Închide meniul

Ședință de maximă importanță la Dinamo! Vlad Iacob: „Trebuie să ținem cont de lege!”

Reclamă

Cosmin Olteanu Publicat: 9 ianuarie 2023, 17:04

Ședință de maximă importanță la Dinamo! Vlad Iacob: Trebuie să ținem cont de lege!”

Vlad Iacob

Vlad Iacob este administratorul special al lui Dinamo / Facebook Dinamo

Ședință de maximă importanță la Dinamo! Vlad Iacob, administratorul special de la Dinamo, a vorbit despre ceea ce trebuie schimbat în Planul de reorganizare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În luna decembrie, judecătorul sindic a respins Planul de reorganizare modificat, propus de administratorului judiciar, Răzvan Zăvăleanu, motivând că nu este în coformitate cu legea în vigoare. Astfel că, în cadrul unei ședințe care a început astăzi, la ora 16:00, conducătorii lui Dinamo vor decide cum va arăta noul Plan de reorganizare.

Ședință de maximă importanță la Dinamo

Vlad Iacob susține că este foarte important ca, în Planul de reorganizare, să nu mai fie solicitată conversia creanțelor PCH în acțiuni, astfel încât PCH/DDB să devină acționarul majoritar al clubului din „Ștefan cel Mare”.

„Ideea e că, Planul modificat respins are câteva puncte slabe, care au fost scoase în evidență în cadrul contestațiilor și, într-o oarecare măsură de doamna judecător.

După părerea mea, un nou Plan ar trebui să fie cât se poate de solid și cât mai puțin contestabil, pentru a trece cât mai repede.

Reclamă

Principala diferență pe care o văd eu ca fiind necesară ca să atingem acest deziderat este acea conversie a creanței APCH.

Trebuie să ne gândim foarte bine dacă acea conversie a creanței în acțiuni o mai introducem sau nu. Pentru că asta, cu siguranță a fost una dintre foarte marile probleme.

Din ce am înțeles de la specialiști în insolvență ar fi fost o premieră în România să se întâmple așa ceva, respectiv creanța unui acționar minoritar să fie transformată în acțiuni, fără ca ceilalți acționari să aibă măcar dreptul de a veni chiar și cu aport în natură. Chiar și cu bani, practic, ca să-și păstreze cota, procentele în societate”, a declarat Vlad Iacob, pentru gsp.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Vlad Iacob: „Trebuie să ținem cont de lege!”

„Indiferent ce credem noi despre domnii Șerdean și Badea, cu privire la finanțarea clubului. Toată lumea știe că n-au finanțat clubul în această perioadă, în vreme ce suporterii au finanțat club, noi trebuie să respectăm legea.

Chiar dacă nu ne place și considerăm uneori că moral clubul ar fi trebuit să ajungă în brațele suporterilor, trebuie să ținem cont de lege și că scopul nostru primordial este salvarea lui Dinamo.

Nu trecerea lui Dinamo la asociația suporterilor. Acesta este un scop pe care și eu personal mi l-aș dori, pentru că ei merită acest lucru pentru eforturile pe care le-au făcut. Însă nu putem să tragem cu orice preț în această direcție dacă asta periclitează salvarea clubului.

Și dacă o soluție mai bună pentru club reprezintă cooptarea de investitori cât mai rapid, atunci bineînțeles că eu o să trag în această direcție”, a mai spus Vlad Iacob.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18:07 Doliu în fotbalul românesc! A murit portarul cu care Universitatea Craiova a cucerit primul titlu! 18:02 Ce se întâmplă cu Dorin Rotariu, la două luni de la plecarea de la FCSB! Unde vrea să evolueze: „În vară va semna!” 18:00 FC Botoşani – Dinamo, 19:30, LIVE TEXT. Meci capital în lupta pentru evitarea retrogradării. Echipele de start 17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:25 LIVE SCOREFC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Meci crucial în lupta pentru salvarea de la retrogradare. Ilfovenii joacă în 10! 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” 17:07 Marius Şumudică, considerat „cea mai bună variantă” pentru Rapid! Mesaj ferm transmis de Daniel Niculae 16:33 Gică Hagi, verdict despre transferul lui Florinel Coman în Qatar: „Să fie clar!” 16:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 23 aprilie 2024 16:00 Daniel Niculae a rupt tăcerea după o lună de când e cercetat în libertate: „Prin această mizerie de dosar s-a aruncat cu noroi” Vezi toate știrile
Citește și