga lume a tenisului 20:00 VIDEOAbbi Pulling a dominat F1 Academy de la Miami! Victorii în ambele curse, live în AntenaPLAY 19:24 Ce note au primit Dennis Man și Valentin Mihăilă după ce au făcut spectacol la Parma! Italienii au fost impresionați de români Vezi toate știrile
Citește și